Vi plejer at lave et “året der gik indlæg”, hvor vi samler de mest sete opskrifter i løbet af året. Det har vi også gjort for 2014 og nedenfor kan i se ‘vinderne’! Det er ret sjovt at gå ind og se statistikken og det er helt klart de søde sager der er mest besøgte :-). En anden grund til at det er sjovt at se, er at det ikke nødvendigvis er de opskrifter, som vi synes er det bedste, som I også synes bedst om. Og så kan vi få øjenene op for nogen lidt “glemte” opskrifter, som vi helt sikkert snart skal lave igen! Vi håber, at I kom godt ind i det nye år og at der ikke er nogen af Jer, som er kommet til skade. Vi er ikke særlig vilde med fyrværkeri og holder os faktisk helst indendøre når det hele begynder kl. 00.00. Vores dag i går blev tilbragt på sofaen med dyne og cola. Hjemme ved Laura blev der lavet en stor portion nachos, som blev delt med kæresten og lillebror Calle, og så med burgere senere. Ved Christine stod den på pizza ;-)
★ AFTENSMAD
Øverst: Pad thai med kylling ★ Portobello burgerge
Nederst: Wok med kylling, grøntsager og kokosmælk ★ Honning og citron marineret kylling
★ DRIK
★ Frappe med mælk (lækker iskaffe) – vi glæder os allerede til sommer, hvor en masse af de her skal nydes!
★ BRØD
Chokorug ★ Kerneboller uden mel
★ SØDE SAGER
Øverst: Fedtfattig banankage med kokos og hvid chokolade ★ Peanutbutter bidder
Nederst: Sprøde cookies med chokolade ★ Chokoladekage uden æg
★ MORGENMAD
Skåle med brombærcreme ★ Overnight grød med hindbær
★ INSTAGRAM – @twinfood
Øverst: Chokoladekage med nougatcreme, Spyd med skumfiduser og jordbær med chokolade ★ Sushi ★ Brownie med hindbærcreme
Nederst: Pulled chicken burger ★ Bær tærte med mascarpone creme ★ Chokolade scones ★ Luksus varm chokolade
2 Kommentarer
Har I en opskrift på chokoladekagen med nougatcreme?
Hej Nicoline
Det er denne opskrift der er brugt: https://twin-food.dk/chokoladekage-med-chokoladeglasur-og-kokos/
Med følgende justeringer:
– 30 g af den mørke chokolade i dejen er blevet erstattet af ca. 40 gram nougat
– Derudover er toppen et lag nougatcreme (vi var så heldige at få en prøve fra Odense Marcipan, som vi brugte). Vi tænker at man sagtens kan smøre ren nougat oven på, hvis bare denne er blød nok (ikke smeltet!).
– I stedet for en aflang form, hældte vi kagen i en firkantet form med mål 20 cm x 25 cm. – dette justerer bagetiden en anelse (prøv først og giv den 30 min og se om den er færdig derefter, ellers lidt længere tid) :-)
God weekend!