Vi lavede for noget tid siden en kæmpe portion pulled lamb, hvor der var masser af gode rester, der blev puttet i fryseren. En dag hvor maden skulle være nem blev det taget op og kombineret med portobello svampe til de her små skønne portobelloburgere. Svampene er placeret både over og under kødet, der dermed fungerer som den burgerbolle, der nok er nogen, som vil mene mangler ;) svampene fungerer super godt og man glemmer næsten at det ikke er brød, der er omkring. Udover kødet og svampene puttede vi de klassiske burger ingredienser i; agurk, tomat, guacamole og et lille stykke ost. Pulled lamb kan sagtens erstattes af en bøf, hvilket heller ikke er dårligt!
Ingredienser (giver 4 stk.)
8 portobello svampe (de skal passe sammen to og to i størrelse)
ca. 2 skiver agurk til hver burger
1-2 skiver tomat til hver burger
1-2 skiver brie til hver burger
Ketchup
Guacamole
Pulled lamb (her kan man også sagtens lave en normal burger-bøf af hakket oksekød)
- Bag svampene i ovnen i ca. 15 min (vend dem undervejs sådan at overskydende vand kommer væk) et par minutter inden de er færdige lægges et par skiver brie på 4 af svampene
- Tag svampene ud og læg dem på en tallerken med køkkenrulle
- Byg burgeren op i lag med ketchup, pulled lamb, agurk, tomat og guacamole
4 Kommentarer
Lækre billeder, elsker svampeburgere (:
-Anne
Tusind tak, Anne!
Herhjemme er de også blevet et hit :)
Hvor er de bare søde :)
Vi synes også selv de blev ret nuttede ;-)
Glædelig jul!