I tirsdags havde min veninde og jeg “find-opskriften-på-den-bedste-cookie-dag”. Vinderne blev disse cookies, som simpelthen var så gode, at vi begge blev ved med at sige “hold da op de smager godt”. De er lige tilpas sprøde på overfladen og lige tilpas bløde i midten, vi var helt solgte :-)! Selvom du har fundet din bedste cookie-opskrift, vil jeg anbefale at du også prøver denne, det fortjener den altså.
Opskriften til disse cookies er fundet på New York Times (se link længere nede), jeg har lavet opskriften om, så den er i gram og ud fra dette har jeg rundet lidt op eller ned. Nedenfor kan i se opskriften jeg kom frem til og brugte. Det sjove ved disse cookies er, at dejen gerne skal hvile i 24-72 timer – er slet ikke klar over hvad det gør med cookies’ne, og om det overhovedet gør noget!? Jeg bagte lidt forskellige portioner, én hvor de slet ikke nåede at hvile, én hvor de havde hvilet i 24 timer og én hvor de havde hvilet i 48 timer. Hvis jeg skal være helt ærlig, er jeg ikke sikker på, at jeg vil kunne smage forskel på cookies’ne, men måske var det fordi jeg bare var så overrasket over hvor godt de smagte hver gang. Jeg tror ikke jeg kan lade dejen stå og hvile – og hvem finder ud af 72 timer inden, at de har lyst til cookies?!
Tip: Vi har prøvet at lave en stor portion (x 5 af nedenstående opskrift), hvilket gav ca. 120 stk. af 45 g hver.
VORES BUD PÅ DE BEDSTE COOKIES
Ingredienser
- 240 gram mel
- 3/4 tsk salt (hvis man godt kan lide de er salte, så kom 1 tsk salt i)
- 140 gram smør
- 145 gram brun farin
- 115 gram sukker
- 1 1/2 tsk vaniljepulver
- 1 æg
- 1/2 tsk natron
- 1 tsk bagepulver
- 150 gram chokolade (bland fx mørk- og lyschokolade)
- 100 gram hakkede hasselnødder (kan undlades, eller erstattes med havregryn)
Sådan gør du
- Rør sukker, brun farin og smør godt sammen med en røremaskine
- Tilsæt æg og rør godt rundt igen
- Tilsæt salt, bagepulver, vaniljepulver, natron og mel - rør det sammen på lav hastighed (så der ikke er mel udover det hele)
- Vend hakket chokolade og evt hakkede nødder i dejen (hvis man har tålmodighed kan man lade dejen hvile i køleskabet i alt fra 1-72 timer)
- Lav klumper på en bageplade med god afstand, da de flyder meget ud (Vi kunne have 6 stk på en bageplade). Hvis de ønskes store, så lad dem veje 85 gram hver og hvis de ønskes mellem lav dem 70 gram hver. Man får ca 12 stk hvis man lader dem veje 70 gram hver, måske 13 hvis man ikke spiser noget af dejen :-)
- Bag dem i ovnen ved 175 grader (over - undervarm). Store skal have 17 min, mellem skal have 16,5 min.
- Når de er færdige tages bagepapiret med cookies over på en rist, her skal de køle af i 10 min
- Tag derefter cookies'ne af og lad dem køle helt af på risten
178 Kommentarer
Hvor ser de fine og lækre ud! :)
Tusind tak Heidi, de var bare vildt lækre!! :)
Uhh, det er vist de samme som dem jeg lavede for ikke så lang tid siden. De er bare så gode!
Ej hvor sjovt – de er mega gode ;-)!
Kære Laura,
Hvor ser de indbydende lækre ud. Nu kan jeg ikke tænke på andet :-)
Kh Anne
Tak søde Anne. Har set at du også har nogle lækre cookies jeg må prøve ved lejlighed :-)!
Tak for tirsdagshygge med smagsprøver på flere forskellige slags cookies, Laura :) Jeg vil gerne skrive under på, at de her virkelig ER verdens bedste cookies!
Så lidt søde, Nelle! Giver gerne en omgang cookie-hygge igen ;-)!
Verdens bedste cookies-Det lyder lovende! Elsker selv at eksperimentere med især cookies, der er så mange tips og tricks :) Har også lige set en opskrift der udskifter smør med olie, det kunne også være interessant at prøve..
– Frida, http://bakedbyblondie.blogspot.dk
Hehe ja! Det har jeg også set opskrifter med, det lyder spændende! De her var virkelig gode :)
Mums, de ser så lækre ud…. Så blev jeg lige total kagesulten….ØV!!
Hehe, du skulle tage og lave dem ;-)!
Super sej opskrift :)
Bliver jo nød til at tjekke om det nu er verdens bedste :D Det lover umiddelbar meget godt.
Ja det synes jeg også du skal tjekke – lad mig endelig vide hvad du synes om dem! :-)
Jeg bagte dem i går, og de er virkelig gode :)
Forstår dog ikke helt hvorfor der skal natron i.
Er glade for du synes om dem! Det var egentlig fordi det stod i opskriften og så har jeg læst mig til at det gør noget ved holdbarheden og kan gøre skorpen ekstra sprød – så tænkte jeg ligeså godt kunne komme det i ;-)!
Kan man godt mlxe det i hånden? :)
mmh, det kan du nok godt, ville bruge et piskeris :-)! Bare så for at pisk smør og sukker godt sammen og ellers bare følg fremgangsmåden – er sikker på de nok skal smage godt! ;-)
Det er så ikkr iorden det der, de ser så super lækre ud :)
Lise
http://lisepaasu.blogspot.com
Hehe, du skulle prøve og lave dem, Lise – de er så lækre ;-)
De blev bagt i går, og hold op hvor er de gode – Hopper på vognen og siger DE BEDSTE COOKIES :-)
Tak for en god opskrift.
Hehe hvor er du sød Trine. Dejligt at de også faldt i god jord hos dig ;-)
Tusind tak!
Jeg har lige bagt dem – mmh, hvor er de gode!
Dejligt at høre, Frederikke :-)
Vi bagte også en omgang i forgårs, de er så lækre ;-)
Hejsa søde piger:)
Virkelig lækker blog i har, en stor kilde til meget inspiration;-)
Da jeg lavede disse cookies, var jeg lidt i tvivl om de havde fået nok da tiden var gået g de skulle ud af ovnen, for de var stadig meget flydende. Men jeg fulgte opskriften og tog sem ud og lagde dem på en rist – og 10 min. senere var de helt perfekte og sprøde udenpå og stadig dejligt bløde indeni:-D
Keep up the good work:)
Tusind tak for din søde kommentar :)! Dejligt at de blev gode, det er nemlig tit svært med cookies når man næsten ikke føler de er bagt, når man tager dem ud ;)
Rigtig god søndag!
De ser jo fantastiske ud :-). Ved I hvor længe de kan holde og hvordan man opbevarer dem bedst?
Hej Merete! Du kan tro de også er fantastiske! Vi plejer at opbevarer dem et tørt sted i en lufttætbeholder – vi tror sagtens de kan holde sig en uge (hvis man kan holde fingrene fra dem ;-))
Jeg har bagt de her cookies ret (som i MANGE) mange gange efterhånden, og bliver bare nødt til at sige TAK for opskriften – I har beriget mit liv ;)
Skønt, Christina – vi er også tosset med dem, men dejligt at vi ikke er de eneste ;)
De er super lækre og laver dem en del!
Men det er som om at mine hver anden gang bliver forskellige i konsistensen.
Lavede dem igår, men når de kommer i oven flyder de fuldstændig ud og dejen er også mørkere end den plejer? Er der en forklaring på dette? Hvad gør jeg galt? ;)
Eller helt fantastisk mad-blog!
Ja vi er også vilde med dem!! :)
Hmm det lyder mærkeligt, vi kan ikke rigtig sige hvad der går galt siden at de hver 2. gang er “korrekte”, ved ikke om du bruger anderledes sukker/smør/mel. Det er meningen at man kun skal sætte “klumper” på bagepapiret, da de vil flyde meget ud, men farven kan vi ikke helt hjælpe med – desværre :)
Vi håber næste gang går lidt bedre ;)
KH
hej har lige lavet nogle! – med få justeringer. Jeg brugte kokosolie istedet for smør og kun 100g. Jeg lavede dem også til chokolade-cookies, så jeg puttede kakao i. derudover brugte jeg også valnødder! WOW de var gode! Har en til plade i oven nu! ;D
Tak for den skønne opskrift.
Hej Asta.
Hvor lyder det bare lækkert! Det må vi eksperimentere med næste gang :)
KH
Hvad for noget chokolade brugte i? Synes det er en jungle i forhold til hvor mange procenter og hvad der er godt til bagning
Vi bruger en 70-80% mørk chokolade, men hvis ikke du vil have smagen for kraftig, så tag en med lidt mindre procenter :)!
Jeg vil prøve at lave disse. De skal i et glas og gives som værtindegave. Derfor bliver jeg nødt til at lave dem mindre for at de kan komme ned i glasset .
så er spørgsmålet bare hvor lang tid de skal have i ovnen når nu jeg laver dem mindre
Det lyder som en rigtig god idé.
Det er lidt svært med bagetiden, specielt når vi ikke helt ved hvor store du laver dem :) Prøv at start med 10 min. og vurdér herefter. Cookien skal være let bagt på toppen, men de vil være bløde når du tager dem ud og blive hårde efter de er afkølet :) Hvis ikke de bliver hårde kan du godt smide dem et par minutter ekstra i ovnen, men det kan du først rigtig vurdere når de er kølet helt af. Vi håber det lykkeds og så skal du lige være opmærksom på at de flyder ud ;)
Jeg har aldrig været stor fan a cookien indtil jeg prøvede hjemmebagte. Og de her er de bedste! Det er langt over et år siden jeg så opskriften første gang og bruger kun denne opskrift når der skal bages cookies. Til gengæld har jeg efterhånden prøvet at lave dem en del gang dog i forskellige versioner med kanel, nødder, kaffe, Smarties osv osv alt efter lejlighed, lyst og ideer.
Tænk at cookies skulle gå fra at være noget kedeligt noget (købe cookies) til at være min favorit ting at bage og spise udelukkende på grund af denne opskrift. ^^
Og generelt dejlig blog, med gode opskrifter. Kigger ofte herind for inspiration.
– Isabella
Kære Isabella
Tak for din søde kommentar, hvor er det dejligt at høre!! :)
Hos os er dette også den faste cookie opskrift, og vi elsker den. Det lyder så lækkert med både kaffe og kanel, det må vi prøve til juletid, der er kanel altid et hit ;)
Den her opskrift er blevet min ynglings opskrift… Nøj hvor smager de bare himmelsk. Og så er de nemme at lave. Har bagt dem 6 gange på en måned. Kan ikke lade være og er blevet afhængig af dem.. TAK! :o)
Tak, hvor er du sød! Vi er også ville med dem og skal selv have sat en portion over i dag – de er altid et hit :)!
De ser alt for lækre ud! Lige inden jeg begiver mig ud i at bage dem, vil jeg lige sikre mig, om I har brugt vaniljepulver eller vaniljesukker? Det er jo ikke helt ligegyldigt i forhold til smagen :-)
Hej Camilla,
Vi har brugt vaniljepulver, som der står i opskriften :)
Meget velsmagende og tak for opskrift.
Det eneste som jeg har bemærkning til at vores cookies blev flade og chokostykkerene var smeltet ind i dejen.
Har du en tip om hvordan vi kan få den crunchy look med hele chokolade stykker?
Velbekomme – vi er selv helt vilde med dem :-)
Måske chokolade stykkerne skal være lidt større, så er de hvert fald længere om at smelte i ovnen,
Virkelig nogle gode cookies! Jeg har noget dej tilbage, og jeg tænkte på om i har erfaring med at putte denne dej i en vaniljeis, og lave cookiedough is?
Hej Camilla,
Det kan du tro vi har, faktisk har vi lavet lidt forskelligt:
https://twin-food.dk/hjemmelavet-cookie-dough-is/
https://twin-food.dk/blondie-med-cookie-dough/
https://twin-food.dk/iskage-med-cookiedough-og-vaniljeis/
God fornøjelse ;-)
De var fantastiske ? ved du om dejen kan fryses?
Det kan den uden problemer :-)
De er super lækre? hvor lang tid kan de holde i en kagedåse? Har lavet for meget dej så overvejer at fryse resten. Har du erfaring med det? Hilsen fra Henriette
Hov, vi fik vidst svaret dig før, men vi vil anbefale at fryse dejen og ikke de bagte cookies, de kan formentlig holde sig en uges tid ;-)
Hej.
Jeg skal bare have skåret ALT ud i pap, så to spørgsmål.. Skal smørret være smeltet eller blødt? Og kan man bruge vaniljesukker eller skal det være pulver?
Helt iorden,
Smørret skal være blødt. Man kan godt bruge vaniljesukker, men i og med at det er sukker og ikke pulver vil vaniljen ikke være ligeså koncentreret :-)
Hej!
Har I erfaring med at bruge rørsukker i stedet for almindelig sukker? De ser dælme lækre ud!
Mvh. Betina.
Det har vi aldrig prøvet, men mon ikke det sagtens kan gå :-)
og tusind tak!
De smager fantastisk! Må dog knytte et par bemærkninger til andre cookie-elskende bage-entutiaster. Jeg var meget uheldig med mine bagetider, så fortvivl ikke, hvis det ikke går helt som det skal første gang.
Jeg måtte prøve mig frem m.h.t. bagetiderne. Ved godt det afhænger meget af ens ovn, men de skulle i hvert fald ikke have mere end 15 min., ellers blev de meget mørke. Det mærkelige er, at de ikke fladede ud af sig selv, så endte med at trykke dem flade på forhånd. Jeg ved ikke lige, hvad der er gået galt :/ Det endte med et hold tykke, et hold mørke og et hold “perfekte” cookies. De sidstenævnte trykkede jeg ud i dobbelt tykkelse af, hvad jeg ønskede dem, og gav dem 10 min. ved angivne temperatur.
Jeg vejede dem på forhånd (70 g) og bagte seks kugler på ad gangen.
Jeg må have en virkelig mærkelig ovn :O
Er mega gode elsker cookies :)
Tusind tak :-)
Hold da op, hvor set de lækre ud!!!
De skal prøves, men skal smørret været smeltet eller bare blødt, og kan de fryses?
Hej Thea,
Det skal bare være blødt :-)
De kan godt fryses, men så er det bedst at gøre inden de bages. Form dejen til kugler, frys dem ned i en pose og lad dem tø op inden de bages i ovnen. Du kan også putte dem direkte fra fryseren i ovnen, men så skal de have lidt mere end hvad vi har angivet :-)
Omg!! Prøvede at lave den i dag, den var så god??. Det bliver ikke sidste gang jeg laver den her?
Det er vi meget glade for at høre, Aleyna.
De er altid et hit herhjemme :)
Hej Jeg har lavet disse fantasiske cookies mange gange. Alle er meget vilde med dem. Jeg bruger opskriften som inspiration – jeg skifter lidt ud i smagsstofferne alt efter, hvad jeg har i skabet.
Jeg fryser ofte dejen – dog på et lidt mere doven måde end i anbefaler. Jeg fylder dej i en frysepose – presser dejen flad ca. 1 cm. I tykkelsen. Efter en tur i fryseren skære jeg dejen i tern på ca. 2×2 cm. De bliver mindre end jeres, men stadig fantastiske ? Tak for altid fantastisk inspiration. Kh Bente
Kære Bente,
Tak for din søde kommentar! Og god idé med fryseren, det lyder som en god og nem løsning! Tak fordi du deler dit fif :)
KH
Det er nu 2 gang at jeg prøver dem og de er Så lækre ? bruger vanilje sukker i stedet for vanilje pulver og det fungerer rigtig godt. Vil denneher gang prøve at fryse nogle stykker. Laver de små af den. Skal de tø op et par timer før eller længere? Skal det være i køleskabet? Hvor lang tid vil I skyde på at de skal have længere i ovnen hvis man tager den direkte fra fryseren til ovn? Hilsen fra Henriette
Hej Henriette!
Det er vi glade for at høre! Vi vil anbefale at fryse dejen i kugler/stykker inden du bager dem og derefter bage dem, når de tages fra fryseren inden servering (her skal de ud 1 times tid inden). Vi har ikke prøvet at fryse de bagte cookies, men vi ville tage dem op et par timer inden. Vi er dog ikke helt sikre på hvordan det påvirker den sprøde overflade,
KH
UHHH de er gooodt nok lækre… har lige bagt dem til 10 års børnefødselsdag i morgen. Min store dreng på 14 smagte og sagde ” dem giver du simpelthen ikke til de unger” ;-)
Tak for opskriften :-)
Haha, tusind tak !! Vi har også selv bagt en portion her i weekenden og de bliver bare altid gode :-)!
[…] synes jeg har mange favoritopskrifter, men en af dem jeg laver aller mest fra bloggen er de her skønne cookies. De er altid et […]
Kære alle mig og min familie har nu lavet dem 3 gange på et år og vi elsker em bare.
jeg kan helt sikkert sige at du skal prøve at lave dem (:
Tusind tak, hvor er det dejligt at høre :)!
Første gang jeg laver dem, men Bestemt ikke sidste gang, de er SUPER LÆKRE.
Tusinde tak for en skøn opskrift <3
Kære Ellen,
Tusind tak, hvor er det dejligt at høre :)!
Super lækre ??
Jeg tror at det ender med at blive en familie opskrift…
Ej hvor dejligt, tusind tak! :)
Åh de ser gode ud, fik dem anbefalet af venter på vin…. må prøves, har måske alt jeg skal bruger….
må heler få ordnet alt det andet jeg skal i dag…..
hunde foder, opvask og pandekage dej til i aften……
Det lyder dejligt, god fornøjelse :)
Jeg har bagt disse helt fantastiske cookies omtrent 15 gange og har hver gang henvist et par cookieelskende folk til jeres opskrift. Nu er mit spørgsmål bare… jeg skal bage en kæmpe portion (ca 80-100 cookies) til en stor fest og vil høre, om cookiesne kan bages og så fryses ned i fx 14 dage inden de skal spises?
Med venlig hilsen Julie
Kære Julie,
Tak for din søde kommentar.
Vi har faktisk ikke prøvet at fryse cookies’ne efter de er bagt og vi kan umiddelbart godt være lidt nervøse for at de måske ikke vil have den lækre sprøde overflade. Vi har ofte lavet dejen, rullet den til kugler og frosset dem ned inden de bliver bagt. Herfra kan de nemt tages fra fryseren og direkte på en bageplade i ovnen, men det tager selvfølgelig lidt tid at bage 80-100 cookies – det kan du dog godt gøre 1-2 dage i forvejen og blot opbevare dem i en lufttætbeholder.
Vi håber det lykkeds,
KH
Hej begge,
Mange tak for svaret og hjælpen:-)
Skal man smelte smørret?
Hej Jasmin,
Nej, det skal ikke smeltes. Det må gerne tages ud af køleskabet lidt før, så det er blødt lidt op, så er det lidt nemmere at arbejde med ved første trin :-)
Mums de er gode :-) Havde ikke så meget brun farin, så kom også noget lyst muscovadosukker i. De blev gode!
Tak søde Stinna – og godt at det fungerede ;-)!
Knus
Jeg stemmer i: Det er verdens bedste cookies, og de er blevet en favorit herhjemme!
Hvor er det bare dejligt at høre. det er vi så glade for at høre ! :-)
Fantastiske cookies 😋 bestemt ikke sidste gang de skal bages. Jeg lod min dej stå et døgn i køleskabet og lavede dem på 50 gram pr. stk. 15 min i ovnen. Mums de blev gode 👍 Opskriften skal helt sikkert sendes videre til mine veninder 😁
Kære Pia,
Tusind tak for din kommentar – hvor er du sød :-)
Dejligt at de blev gode,
Ha’ en skøn aften,
KH
[…] de her nuttede julecookies. Selve cookiedejen er med udgangspunkt i den, som vi plejer at bruge til “vores bud på de bedste cookie’s” , og som bare smager helt vildt godt! Vi har prøvet at lave en juleudgave, da Dansukker har spurgt […]
Hej,
Står og vil bage disse senere i dag, men har lige et par spørgsmål til opskriften jeg håber i vil svare på :-)
Der står i opskriften vaniljepulver, men kan man bruge vaniljesukker i stedet for? eller bliver det ikke lige så godt? Når der står smør skal det så være “rigtig” smør eller margarine?
Hej Sofie,
Du kan godt bruge vaniljesukker, kom evt. 2 tsk i, i stedet for de 1.5 tsk der står i opskriften :-)
Vi bruger altid “rigtig” smør.
Håber du bliver ligeså vild med cookies’ne, som vi er ;-)
Altså bager i dem på alm ovn eller varmluft??:)
Over- undervarme svarer til almindelig ovn :)
Skal lige høre ad om i smider samtlige plader med småkager ind i ovnen på en gang, eller om i bager en plade af gangen?
Hej Pia,
Vi bager dem en af gangen – det synes vi giver os det bedste resultat :-)
Hej jeg har nu prøvet at bage de her cookies to gange. Min familie syndtes de er mega gode det gør jeg også selv det den nye favorit. Det skal lige siges jeg er 12 snart 13 år og syndes det er mega næmt at bage
Hej Ida-Marie,
Tusind tusind tak for din kommentar – hvor er vi glade for at høre, at disse cookies er et hit hjemme hos dig! :)
God weekend,
kh Laura og Christine
Virkelig lækre og gode!
Har bagt dem et par gange før, og skal nu bage dem til en fam. weekend.
Jeg er helt sikker på at de også bliver et hit der! ( -:
Skønt Emma!
Tak for din søde kommentar :-)
De er bestemt et godt bud på verdens bedste cookies 🤩 vi har bagt dem masser af gange og de er et hit hos alle…. masser af chokolade og så den der lidt seje cookie( tip hvis man bruger havregryn i stedet for nødder bliver de sejere i konsistensen ) og så pas på ikke at bage dem for længe
Hvor dejligt at høre, Kristina! :)
Vi laver dem faktisk også nogle gange med havregryn hvis vi ikke lige har nødder – og de er stadig lækre! ;)
Ved godt, at det er en ældre opskrift, men det ér verdens bedste cookies! De er populære hver gang, jeg laver dem og kunne ikke drømme om at bruge en anden opskrift :) Jeg bruger lidt forskelligt chokolade og i morgen vil jeg forsøge, at lave dem halv størrelse. Cookies skal være store, men hvis de skal bruges til er kagebord, så må de gerne være mindre. Håber de bliver gode!
Kære Maria,
Tusind tak for din dejlige kommentar. Vi har faktisk også flere gnge lavet dem mindre og det fungerer ligeså godt :-)
Vi håber de blev gode,
KH
Bedste cookie opskrift!
Tusind tak! :-)
Elsker disse cookies 👍👍👍👍👍
Tusind tusind tak!! :)
Kan man bruge Callebaut chokolade knapper til de her cookies, eller giver det et bedre resultat med chokoladeplader, der er hakket mere groft?
Hej Anna,
Vi tænker ikke det er noget problem, men har dog aldrig prøvet det.
Vi synes det er lækkert med store stykker chokolade, så hvis knapperne er meget små ville vi nok hakke en plade chokolade groft :)
Hejsa
Hvis man vil lave dem med kakao, hvordan er opskriften så?
Hej Berit,
Vi ville udskifte noget af melen med kakao, men har ikke prøvet med de præcise mængder endnu :)
Bare gode hver gang
Tusind tak Kirsten :)
Har lige bagt en dobbeltportion igen igen.
Kære Kirsten,
Hvor lyder det lækkert!
De smager helt vildt godt, og er mega nemme og lave 5 stjerner herfra
Tusind tak Rebekka!
Det er vi så glade for :)!
Altid en sikker vinder!!
Ej, tusind tak!! :-)
Oh my god! Den opskrift SKAL jeg prøve. De er de bedste jeg nogensinde har set 😍
Ej, tusind tak! :)
Hej
Jeg er fan, og skal bage en portion i dag. Kan jeg udskifte hasselnødderne med mandler?
Hej Jette, det kan du sagtens :)
Fantastiske kager!👏👏😋😋
Tusind tusind tak :)
Så har jeg bagt dem for 3. gang inden for 1 måned. De er de bedste cookies jeg har smagt! Der er kun en fejl, og det er at opskriften burde være dobbelt op fra start! 😄
Hah – det er vi enige i ;)
Tusind tak for din kommentar!
De bliver meget klistret/våde i bunden, så blev de meget flade, tynde og mørkebrun (ikke det originale udsende) men de smager godt nok.
Hej Nadia,
Øv, det er vi kede af at høre – vi håber det går bedre næste gang,
Enormt gode cookies
Tusind tak :)!
De er mega gode og de smager mega godt
Tusind tak :)!
Hej,
Det er første gang jeg kommentere på en opskrift jeg har fundet.
Men er nød til at skrive, da jeg har ledt efter den perfekte opskrift på cookies, og den har jeg fundet! Ej de er gode, de er præcis som en man kan købe på en cafe! 5 stjerner her fra 🤩
Tusind tak Sabrina, hvor er det dejligt at høre :)!
Min yndlings. Jeg vender altid tilbage og tilbage igen til denne opskrift. Den er simpelthen klasse, og jeg nyder at freestyle ud fra opskriften. Den er fantastisk!
Tusind tak Betina – det er så dejligt at høre :)
Amazing! De bedste chokolade cookies 🤩
Tusind tak ☺️😋
Jeg elsker cookies, og mine piger elsker cookies – hvad er der ikke at elske!!!! Jeg har prøvet hundredvis af forskellige opskrifter, men den her vinder absolut. De bliver lavet MEGET ofte – altid med havregryn, men har også testet med fudgecaramel i små stykker istedet for chokoladen.. det er også super.
Tak for en lækker opskrift – den bliver delt hver gang jeg har cookies med nogen steder. 😉
Kære Helle,
Det er vi så glade for at høre!
Det lyder så lækkert med fudgecaramel – det må vi prøve næste gang :)!
Jeg har lavet dem mange gange efterhånden, og tænkte på om i ved hvor mange kalorier der er pr cookie:)
Dejligt at høre!
Desværre ved vi ikke hvor mange kalorier der er pr. cookie :)
Så gode!
Tusind tak :)
Det er virkelig den bedste opskrift. Tusind tak for at dele den. Da i lavede portionen x 5 med 120 styk, hvor længe fik de små 45grams i ovnen?
Hej Julie,
Tusind tak, vi vil skyde på de får omkring 7 min. Men hold gerne øje med dem undervejs. De skal være gyldne og have en let sprød overflade :)
Mega gode cookies. Har ikke tal på, hvor mange gange jeg har bagt dem. Men nu vil jeg gerne bage dem i mindre str end angivet – nemlig 45 gram, som I selv har prøvet. Bliver de stadig lige så gode og hvor lang tid vil I vurdere, at de skal have?
Hej Louise,
Vi beklager meget det sene svar (som sikkert er for sent). Vi bager dem selv i alle mulige størrelser og det er meget forskelligt hvad de får. Vi plejer at holde godt øje med dem og når overfladen er sprød og de er gyldne, plejer de at være gode :)
De er de bedste cookies i hele verden
Tusind tusind tak :)
Hejsa
Hvis jeg har frosset den ubagte cookie dej, skal dejen så tø op inden de kommer i ovnen.
Mvh
Anita
Kære Anita,
Undskyld det sene svar. Vi putter dem direkte fra frost i ovnen. De skal have lidt mere, men de kommer til at smage fantastisk!
Jeg har lige lavet jeres chokolate chip cookies. Og de smager, som de skal. Og er lidt seje, som de skal være. Og jeg gjorde 60 fritidsklubbørn lykkelige ❤️
Ej hvor fantastisk!
De smager virkelig skønt. Eneste hage ved dem er at de ikke flyder så meget ud, det gjorde mine i hvert fald ikke.
TAK for den bedste opskrift på cookies 🙏
Hej Mai-britt,
Det lyder mærkeligt, vi håber det er bedre næste gang :)
vidunderlig også selv om vi ikke har lavet nogen i nu.
:-)
:D
Tak :)!
De er så gode. Min familie elsker når jeg bager dem
Ej hvor skønt! Tusind tak :)
Perfect recipe. Thank you so much ❤️
Thank you!
Fuldstændig fantastiske 😋
Har aldrig bagt nogle, der er bedre.
Tusind tak Ditte!
Familiens ynglings cookies!
Fantastisk, tak!
Elsker denne opskrift!
Bruger den hver gang jeg skal lave cookies, bliver altid spurgt hvilken opskrift jeg benytter:)
Skønt, tusind tak!
Hejsa
De her cookies er seriøst de bedste, jeg nogensinde har bagt. Hvor længe kan dejen holde sig i køleskabet? Er en 5 dage for længe?
Hej Lisbeth,
Undskyld det sene svar.
Hvis du tænker mere end 24 timer, så frys i stedet dejen ned i kugler, så kan de tages diret op derfra og bages.
De er virkelig verdens bedste cookies. Jeg har bagt dem för, men aldrig så små, hvad anbefaler i bagetiden for små cookie der vejer 45 gram? Er 10 minutter nok?
Hej Mimi,
Unskyld det sene svar. Vi har på de mindre kørt med 10 minutter, men sørg altid for at hold øje undervejs :)
Fantastiske! Den eneste coockie opskrift jeg bruger og den får ros hver gang!
Det er vi så glade for at høre!
Super lækre! Jeg har lavet flere portioner af dem, og alle er altid helt vilde med dem 😃
Ej hvor skønt! og tusind tak :)