

Soya ristede mandler: Mandlerne brændes af på panden, hvorefter de blandes med soya. Lad dem køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder til servering. Kan sagtens laves tidligere på dagen.
Vores bud på 5 nytårsmenuer

Aubergine pizza: Nemme at lave i forvejen, kan sagtens serveres kolde/lune. Ellers kan de stå klar i køleskabet og smides i ovnen i 10 min inden servering. I løbet af dagen er auberginerne blevet bagt (det gør ikke noget de bliver kolde, når de alligevel varmes op igen.)
Rulle af svinekortelet med svampe og asparges: Rullerne kan laves klar i løbet af dagen og derefter brunes af. Inden servering steges de færdige i ovnen i 13-15 min. Svinekorteletterne kan sagtens blive erstattet af andet kød.
Gulerodskage med cream cheese frosting: Kagen kan laves i god tid i løbet af dagen. Når den er afkølet puttes frostingen på og herefter kan kagen opbevares i køleskabet indtil servering.


Lakse wraps: Lav rullerne klar i løbet af dagen og opbevar dem i køleskabet. Skær dem ud inden anretning.
Kalveschnitzel med pesto og mozzarella: Lav rullerne klar og hav dem opbevaret i køleskabet. Inden servering brunes de af på panden og steges derefter færdig i ovnen i 7-8 min.
Svampet æblekage: Kan serveres kold/lun og laves i løbet af dagen. Hvis man ønsker den lun kan man evt. bage den det sidste lige inden servering. Servér med creme fraiche eller vaniljeis.

Vietnamisiske forårsruller: Kan laves i løbet af dagen og opbevares i køleskabet. Put de grøntsager i man ønsker. Lav dem vegetariske, tilsæt kylling eller evt. rejer.
Svinemørbrad fyldt med mozzarella: Lav svinemørbraden klar i løbet af dagen med fyld. Brun den af og steg den færdig i ovnen inden servering (ca. 20.30 min.)
Vanilje is: Lav den et par dage inden og tag den ud lidt tid inden servering.

Blinis med creme fraiche, rødløg og stenbidder rogn: Lav rødløg, rogn og creme fraiche klar i skåle i køleskabet, der bare skal stilles på bordet inden servering. Man kan selvfølgelig også selv anrette dem på tallerken inden servering.
Lækker laks med knasende top: Fyldet til den knasende top kan laves klar i god tid. Inden servering steges laksen først på skindsiden på en panden, hvorefter den steges færdig i ovnen i 5-7 min.
Svampet brownie med marcipa: Lav brownien tidligt på dagen og opbevar den på køl i køleskabet. Server med creme fraiche, vanilje is eller frisk frugt.
Det var vores bud på en nytårsaftens menu a la Twin Food. Skriv endelig hvis i har spørgsmål til noget. De forskellige retter er angivet med link til fuld beskrivelse af fremgangsmåde.