SNACK MED GEDEOST OG HONNING –
Forret, Snacks, Vegetar

SNACK MED GEDEOST OG HONNING

Disse små snack-bidder lavede jeg faktisk inden jeg tog afsted til Sydney – så det er ved at være et godt stykke tid siden. Indlægget havde gemt sig, og siden de smagte så godt, synes jeg ikke bare, at det skulle gå til spilde :-)! Opskriften stammer fra Jakobsen og var en af de opskrifter vi skulle prøve sidst vi modtog en pakke fra dem. Snack’en egner sig perfekt som en forret eller som en velkomst snack. Jeg synes de var helt vildt gode og gedeost sammen med honning er bare en lækker kombi :-)! Der skal ikke bruges mere end 4 ingredienser; Spinatblade, gedeost, et godt flute og honning. Derudover er de også sindsygt hurtigere at lave, da det egentlig bare er, at lægge lidt spinatblade på en skive flute, derefter gedeost og på toppen lidt honning. Hvis man er til gedeost vil jeg love at man vil elske denne lille snack!

 

Ingredienser (giver 6 stk.):

6 skiver flute
6 skiver gedeost
1 håndfuld spinatblade
 1. Kom lidt spinatblade på en skive flute
 2. Læg en skive gedeost oven på
 3. Kom lidt honning udover gedeosten
 4. Bag dem i ovnen ved 200 grader (over-undervarme) i 5-10 min. Tjek at osten er blevet gylden
tidligere indlæg næste indlæg

17 Kommentarer

 • Reply Maria Vanløseblues 15 november, 2012 at 10:09

  ummm jeg elsker gedeost – mums musm mums

 • Reply Pixels og Poesi 15 november, 2012 at 10:30

  Jeg elsker simpelthen gratineret gedeost! Desværre er der efterhånden længe siden jeg har fået det, for jeg har endnu til gode at finde en gedeost lavet på vegetabilsk løbe.

  • Reply Laura og Christine 16 november, 2012 at 09:04

   Jeg prøvede også lige hurtigt at søge på nettet og der kommer ikke rigtig noget op.. Håber du finder det på gedeost på et tidspunkt ;)

 • Reply A + K = ♥ 15 november, 2012 at 13:33

  Ser lækkert ud! – Snyd ikke jer selv for en omgang af disse toppet med en skive frisk figen, serranoskinke og valnødder efter 15 min i ovnen. Og så gerne et lille pift chili i honningen, der kommes på, når de ryger ud – det gør altså underværker :D Kunne spise dem i tusindevis, tror det er min favorit “tapas”-kombination.

  – Anne

  • Reply Laura og Christine 16 november, 2012 at 09:05

   Hvorfor siger du ikke det inden jeg laver dem ? :P Ej, jeg husker det til næste gang lyder vildt lækkert!!

 • Reply Anonymous 15 november, 2012 at 16:07

  Hejsa
  Hvis man nu ikke er til Gedeost, har I så en idé til et alternativ ?
  Gitte :-)

  • Reply Anonymous 19 november, 2012 at 12:59

   Takker :-)

 • Reply Sofie Lam 15 november, 2012 at 20:45

  MUMS! Elsker jeres lette opskrifter som jeg kan være med på :D

  http://www.densiablog.blogspot.com

 • Reply Laura og Christine 16 november, 2012 at 09:06

  Hej Gitte! Jeg havde hovedet lidt i blød i går og kom frem til fx feta, halloumi (en ost der kan grilles på panden) eller brie – håber det er noget du kan lide?!
  Hav en dejlig dag :)

 • Reply Ditte Lundsgaard 16 november, 2012 at 15:13

  Som selv erklæret gedeost hader! men godt opdraget væsen der smager på alt, må jeg nu korrigere og sige at det er skam “rå” gedeost og ikke lunet/smeltet som jeg ikke kan lide. jeg fik denne variation med valnødder, og der røg 3 stks lige fluks ned i min mave! mums!

  • Reply Laura og Christine 19 november, 2012 at 09:08

   Hehe dejligt! Valnødder på toppen lyder også rigtig lækkert! :)

 • Reply Laura og Christine 19 november, 2012 at 09:08

  Hehe dejligt! Valnødder på toppen lyder også rigtig lækkert! :)

 • Reply Anonymous 19 november, 2012 at 12:59

  Takker :-)

 • Reply FRITERET GEDEOST – 20 april, 2017 at 07:30

  […] her friterede gedeost-hapsere kan både serveres i en salat, som forret på et stykke brød (som her) eller bare som tilbehør til aftensmaden. F.eks. kunne salaten være denne her sommersalat hvor […]

 • Reply Jeg ELSKER gedeost - 10 bloggere der har det ligesom os + bonus 30 januar, 2019 at 08:57

  […] Twin Food […]

 • Skriv en kommentar