MINI PEBRE MED FETA –
Snacks, Tilbehør

MINI PEBRE MED FETA

I mandags havde min far fødselsdag og vi var ude og spise allesammen. I år blev det på Restaurant Flammen, som har all you can eat grill- og salatbuffet. Der var ikke noget der manglede! Jeg var bl.a ret vild med nogle små bagte peberfrugter med feta. Da jeg dagen efter så en lille bakke med små røde peberfrugter, tænkte jeg med det samme, at jeg ville prøve at lave dem selv. Det var ikke spor svært og kræver kun de små nuttede peberfrugter og fetaost. De kan spises som en snack til et glas bobler, serveres med en pastaret eller i en salat. Jeg er kæmpe fan! :)

Ingredienser:
1 bakke små peberfrugter
fetaost
 1. Skær toppen af de små peberfrugter
 2. Kom fetaosten i en kraftig plastikpose eller en engangssprøjtepose
 3. Kom fetaost i pebrene indtil der ikke kan være mere
 4. Bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min.
tidligere indlæg næste indlæg

12 Kommentarer

 • Reply SoM 14 december, 2012 at 10:21

  Lækkert og nemt..! De skal uden tvivl laves til den næste tapas-aften..! :)

  /Sanne
  hrogfrudk.blogspot.com

  • Reply Laura og Christine 15 december, 2012 at 10:21

   Jeg er sikker på de vil passe perfekt til en tapas-aften! :)

 • Reply Christina Ravn 14 december, 2012 at 10:30

  Nøj hvor ser de lækre ud! mums!

  • Reply Laura og Christine 15 december, 2012 at 10:22

   Det var de virkelig også, og så nemme at lave :) God lørdag!

 • Reply Pixels og Poesi 14 december, 2012 at 10:32

  Manner det ser godt ud. Hvor fandt du peberfrugterne?

 • Reply A + K = ♥ 14 december, 2012 at 10:54

  Yum, dem elsker jeg!
  Ja, så jeg vil egentlig også gerne vide hvor de kan købes?

  – Kit

  • Reply Laura og Christine 15 december, 2012 at 10:23

   Jeg fandt dem i en føtex food, og det er faktisk det første sted jeg har set dem friske :-)!

 • Reply Maria Vanløseblues 14 december, 2012 at 11:07

  mums mums mums!!!!

 • Reply Miss Alsing aka Trunte 14 december, 2012 at 11:31

  Hihi, jeg glemmer altid at lægge en kommentar – men jeg er super inspireret af jeres lækre retter (og ikke mindst de fantastiske billeder!!) De fleste retter er allerede printet og lagt i “inspirationsmappen”

  Kh. Trine

  • Reply Laura og Christine 15 december, 2012 at 10:23

   heh, tusind tak, Trine! Jeg håber du vil kunne lide retterne :-)!
   Hav en dejlig lørdag!

  Skriv en kommentar