PÅSKE HOS TWINFOOD –
Hjemme hos Twin Food, Højtider, Snacks

PÅSKE HOS TWINFOOD

Rigtig glædelig palme søndag – så er påsken kommet igang! Vi tilbringer weekenden i sommerhus, hvor vores mor i går fik pyntet rigtig fint op. Morgenen blev nydt med bananpandekager og lækkert frugt sammen med masser af påskestemning :-) Vi har været i gemmerne på bloggen og fundet lidt forskellige påskeopskrifter frem, blandt andet på en masse lækre påskeæg, man jo sagtens kunne kaste sig over her i påsken! Der er både til den usunde side, men også til den lidt sundere side. Alle er nemme at forme som påskeæg i stedet for kugler, hvis man ønsker dem mere ‘påsket’. Hvis I har tid, så prøv dem, der er intet så lækkert som hjemmelavede påskeæg ;-)

Vi skal i dag have vores årlige æggeløb, hvor det gælder om at finde flest æg! Normalt holdes det udenfor hjemme i haven i Aarhus, men nu hvor haven her i sommerhuset er dækket af sne synes vi det passede fint at gøre det indenfor!

Påskeæg med marcipan og hjemmelavet nougat
Påskeæg med karamel
Cookie dough truffles

 

Påskeæg med oreo

Chokolade trøfler

Dadelkugler

 

I morgen udkommer ISABELLAS magasin, hvor man kan få et gratis eksemplar med af det nye ISABELLAS countryliv. I det nye magasin kan man finde et lille interview med os og bloggen! bladet udkommer for sig selv d. 8 maj, 2013.

Udover interviewet om os, kan I også læse rigtig fine interviews med de to søde piger; Linn fra Frk. Kræsen og Tóra fra Cute Carbs.

Vi håber i får nogle gode påskedage :-)

 

tidligere indlæg næste indlæg

No Kommentarer

Skriv en kommentar