UGEN DER GIK GENNEM INSTA #5 –
Instaweek

UGEN DER GIK GENNEM INSTA #5

Den forgående uge har været helt fantastisk og er bare fløjet afsted. Det startede med at Laura blev bachelor med et fint 10-tal i mandags og derudover var det lillebror Calle der skulle fejres, da han var blevet student!

Mandag aften var der kommet familie fra Sjælland for at fejre Calle (og lidt os). Som snack havde vi hjulpet med at lave forskellige ristede brød med lidt fyld. Der var den traditionelle bruschetta med tomat og så lavede vi en med pesto+gedeost og en 3. med samme avocado/hytteost fyld fra lakseroulden og på toppen et par skiver laks!

Vi havde fået til opgave af vores lillebror at lave mad til når studentervognen skulle forbi. Vi blev enige om at lave sliders (mini burgere). For at de skulle gå hurtigere, nu når vi skulle lave så mange boller, brugte vi et glas til at stikke ud, så var vi også sikre på at alle bollerne blev lige store og runde! Opskriften på burgerbollerne blev lavet efter Arlas, hvis man ønsker dem grovere har vi prøvet et par andre her. 

Vi var så heldige at modtage nogle lækre drikke fra Ørbæk bryggeri, hvor vi indtil videre kun har smagt ginger beer og den er skøn! Vi glæder os til at prøve de andre varianter som vi også fik med – specielt blodappelsin har vi hørt skulle være god! Et lille færdig billede af de mange sliders, der blev lavet til lillebrors studentervogn i torsdags og den punch som blev taget rigtig godt imod. I det nye boligliv er lavet en side med søde sager fra forskellige bloggere og her var vores flødeboller med rabarberskum blevet nævnt.

Fredag har Føtex tilbud på bland selv slik og hvis vi ikke skal det store en fredag aften, er det et tilbud vi godt kan lide at benytte os af! I fredags var det Laura der blandede denne slikskål og det bedste er altså, at man bare kan valge alt sit yndlings slik! :-)

 

Næste uge byder igen på spændende ting! Tirsdag har vi fødselsdag (jubii) og har inviteret nogle veninder på eftermiddags-hygge. Om aftenen skal vi ud og spise med familie og kærester – alt efter hvor godt vejret er, finder vi et hyggeligt sted :-) Ellers står det meste af ugen på arbejde.

 

– Laura og Christine

tidligere indlæg næste indlæg

4 Kommentarer

 • Reply A + K = ♥ 30 juni, 2013 at 17:28

  Sikke hyggelige og lækre billeder, bland-selv er altid et hit – og stort tillykke til lillebror (:

  – Anne

  • Reply Twin Food 1 juli, 2013 at 09:35

   Tusind tak, Anne!
   Og tak for hilsen til lillebror :-)!

 • Reply Anne 1 juli, 2013 at 17:18

  Hvor ser det hele flot ud! I må virkelig være et par populære søstre til sådan et arrangement! ;) Tillykke med lillebror og til jer begge med jeres flotte afslutninger!

  Og lige som jeg ikke troede, jeg kunne få et bedre indtryk af jer, brillerer I med en slikskål helt magen til den, jeg selv ville vælge! ;) Må vist hellere i Føtten næste fredag…:)

  • Reply Twin Food 1 juli, 2013 at 21:48

   Tusind tusind tak, Anne! :-)
   Hehe, det er sjovt med bland selv slikken – det er sjældent man møder nogle der er helt samme smag som en selv ;-)!

  Skriv en kommentar