UGEN DER GIK GENNEN INSTA #11 –
Instaweek

UGEN DER GIK GENNEN INSTA #11

Den første del af den foregående uge blev brugt i sommerhus hvor der både blev lavet lækker salat, muffins og grillede jomfruhummere. Muffins’ne er bl.a med nogle af alle de ribs vi har plukket i vores forældres have. Opskriften er lavet lidt ud af hovedet, men blev ganske god (15-20 stk.); 80 g smeltet smør, 90 g sukker, 70 g smuldret marcipan, 3 æg, 1 dl mælk, 1 tsk bagepulver, 1/2 tsk natron, Skal og saft fra 1/2 citron, 1 1/2 tsk vaniljesukker, 235 g hvedemel, 100 g hakket chokolade, 100 g ribs. – Pisk æg og sukker luftigt (tager lidt tid) og rør herefter de resterende ingredienser i forsigtigt. Put dejen i muffinsforme og bag dem i 10-15 min. ved 230 grader (afhængig af størrelse)

Tirsdag middag fløj Laura til San Diego for at studere der i 4,5 måned og derfor blev der holdt på-gensyns-middag i sommerhuset mandag aften. Her fik vi jomfruhummere (se ovenfor) til forret og hjemmelavet varmrøget laks til hovedret – hold op hvor smagte det bare godt! Dagen efter var der lidt rester som blev brugt i en pastasalt. Første hilsen fra Laura kom fra Pacific Beach, hvor der helt sikkert skal bruges en masse tid!

Der er blevet bagt skønne boller til fryseren og rejsedagen (i fredags), hvor Christine tog til Sardinien. Opskriften er faktisk lidt en snyde-opskrift da den er lavet ud fra en rugbrødsblanding, hvor man kun skal tilsætte vand og gær. Der blev tilsat lidt ekstra vand og tilhørende ekstra hvedemel, der blev æltet godt med en hånd-mikser. Efter hævning blev dejen hældt på et godt meldrysset bord, vendt over hinanden et par gange og derefter skåret i passende stykker. Bollerne blev bagt i ovnen ved 250 grader i 20 min, eller indtil de lyder hule når man banker på bunden :-)!

Endnu en lille hilsen er også kommet fra Laura, som har været på ordentlig shopping tur i et lækkert outlet, som ligger tæt ved grænsen til mexico. Skole start kommer tættere og tættere på og vi synes derfor det ville være på sin plads med lidt fif til hvad fryseren kan fyldes op med – det kan ses her.

Et sted der helt sikkert også skal besøges mange gange i San Diego er yogurtland. Fantastisk koncept! Lækkert is, som bare er lavet på yoghurt med forskellige smage – der var en med oreo!! :-) Fredag morgen rejste Christine til Sardien med kæresten, hvor de har booket en lejlighed i et par dage inden turen går videre.

 

Husk i kan følge med på instagram @twinfood

 

– Laura og Christine

tidligere indlæg næste indlæg

2 Kommentarer

 • Reply Josephine 16 august, 2013 at 13:57

  Frozberry på Frederiksberg har samme koncept med yoghurt-is :) Det kan klart anbefales!

  • Reply Twin Food 24 august, 2013 at 14:00

   Lækkert – det må vi kigge efter næste gang vi kommer dertil ;-)! Tak
   KH

  Skriv en kommentar