CPH LUFTHAVNS ONLINE-SHOP OG FØDSELSDAGS KONKURRENCE (LUKKET) –
Giveaway

CPH LUFTHAVNS ONLINE-SHOP OG FØDSELSDAGS KONKURRENCE (LUKKET)I forbindelse med vores fødselsdag, der faktisk er i dag, har vi lavet en lille konkurrence her på bloggen, hvor en af jer søde læsere kan få en skøn gave og måske også føle lidt fødselsdagsstemning – det håber vi ;-)!! Vi har haft en skøn fødselsdagsmorgen på Globen Flakket ved Åen i Aarhus og får veninder til eftermiddagshygge hvorefter vi skal med familien og kærester ud og spise! En dejlig fødselsdag ligesom vi aller helst vil have den :-)

 

CPH lufthavns online-shop er et sted hvor man kan købe en masse forskellige lækre produkter inden afrejse fra CPH lufthavn. Det gode ved online-shoppen er, at det ikke rigtig kræver så meget andet end at beslutte sig for hvornår man skal stoppe med at fylde flere varer i kurven ;-)! På shoppen kan man samle bonuspoints og de fleste produkter er faktisk 20 % billigere ift. priser rundt i byen, så ikke nok med at man sparer tid ved at købe online, så sparer man også penge, win-win!!

Vi køber ofte vores parfumer, make-up, osv. i shoppen fordi vi ved det er billigere og ofte er der også et meget større udvalg. På online-shoppen er der helt op til 7000 forskellige tax free produkter, så der burde være lidt til enhver smag, om det er make-up, parfumer slik eller drikkevarer er der masser af muligheder.

Tilbage til konkurrencen hvor I kan vinde et gavekort på 500,00 til CPH lufthavns online-shop!!

Vi trækker 1 vinder via random.org som vi plejer onsdag d. 10. juli kl. 20.00. Alle jer der måske ikke vinder konkurrencen har jo også rig mulighed for at gå ind og købe forskellige produkter inden jeres ferie, hvor de købte varer blot skal afhentes i lufthavnen ved afrejse.

Vi har hvert fald allerede fundet et par varer, der gerne måtte komme i vores kurv, hvis vi vandt, blandt andet den skønne Stella Mc Cartney parfume, vores yndlings mascara fra Lancome eller en lækker neglelak.

Det eneste i skal gøre for at deltage i konkurrencen er at lave en kommentar til dette indlæg med hvad i helst vil have fra online-shoppen, andre ting er også meget velkomne, f.eks. hvor i skal hen på ferie!! Den der er så heldig at vinde kan benytte 500 kr. i online-shoppen inden ferien skydes igang, men ingen stress for gavekortet kan hvert fald bruges i nogle år, så selvom der ikke lige er en rejse for døren kan I sagtens deltage alligevel :-)

Som bonus info får man hvis man shopper i dag 5000 advantage point, der er point der kan indsamles ved køb, der giver forskellige fordele både i og uden for lufthavnen. Når man så har været så effektiv og optjent minimum 7.500 point kan pointene anvendes som betaling!

Til alle jer der skal afsted ud i verden; rigtig rigtig god tur og til alle jer andre, der skal være herhjemme i DK – vi håber selvfølgelig også i får en skøn sommer :-)!

 

– Laura og Chrstine

 

Dette indlæg er sponsoreret, meninger omkring emnet er vores egne. Billeder er fra CPH lufthavns online-shop.

tidligere indlæg næste indlæg