UGEN DER GIK IGENNEM INSTA #10 –
Instaweek

UGEN DER GIK IGENNEM INSTA #10

Vi nyder vores ferie, der startede for en uge siden – hele juli er blevet brugt på arbejde. Ugen startede med en tøse sommerhustur i vores forældres sommerhus ved Ellinge Lyng. Her var vi på tur til en skøn frugtplantage, hvor der både blev plukket og spist enormt mange kirsebær (måske lidt for mange!?) Vi hyggede, gik tur ved stranden, så solnedgang, grillede lækker mad, nød det gode selskab med vin og blandt andet også en Gin & Tonic :-)!

 

Hjemme igen kom vi forbi vores forældres have, hvor det blev til en lille blåbær høst. Vi spiste running sushi med søde kollegaer og Christine tog en tur til Læsø også med søde mennesker. Her blev der hygget, drukket masser af god vin/champagne og Læsø saltsyderri blev selvfølgelig besøgt.

Laura rejser tirsdag til San Diego på tirsdag, hvor hun jo skal læse hendes første år af kandidaten. Hun havde fredag aften sidste måltid i Aarhus med lækre pil-selv-rejer og godt selskab med kæresten inden turen igen gik videre til sommerhuset! På Læsø blev der grillet lækker mad på stranden – de obligatoriske skumfiduser med mariekiks til en solnedgang, der var helt fantastisk. Lørdag var der jomfruhummerfestival på Læsø, hvor forskellige kokke fra landet dystede i at vinde den gyldne klo. Imens kokkene konkurrerede var der rig mulighed for en masse lækre retter med jomufruhummer – blandt andet en sindssygt lækker pizza med jomfruhummer, asparges, pesto og bøffelmozzarella.

 

Følg med på @twinfood

 

– Laura og Christine

tidligere indlæg næste indlæg

2 Kommentarer

 • Reply fattig-bloggeren 4 august, 2013 at 11:08

  Mange billeder af lækker mad, og her sidder jeg bare og tænker “Mmmm skumfiduser”… haha! Det er som om det bare høre sommeren til at hygge med bål ;)
  Hilsen fattig-bloggeren

  • Reply Twin Food 6 august, 2013 at 18:08

   Du har helt ret – skumfiduser hører med til bål-hygge og desuden noget vi husker alt for sjældent ;)!

  Skriv en kommentar