Vi elsker laks… I alle afskygninger, røget, dampet, bagt, gravad eller grillet. Her har vi lavet en skøn lakseroulade af røget laks med en creme af avocado, citronsaft, hytteost og wasabicreme. Den lidt fede laks er perfekt til den syrlige og stærke creme der pyntes med knasende sesamfrø. En forret der er nem at lave og kan laves i god tid (gerne dagen inden), da den bliver bedre af at sætte sig. En perfekt forret til de lune sommeraftener, der gås i møde til en skøn sommerfest, hvor alle der kan lide laks helt sikkert også vil elske denne her rulle. Cremen kan sagtens bruges til andet, f.eks. på et stykke rugbrød eller med et stykke groft flute som snack.
Opskriften på lakserouladen kan findes hos Eurowoman :-)!
Opskrift: Find den hos Eurowoman
– Laura og Christine
Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Eurowoman. Opskrift og billeder er vores egne.
20 Kommentarer
Det ser helt fantastisk ud! Gleder mig til at prøve :)
De var også helt vildt gode, Ine :-) Glæd dig!
Årh mums :D
Helt vildt mums! :) :)
ooooooorg, hvor ser det bare sygo lækkert ud. namnamanm, det skal jeg totalt lave til næste anledning ;)
http://www.agoodiebag.blogspot.com
De var vildt gode og fungerer super godt som forret :-)
Mmmmm, det ser sgu godt ud (:
Synes altid det er svært at få dem til at se fine ud ^^’
Ja, det kan godt drille lidt. Vi rullede dem ret stramt ind i vita wrap og lød dem ligge på køl et par timer, så holdte de formen fint da vi skar dem ud :)
Mmmmh… Er det nødder eller kikærter der er pyntet med også? :)
Det er sådan nogle wasabi-ærter, sindsygt stærke synes vi :) heh.
Øj en fin variation af min barndoms hofret når det skulle være rigtig fint :) Vil bestemt afprøve
Tak Lotte :-)! Vi håber den lever op til din barndoms hofret ;-)
Mums, hvor lyder det bare lækkert. Er stor fan af alle ingredienser, så det vil jeg glæde mig til at få prøvet af. Perfekt her i solen også:)
Tak Marianne :)! Så håber vi de falder i god smag og nemlig endnu skønnere her i solen.
MMMH, det ser jo seriøst læksi ud!!!
Tusind tak, Amalie! De var super lækre :)
[…] sidste uges insta-week kan der nu findes opskrift på lakserulle og solero isen. Bananisen med sundere cookiedough stykker kommer på […]
[…] rødbede – det giver lidt ekstra grønt til brødet. Stængerne blev spist som tilbehør til lakserouladen og kan også sagtens gå som tilbehør til en suppe eller bare som snack til et glas bobler. Af […]
[…] med tomat og så lavede vi en med pesto+gedeost og en 3. med samme avocado/hytteost fyld fra lakseroulden og på toppen et par skiver […]
[…] LAKSEROULADE MED CREME AF AVOCADO OG HYTTEOST […]