GORENJE KONKURRENCE: VIND EN INDBYGNINGSOVN –
Bagværk, Brød, Brunch, Giveaway

GORENJE KONKURRENCE: VIND EN INDBYGNINGSOVN

 Sponsoreret indlæg

OBS! Tusind tak til alle, der deltog. Vinderen blev kommentar nr. 84 og har fået direkte besked :)

Vi elsker nybagt brød, og selvom vi altid kan bruge mere erfaring indenfor æltning af dej, bagemetode og -tid nærmer vi os noget, som vi synes er godt! Sidst bagte vi disse lækre Ølandsboller fra Meyer, som i finder opskriften til nedenfor. Hvad vi har erfaret, er at æltning og ovn er to meget vigtige ting i hele processen. Vi har flere gange æltet en dej for længe, selvom det først efter lang tid gik op for os at man overhovedet kunne det. Derudover har vi erfaret at det er rigtig godt med et glas surdej i køleskabet da det kun gør brødet og smagen bedre!

Ift. ovn er en høj og jævn temperatur vigtig og her har vi altså også haft vores problemer. … og aprospros problemer med jævn varme i ovnen har vi en helt genial konkurrencen til jer, der elsker at bage brød og bare generelt at lave mad, der måske kan løse problemer! I har nemlig mulighed for at vinde HomeCHEF, en mega smart indbygningsovn fra Gorenje (vejl. pris 11.495), der skulle være mester i at bage brød og tilberede lækker mad! Ovnen kan ses på billedet nedenfor.

image1

Billedet er lånt af Gorenje

Så hvis i ønsker at forbedre jeres brød bagninger eller helt generelt madlavning endnu mere (og hvem vil ikke det) vil vi foreslå Jer at deltage i konkurrencen. Gorenje kan i tjekke ud på facebook lige her. Indbygningsovnen er en mega sej sag, der kombinerer moderne teknik og design med lækre egenskaber fra traditionelle stenovne og er altså specielt smart, når man skal bage lækkert brød! For at være med i konkurrencen om Gorenje’s nye indbygningsovne skal

 

 … i blot skrive en kommentar til dette indlæg. I må skrive lige hvad i vil. Det kunne være hvad i ville bruge ovnen til, hvorfor den ville passé godt i jeres køkken eller blot en lille hilsen. Vi finder en heldig vinder, på søndag d. 25. oktober kl. 15.00, der får direkte besked, så husk at få jeres mail angivet (den behøves blot at blive skrevet ved e-mail feltet og altså ikke nødvendigvis i selve kommentaren).

Vi har lige i øjeblikket størst success med disse lækre Ølandsboller fra Meyer – de er simpelthen fantastiske. Opskriften kan findes lige her sammen med andre gode brødtips, der forhåbentlig kan give gode brød-succeser. Vi har lavet en masse boller i stedet for brødet (som opskriften angiver), teknikken er den sammen man skal blot (efter at have spændt dejen op) dele den i små stykker og bage dem i ca. 20 min.

Gorenje, kan i læse meget mere om lige her og måske finde ud af hvorfor denne indbygningsovn er så smart, som vi synes og hvorfor den måske er uundværlig i jeres køkkener!


Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med Gorenje. Meninger og billeder er vores egne.

tidligere indlæg næste indlæg