3. ADVENT: JULEHYGGE –
Bagværk, Brød, Desserter, Højtider, Søde sager

3. ADVENT: JULEHYGGE

julh1

Er vi de eneste der synes at tiden flyver afsted?? Det er allerede 3. søndag i advent – helt vildt synes vi! Det betyder også at vinderne vores give-away hvor 2 af jer havde mulighed for at vinde et eksemplar af Karolines Kogebog er blevet fundet..

Som skrevet før havde I både mulighed for at være med via bloggen og via instagram (@twinfood). Vinderen på bloggen blev kommentar nr 182, som har fået direkte besked på mail.
På Instagram blev vinderen billede nr 20 og har ligeledes fået direkte besked.

Random.org er blevet brugt til både at finde vinderen på bloggen og på instagram.

Tusind tak til alle Jer der har været med i konkurrencen – husk og kig forbi igen i morgen hvor sidste adventsgave bliver afsløret. Det er en lækker en af slagsen :-)

Vi synes december flyver afsted og glemmer nogle gange at det snart er jul. I fredags havde vi en super hyggelig dag med vores veninde,  hvor man ikke kunne undgå at komme i lidt julestemning.

Hun havde inviteret til Lucia boller, som bare var så fine! Noget vi helt sikkert må prøve selv næste år, for de smager jo hammer godt.
Efter vi havde nydt et par boller gik vi i køkkenet for at lave æbkeskiver. Vi havde lavet dejen hjemmefra efter vores mormors opskrift. Opskriften kommer i øvrigt på bloggen i løbet af ugen og det er helt sikkert en opskrift som vi kan anbefale, de blev nemlig ret lækre! I midten havde vi lagt en lille overraskelse som bestod af karamel og revet æble – det synes vi gjorde dem ekstra lækre!

ave2

Vi fik også lavet julepynt, som vi havde fundet inspiration til her. Vi fandt fimol i Pandora hobby og det var faktisk rigtig nemt at arbejde med efter det var blevet varmet lidt i hænderne. De færdige figurerer skulle bages i ovnen ved 130 grader i 10 min – hvorefter de var blevet mere faste i det.
Vi skal bruge vores færdige figurer til at hænge på juletræet og til at pynte med på julegaverne.

julh2

Dagen sluttede af med aftensmad, som vi var overraskede over at der overhovedet var plads til i vores maver ;-). Vores veninde havde lavet en lækker tærte med fennikel og gulerødder med laks og nybagt rugbrød – med et skønt glas rødvin til. En super afslutning på en helt vildt hyggelig eftermiddag/aften med masser af julemusik!

ave3

 

I går var vi en lille smuttur i KBH til et hyggeligt high tea event hos Avenue Hotel. Eftermiddagen blev tilbragt med en masse søde bloggere, champagne og lækre lækkerrier kreeret af Strangas. Det var vores første rigtige blogger event og det var rigtig sjovt at få “sat ansigt” på de andre bloggere. Vi havde bl.a fornøjelsen af at måde søde Anne, Maja, pigerne bag The Impressionista og scandinaviastandard. Endnu en skøn dag fyldt af søde sager og hygge – sådan nogle dage er vi vilde med ;)!

ave1

Vi håber i får en skøn 3. advent, vi skal formentlig hygge endnu mere og spise endnu flere søde sager!!

tidligere indlæg næste indlæg

2 Kommentarer

 • Reply Pernille 15 december, 2013 at 14:01

  Hold op hvor lyder det bare super hyggeligt alt sammen, sådan en jule-hygge-dag med en veninde lyder som noget jeg skulle gøre mere i :)

  Rigtig glædelig 3. advent til jer

  • Reply Twin Food 17 december, 2013 at 13:04

   Vi er det på samme måder – sådan nogle dage kan man sagtens nå flere af i løbet af december ;-)
   Glædelig jul!

  Skriv en kommentar