UGEN DER GIK IGENNEM INSTA #14 –
Instaweek

UGEN DER GIK IGENNEM INSTA #14

Vi elsker desserter – her en muffin lavet på filodej med marcipan, kanel og honning. Der kan desuden på vores instagramprofil (@twinfood) findes en film med en lille fremgansmåde). Derudover har Laura haft første mad photoshoot i San Diego hvor disse lækre hapsere blev lavet.

En nem aftensmad med spidskåls spaghetti og kød/grøntsags sauce er blevet lavet (og filmet på vores profil – vi er blevet ret vilde med de film ;)). Vi rundede de 5.000 følgere på bloglovin hvilket er SÅ vildt!! Vi elsker at I gider at følge med – så dejligt at vi har Jer!! Og følg med på bloggen for det kunne jo være at det skulle fejres på bloggen med en give-away inden længe ;) – bare et lille hint! Derudover har vi udgivet et indlæg med et forsøg på hjemmerøget laks, der blev så lækkert – prøv det hvis i har mod på det og elsker laks :)!

Opskrift på frossen skyr knæk er også blevet udgivet på bloggen – den er blevet nydt på ugens kedelige regnvejrsdage med en god kop kaffe/the. Selvfølgelig skal i ikke snydes for yndlingsmåltidet – her müsli med nektariner og hakkede mandler med kaffe (selvfølgelig). I weekendens dejlige sol blev en lille eftermiddagssnack bestående af hjemmelavet müslibarer æbler og lidt peanutbutter nydt på terrassen.

 

Øv hvor kan man godt mærke at sommeren er ved at være slut, specielt med det kedelige regnvejr der har været den sidste uge. På en måde er det også lidt hyggeligt, for det er som om det er nemmere at hygge med tæppe på sofaen, tændte stearinlys og varme drikke når det også er mørkt og kedeligt udenfor :)

Vi håber i har haft en skøn uge og rigtig god søndag !

tidligere indlæg næste indlæg

No Kommentarer

Skriv en kommentar