UGEN DER GIK GENNEM INSTA #12 –
Instaweek

UGEN DER GIK GENNEM INSTA #12

Den sidste uges tid er det Laura der har været mest aktiv på insta. Christine er vendt tilbage fra Sardinien, hvor der var begrænset med netadgang. Vi starter begge to på vores kandidater i morgen, Laura i San Diego og Christine i Aarhus – sidste dag skal nydes mens ferien og dens oplevelser tænkes igennem – tænk lige hvor hurtigt den bare fløj afsted.

Laura har fundet et sted at bo i San Diego sammen med 3 søde veninder. Det er en lejlighed som ligger på den hyggeligste gade med ca. 20 meter til stranden- ikke noget man kan klage over! Christine har nydt en lækker pizza på Sardinien. Det er simpelthen en kæmpe fornøjelse at gå i supermarkederne i San Diego både frugter og grøntsager ser meget indbydende og friske ud. Desværre er vi endnu ikke flyttet ind endnu (sker først D. 14 september) – vi glæder os sådan til eget køkken og de lidt større indkøb!

Det er først i morgen at Laura starter på uni i San Diego og da boligsituationen alligevel ikke var fast blev der besluttet en lille tur. Turen gik mod LA med stop i Laguna beach, Newport Beach, Venice Beach og Santa Monica. I LA boede vi på en sidegade til Hollywood Blv på et helt udemærket Motel 6. I LA skulle hollywood skiltet selvfølgelig findes – det to os et par timer før vi endte det rigtige sted :-). Pizzaen blev nydt en aften efter en bytur, hvor vi havde en rigtig sjov aften på et diskotek, der hed Lure- kæmpe stort!

Fredag kom Christine tilbage på dansk jord efter 2 uger på Sardinien – en super smuk tur!! Og heldigvis kunne der inden skolestart også blive nydt lidt sol i DK. I går aftes blev der nydt en lækker middag hjemme ved mor og far hvor der til dessert var lavet den lækreste (og meget syndige) pecan-tærte – hold nu op den var god!! Lørdag kørte Laura og pigerne fra LA mod Palm Springs, hvor første stop var frokost på en vegansk cafe – her blev der nydt er burger med portobello svampe og noget der smagte som chorizo med sweet potatofries som tilbehør.

 

Ferien er slut og vi (Christine i hvert fald) vender så småt tilbage til den daglige rytme i hverdagen – den tager altså bare lige lidt tid at finde ;-)!

 

tidligere indlæg næste indlæg

2 Kommentarer

 • Reply Karina 26 august, 2013 at 16:07

  Super fine billeder!
  Uh den pecan-tærte ser god ud!
  Kunne det tænkes at der kom en opskrift på den? :D det ville jeg i hvert fald blive glad for!

  • Reply Twin Food 28 august, 2013 at 17:27

   Tusind tak :)
   Vi skal se om vi kan få den lokket ud af vores mor – så skal vi nok sætte den ind – det lover vi ;-)!

  Skriv en kommentar