Første, men bestemt ikke sidste, mad-hilsen fra Laura i San Diego. Opskriften her stammer fra Maria, som er en af de søde piger jeg er herovre med. En lækker spread/dip/salsa lavet på avodaco, hytteost og tomater. Den kan snildt bruges som dip til et par chips eller som smørrelse på noget lækkert hjemmebagt brød og fungere som bruschetta. Da vi stadig bor på motel herovre (vi flytter ind i vores lejlighed om 1 uge – jubii!) har vi ikke de bedste køkken redskaber. Dippen her blev derfor spist på købte crackers og købt brød. Den er virkelig lækker og kan også bruges som fyld i madpakken i en sandwich! Jeg glæder mig allerede til, at den skal prøves igen – nok til en omgang hjemmelavede nachos!
Ingredienser (stor portion):
4 små avocadoer
2 fed hvidløg
3 tomater
salt og peber
2-3 dl hytteost
evt. lidt citronsaft
- Skær tomaterne over og pil fyldet ud – skær skalden i mindre firkanter
- Skær avocadoen i mindre stykker eller mos den med en gaffel
- Bland hakkede tomat, avocado, hytteost, salt og peber og hakket hvidløg sammen i en skål
- Hvis den mangler lidt syre, kan man sagtens tilføje lidt citronsaft
- Server til fx. chips, brød eller i en sandwich
3 Kommentarer
Laver også denne ‘spread’ tit, den er bare så lækker, det kan jeg kun give dig ret i! Jeg plejer også at putte lidt rødløg i, det giver et super godt twist til det søde i avocadoen og tomaterne :o)
Rødløg er noteret på listen til næste gang – det må vi prøve ;)
[…] ← Forrige […]