UGEN DER GIK GENNEM INSTA #6 –
Instaweek

UGEN DER GIK GENNEM INSTA #6

I starten af ugen lavede vi en ny side på bloggen Twin Food Gossip som er en side hvor i kan følge med i hvor Twin Food bliver nævnt. Vi var lidt dovne en dag efter træning og hentede aftensmad fra GLAD, hvor vi fik forskellige salater og laks med hjem! Tirsdag var dagen hvor vi fyldte 24 og vi startede ud med en lækker morgenmad på Globen Flakket.

På vores fødselsdag havde vi søde piger på besøg til eftermiddagshygge hvor vi serverede små søde lagkager, frugt, boller, pølse, ost, rugbrøds cookies og dadelkugler. Af drikkevarer havde vi iskaffe og gingerbeer fra Ørbæk bryggeri, der bare smager helt fantastisk! Vi lavede en lagkage til dessert hvor vi havde familien på besøg efter restaurantbesøg på Canblau. På fødselsdagen kom der også en konkurrence på bloggen, som i kan deltage i helt ind til den 10. juli.

Vi har spist lækker morgenmad med kokosflager, rugbrødscrunch og hindbær – lige sådan nogle morgen måltider vi elsker. Lørdag stod den på hygge hos mor og far i haven med blandt andet solbadning, frugt og iskaffe.

Til aften blev grillen tændt og vi grillede blandt andet kæmpe rejer på spyd, der havde ligget i en marinade med olie, soya, chili, ingefær, citron og persille. Til dessert havde mor kreeret en skøn rabarberkage med nyplukkede rabarber fra haven og vaniljeis!

Vi håber også i har haft en skøn uge :-)! Næste uge skal mest gå med arbejde og forhåbentlig en masse hygge i solen, som vi selvfølgelig håber bliver fremme. Den bliver hvert fald nydt på altanen lige nu!

– Laura og Christine

tidligere indlæg næste indlæg

5 Kommentarer

 • Reply Anonym 7 juli, 2013 at 15:19

  Knus mormor, hvor er i gode

  • Reply Twin Food 10 juli, 2013 at 09:45

   Tak søde mormor :-)!

 • Reply Camilla 13 juli, 2013 at 18:13

  Hej Piger – rugbrødscrunch til morgenmaden lyder jo total smart. Hvordan har I lavet det?

  Kh. Camilla

  • Reply Twin Food 13 juli, 2013 at 22:34

   Hej Camilla :)!
   Det er egentlig bare lidt tørt rugbrød brækket i små stykker, blandet med lidt honning og så ristet i ovnen – der kommer en lidt mere udførlig fremgangsmåde inden længe ;)

 • Reply Trimedica live young hgh 25 november, 2013 at 12:18

  sxihcuxjo.gppe, Hgh, olvtZdv, [url=http://hghindex.com/]HGH[/url], GeswsYS, http://hghindex.com/ HGH, uyfkHrP.

 • Skriv en kommentar