Som i nok har set på instagram (@twinfood) er vores lillebror blevet student og vi havde torsdag besøg af en skøn fyldt studentervogn, der selvfølgelig skulle have lidt spændende at drikke. Lillebror ønskede en punch og vi gik i tænkeboks med ingredienser. Vi foreslog solero tema og den var i top :-)! Af sprut blev der brugt bacardi Razz, der blev blandet med passionsfrugt sirup, mangojuice, dansk vand, sprite og til pynt og for at gøre den lidt festlig tilsatte vi frosne bær og is. Mængderne i opskriften her svarer til 1 glas, som vi gangede op til meget større forhold. Det krævede lidt prøvesmagninger af små mængder inden forholdene var helt perfekte ;-)! Om studenterne bare var meget tørstige eller om de elskede punchen vides ikke, men den kæmpe skål vi havde lavet var hvert fald tømt efter det lille visit på kun 20 min.
Ingredienser (1 glas)
10 ml bacardi Razz
5 ml passionsfrugt sirup (se opskrift nedenfor)
0,5 dl mangojuice
0,5 dl dansk vand med citrus
0,5 dl sprite
Ved servering: Frosne bær og is
Passionsfrugt sirup (ca. 1 dl)
9 passionsfrugter
1 spsk sukker
Kød og kerner fra passionsfrugterne koges op med sukker. Massen sies og nedkøles indtil brug. Kan med fordel også bruges i is, f.eks. solerois.
- Bland alle ingredienser sammen. Ved større portioner ganges mængderne blot op
- En halv times tid inden servering tilsættes frosne bær, så de når at tø lidt op
- Lige inden servering tilsættes lidt isklumper
– Laura og Christine
4 Kommentarer
Det lyder superlækkert! Jeg tror lige, at jeg har fundet opskriften på velkomstdrinken til min fødselsdagsfest her i næste uge. ;-)
Hvor lang tid kan en sådan passionsfrugtsirup holde sig, hvis I skal give et bud? :-D
Det lyder som en glimrende idé, den er helt perfekt til større fester og så er det bare nemt med en stor punch :)
Jamen måske omkring 2-3 dage tror vi :)
God fornøjelse med din fødselsdagsfest!
Jo tak. :-) Og med en 2-3 dage, kan man jo være lidt på forhånd – perfekt!
[…] SOMMERLIG PASSION/MANGO PUNCH […]