UGEN DER GIK GENNEM INSTA #8 –
Instaweek

UGEN DER GIK GENNEM INSTA #8

Når vi arbejder om søndagen er vi nogle gange heldige at få lidt rester med hjem, som på bare et par minutter kan laves til helt OK aftensmad. Søndag aften er ægte hygge-aften herhjemme og sidste søndag blev nydt med en slikskål og iskaffe. Mandag gik vi i køkkenet og eksperimenterede med sushi som dessert, det endte i et yderst vellykket resultat (synes vi hvert fald selv) – opskriften kan i finde her.

I løbet af ugen var vi også i Cirkus Benneweis med vores søde arbejdskolleger. Det er alligevel et par år siden vi sidst har været i cirkus og noget vi ikke kunne mindes at have set dromedarer før. Vi havde lavet hjemmelavet sushi som blev nydt efter forestillingen med lidt hvidvin og pellegrino i lækkert vejr! Vi er blevet stærkt afhængige af iskaffe (frappé) i det varme vejr og der er blevet nydt en del af dem i ugens løb.

Ugen har også stået på en lækker middag på Rørvig Kro. Det var desværre kun Laura der havde mulighed for det, da Christine skulle arbejde. Men så har hun det til gode :-)! I torsdags kom ugens Alt for damerne blad og i det kan man læse et interview med Twin-food. Vi synes simplethen det går over al forventning med bloggen – der kommer hele tiden nye følgere til og I er bare så søde til at kommentere og bare gøre det endnu sjovere for os at blogge, det skylder vi Jer en kæmpe tak for!!

Der er også blevet nydt en lækker salat med spinatblade, grillede auberginer, bøffel mozzerella, cherry tomater og lidt basilikumsblade på toppen – helt vildt lækkert!!

Så meget dessert har vi ikke fået i løbet af ugen, men vi har dog fået en meget lækker dessert bestående af hjemmelavet blondie og en solbæris (opskrift kan findes her), hvor vi erstattede 2 dl af fløden med mælk. Helt sikkert en is der skal laves igen! I skal selvfølgelig heller ikke snydes for et morgenmadsbillede, hvor der i morges blev spist skyr, jordbær og rugbrødscrunch.

 

Vi håber i har haft en dejlig (ferie) uge :-)

Følg med på @twinfood

– Laura og Christine

tidligere indlæg næste indlæg

6 Kommentarer

  • Reply fattig-bloggeren 21 juli, 2013 at 11:12

    Min favorit er helt klart jeres dessert-sushi!
    Hilsen fattig-bloggeren

    • Reply Twin Food 21 juli, 2013 at 20:01

      Hvor er du sød :)! Den er også klart en af vores favoritter og skal snart prøves igen ;)!

  • Reply Sara Duesund 22 juli, 2013 at 11:01

    I er virkelig et par inspirerende søstre – som bare kan det der med at lave en masse lækre, gennemtænkte og indbydende opskrifter :-) Det er i hvert fald helt sikkert, at jeg skal have afprøvet den der iskaffe!

    • Reply Twin Food 22 juli, 2013 at 20:51

      Hej Sara! Tusind tak for din søde kommentar, du kan tro den varmer! Vi synes også helt sikkert du skal prøve iskaffen :)

  • Reply Lotte 20 september, 2013 at 11:39

    Hvor lang tid kan rugbrødscrunch holde sig i lufttæt beholder? :-)

    • Reply Twin Food 20 september, 2013 at 15:31

      Vil nok skyde på en 1-2 uger, uden at vide om det er “rigtigt”. Herhjemme stod den hvert fald tæt på de 2 uger ;)

    Skriv en kommentar