Det er helt utroligt at man her i slutningen af juni, stadig kan tænke, hvor sommervejret bliver af?!! Mandag morgen var det helt vildt i Aarhus, vi har aldrig været så våde før, som vi blev den morgen, og Laura måtte lave et stop ved Christine, og få nyt tørt tøj og sko på, inden hun skulle videre i laboratoriet. I går var vejret heldigvis bedre. Så snart solen kommer frem, får vi lyst til at grille – det smager bare bedre at grille kød og så har man mindre opvask i sidste ende ;-) Denne quinoasalat er perfekt grill-tilbehør. Man kan hurtigt tilsætte fine farverige grøntsager, så den bliver mere sommerlig :-)
Ingredienser (3-4 personer)
2 dl quinoa (1 dl hvid og 1 dl rød)
200 gram cherrytomater (vælg gerne forskellige farver)
1/2 agurk
1 håndfuld cashewnødder
1 håndfuld spirer
1/2 melon (fx futuro)
1 spsk grovkornet sennep
- Kog quinoa efter anvisning på pakken
- Skær cherrytomaterne i halve
- Skær Agurk ud i mindre firkanter
- Hak cashewnødder groft
- Skær melonen ud eller brug et melonjern til at lave fine kugler
- Bland alle ingredienserne i den kogte quinoa
6 Kommentarer
Sikke en smuk sommersalat!
Tusind tak, Marian :)
Skøn og dejlig salat, vi har lavet til studenterfest;0)))mange hilsner fra alle os Hanna
Dejligt at høre og tusind tak :)
KH
Hej. Rigtig fin salat. Hvor er den smukke skål fra?
Kh
Tusind tak, de er fra mærket House Doctor :)
KH