OVERNIGHT GRØD MED HINDBÆR –
Grød, Morgenmad, Sundere alternativer

OVERNIGHT GRØD MED HINDBÆR

ovg1

Vi har før prøvet med den klassiske køleskabsgrød og har nu kastet os ud i en lidt anden version – men mindst ligeså god! Vi synes køleskabsgrød er en skøn morgenmad og noget vi ikke bliver trætte af! Det er nemt om morgenen og kan varieres med en masse smage og frugter. Denne er lavet kun på hindbær, havregryn, skyr og lidt vaniljesukker og om morgenen toppet med friske æbler, pærer og lidt hakkede mandler. Grøden smager godt og af noget, der kunne have taget masser af tid at lave – det kan man også sige den har – bare i køleskabet ;)! Så det er altså ikke tid man selv skal stå og bruge i køkkenet inden morgenmaden er klar! I kender formentlig alle grøden for den har virkelig været godt populær alle steder. Gad vide hvad i har af yndlings blandinger – dem vil vi gerne høre om!? ;)

 

Ingredienser (1 pers)
50 g hindbær
1 dl havregryn
1/2 dl skyr
1 tsk vanilje

Aftenen inden: Bland alle ingredienserne i en lufttætbeholder

Om morgenen: Fordel lidt frisk frugt og nødder på grøden og spis :-)

ovg2

 

 

– Christine

tidligere indlæg næste indlæg

No Kommentarer

Skriv en kommentar