OVERNIGHT BANANA GRØD –
Brunch, Morgenmad

OVERNIGHT BANANA GRØD

Vi elsker morgenmad og sørger for at spise det hver morgen! I hverdagene er det en ganske almindelig portion hjemmelavet müsli med mælk, men i weekenderne bliver det ofte til en varm grød, som f.eks denne her med banan og chokolade, eller en portion overnight oats, nogengange med hindbær som denne her.

Igen i weekenden var der overnight grød på morgenmadsmenuen og vi prøvede denne her gang at eksperimentere med most banan for at give den lidt mere fylde og sødme. Det gik overraskende godt! Udover banan, er der i grøden kommet grovvalsede havregryn, vaniljepulver, chiafrø, mælk, skyr og en anelse honning. Om man bruger skyr eller en anden form for yoghurt/A38 er ikke så vigtigt. Det kan gøre lidt på konsistensen, men hvis man synes den om morgenen er for “tør”, kan man altid røre lidt mere i og på den måde gøre den mere flydende.

Vi toppede vores grød med banan i skiver, kokosflager og hakkede pistacienødder, men det kan man gøre lige som man vil.

 

Ingredienser (2 personer)

1 banan

3 dl grovvalsede havregryn

1/2 tsk vaniljepulver

3-4 spsk chiafrø

2,5 dl mælk

1,5 dl skyr

1 spsk honning

evt. 1 banan i skiver, kokosflager og hakkede pistacienødder til toppen

  1. Mos bananen og bland den i en skål/bøtte med havregryn, vaniljepulver og chiafrø
  2. Tilsæt mælk, skyr og honning og rør hele blandingen godt rundt
  3. Stil grøden i køleskabet natten over
  4. Rør den faste grød hurtigt igennem og servér den i to skåle med banan, kokosflager og hakkede pistacienødder på toppen

tidligere indlæg næste indlæg

No Kommentarer

Skriv en kommentar