FILOPAKKER MED TUN OG RICOTTA –
Brunch, Fisk, Forret, Frokost, Hovedretter, Nemme hverdags retter

FILOPAKKER MED TUN OG RICOTTA

filo-with-fish

Forårsruller er noget som vi ofte spiser, når køleskabet skal tømmes – det er en utrolig god måde til at få tømt køleskabet for grøntsager, som hænger en anelse. Det vi synes er lækkert ved forårsruller, er også den sprøde filodej. Disse filodejspakker, som måske godt kan gå ind under kategorien forårsruller, er lavet med tun. Tunen blev vendt med ricotta, forårsløg, krydderier og kapers, inden den blev pakket ind i filodej. En meget lækker pakke. Vi plejer normalt at lave forårsruller i ovnen, fordi vi altid laver ret mange, og det derfor kan tage lang tid på panden. Disse pakker blev dog lavet på panden og stegt i olie, men kan selvfølgelig også sagtens puttes i ovnen, hvis man hellere vil det :)

 

Ingredienser (5 stk.)

10 stk. filopapir

450 gram tun (vi brugte tun på dåse)

250 gram ricotta

2 forårsløg hakket groft

3 spsk. kapers

1 tsk. citronsaft

1 æg

Salt og peber

 

  1. Bland tun, ricotta, forårsløg og kasper sammen i en skål
  2. Tilsæt æg, citronsaft, salt og peber (her kan man sagtens også tilføje andre krydderier som fx. chili)
  3. Læg to stykker filodejspapirer oven på hinanden og kom tuncreme oven på
  4. Fold siderne over tuncremen og rul den sammen til en pakke
  5. Steg filopakkerne på en pande med olie i ca. 5 minutter på hver side (vend dem når de er blevet gyldne)

filo-with-tuna

tidligere indlæg næste indlæg

2 Kommentarer

  • Reply Catrine 16 april, 2016 at 12:35

    Hej med jer.
    Filopakkerne ser virkelig gode ud!
    Tror I, man kan fryse dem ned, så man kan tage lidt lækkert op af fryseren til madpakken engang i mellem? ;)

    • Reply Twin Food 17 april, 2016 at 13:57

      Hej Catrine,
      Det kan man helt sikkert, det har vi selv gjort med nogle af de andre forårsruller/filepakker, som vi har lavet og det fungerer rigtig fint :)

    Skriv en kommentar