VIND AARSTIDERNES SLANKEKASSE TIL 2 PERS. I 5 DAGE –
Anbefalinger

VIND AARSTIDERNES SLANKEKASSE TIL 2 PERS. I 5 DAGE

årstid5

Julen nærmer sig, og det gør 1. advendt også – vi glæder os, for det betyder nemlig masser af hygge, julekager og julelys!! Jul forbindes ofte med gaver, og det bliver det også gjort her på bloggen. Vi har besluttet at lade 4 konkurrencer køre gennem alle 4 adventer i december og kommer hver søndag i advendt til at trække en vinder af den foreløbende uges konkurrence – så husk at følg’ med og deltag :-)

 

I og med at det på søndag er 1. søndag i advendt, starter første konkurrence i dag, hvor I kan vinde en skøn kasse fra Aarstidernesom vi har lokket med i et tidligere indlæg. Kassen, én af Jer kan vinde på næste søndag, er deres slankekasse til 2 pers. i 5 dage. En super lækker kasse som vi selv har været så heldige at prøve.

 

årstid2

 

Udover slankekassen har Aarstiderne et hav af skønne kasser, der passer til enhvers behov. Alt afhængig om man ønsker grøntsager, frugter, juleretter, kvikretter eller vegetarretter, så kan man helt sikkert finde lige det, man har brug for!!

 

For at deltage i konkurrencen skal I skrive en kommentar til dette indlæg, hvor I skriver hvilken aarstidskasseI synes, er den bedste “idé”. Ellers er ordet frit, men I må selvfølgelig også gerne fortælle om jeres bedste juletradition, adventshygge eller yndlingsjulemad :-)!

årstid3

 

Vi trækker en vinder søndag d. 1. decmeber kl. 12 – så husk at kommenter’ inden da! 

Om en uge kommer en ny konkurrence på bloggen, så husk at hold øje :-)

Indlægget er sponsoreret. Ord og meninger er vores egne. Billeder er fra Aarstiderne.

tidligere indlæg næste indlæg

408 Kommentarer

 • Reply Iben Helding Ersgaard 25 november, 2013 at 08:47

  Jeg synes at den årstidskasse der er den bedste ide er kvik kassen. Det er vigtigt at lave sund mad, men det er rarere hvis det ikke tager hundrede år.
  p.s Tak for en fantastisk blog :)

 • Reply Christina Simonsen 25 november, 2013 at 08:48

  Jamen lige præcis slankekassen er da fantastisk hvis man gerne vil leve lidt sundere og har en travl hverdag, men generelt synes jeg alle kasserne er praktiske, når man er en travl familie :-)

 • Reply Elizabeth 25 november, 2013 at 08:59

  Jeg er ret vild med alle aarstidernes kasser, men synes både at slanke- og quickkasserne er virkelig lækre – og dem ville jeg meget gerne tegne abonnoment på :)

  Krydser fingrer ! :)

 • Reply Line Bekhøj 25 november, 2013 at 09:00

  Jeg synes, at hele konceptet med en kasse er genialt :-)) men hvis jeg skal vælge en er det nok slankekassen, men som sagt, så synes jeg de virker rigtig gode på hver sin måde :-)

 • Reply Sidse 25 november, 2013 at 09:00

  Jeg er ret vild med vegetarkassen – er dog ikke vegetar, men den giver virkelig god inspiration til de kødfrie dage. I øvrigt synes jeg, det er interessant med udviklingen af en LCHF-kasse – jo flere vidt forskellige kasser – jo mere inspiration:-)

 • Reply Line 25 november, 2013 at 09:07

  Slankekassen lyder virkelig god! Jeg er lige kommet hjem fra 3 måneder i Indien og trænger virkelig til friske grøntsager som ikke er blandet med lækre tunge sovse. Glædelig jul!

 • Reply Sine Smed 25 november, 2013 at 09:07

  For nogle år siden fik vi “dogme” eller “kuk” kassen. Man kommer alligevel nogle sjove grøntsager igennem. Grøntsagerne smager helt fantastisk. Synes også det var super lækkert at prøve nye spændende grøntsager af. Men jeg tror at kukkassen er min farvorit.
  Jeg krydser fingre for at jeg vinder slankekassen, selv om vi ikke lige har behov for at tabe os. Så er der vildt mange lækre råvarer i den kasse.

 • Reply Sarah Jepsen 25 november, 2013 at 09:08

  Jeg ville elsker at vinde slankekassen!! I en stram eksamenstid vil det være en kæmpe luksus at få lækre råvarer frisk til døren.

 • Reply Bolette B. Jensen 25 november, 2013 at 09:08

  Dogmekassen! Mere fokus på bæredygtige madvaner – sådan skal det være!

 • Reply Thea Gregersen 25 november, 2013 at 09:08

  Eftersom jeg forsøger at begrænse mit kulhydratindtag, synes jeg kukkassen er genial – den er jo uden kartofler og bare med de gode grøntsager!

 • Reply Anna 25 november, 2013 at 09:09

  Jeg synes SingleKassen er den mest geniale kasse! Blev så glad, da jeg i sin tid så den kasse. Hvor er det godt fundet på! Skønt at opleve sin værdi som single.
  Tak til årstiderne for at gøre det lettere, at komme over et kærestebrud :-) ..
  … Og tak til twin-food for alle de inspirerende blogindlæg. Det er ofte jeg har haft computeren med i køkkenet, og lavet mad til hele familien ud fra jeres opsskrifter..

 • Reply Louise Markussen 25 november, 2013 at 09:09

  Jeg syne slankekassen er en sidssygt god idé!
  Det kan være uoverskueligt at skulle rode rundt i supermarkedets grøntafdeling efter de helt rigtige ting, så at få det leveret til døren er da et rent drømmescenarie!

 • Reply Simon Michael Sørensen 25 november, 2013 at 09:11

  Det må være verdenskassen, det er fedt at kunne prøve andet end kartofler og medisterpølse.

 • Reply Ditte Marie 25 november, 2013 at 09:12

  Først tak for en dejlig inspirerede blog! Og lækker lækker konkurence;)

  Jeg synes at kvikkassen fra Aarstiderne og rigtig godt fundet på.. I hverdagen vil jeg ofte gerne lave god hurtig mad i en fart.. Så kan jeg tilgængæld bruge mere tid på madlavningen i weekenden, hvor tiden er lidt bedre!!

  I år ser jeg frem til at nyde december med en kæreste;) det er ikke sket i mange år før, så en tur, hånd i hånd i Tivoli, ser jeg frem til;)

 • Reply Kathrine 25 november, 2013 at 09:13

  For mig er vegetarkassen også en vinder – Min kæreste er dog ikke enig ;) Men JEG synes, at man kan lave så mange lækre retter baseret på grønt og så spiser vi generelt bare for meget kød i Danmark. Desuden elsker jeg udfordringer i forhold til at lave nye retter med grøntsager jeg aldrig har set eller smagt før :)

  Tak for en dejlig blog og glædelig jul til alle :)

 • Reply Katrine 25 november, 2013 at 09:13

  Personligt er jeg vild med vegetarkassen! Jeg er ikke vegetar, men af eller eller anden grund, så kan jeg bedst lide at lave mad uden kød – og der findes et hav af forskellige erstatninger for kød, så det er da en genial måde at få inspiration på :-)

 • Reply Anna 25 november, 2013 at 09:21

  Uh, jeg er ret vild med vegetarkassen, som inspiration til de kødfrie-dage! :-)

  Tak for en dejlig blog :-)

 • Reply Diana Kaagh 25 november, 2013 at 09:22

  Jeg synes, at både slankekassen og single kassen er rigtige gode ideer – det er bare nemmere at leve sundt, hvis andre har forberedt det for en :) Måske især nu når det er ved at være jul, og der bare er hygge overalt!

 • Reply Pernille L 25 november, 2013 at 09:22

  Slankekassen kunne være SÅ lækker at modtage!!
  Jeg krydser fingre :-)
  Ha’ en dejlig dag.

 • Reply Yosi 25 november, 2013 at 09:23

  Jeg ønsker mig en kasse med en masse grøntsager i :-)

 • Reply Hvadskalvibage/Mette 25 november, 2013 at 09:24

  Dogmekassen er den som jeg er mest vild med – masser af forskellige DANSKE grøntsager

 • Reply Maria 25 november, 2013 at 09:25

  Slankekassen uden tvivl :) Hvor skønt og nemt at få leveret alle de lækre sunde grøntsager lige ved sin dør. Whats not to like :)

 • Reply Emilie 25 november, 2013 at 09:25

  Jeg synes, at den grønne kasse lyder som en fantastisk idé! Jeg synes, at der skal så meget fokus som muligt på at spise de råvarer, vi har i nærheden. Der er jo heller ikke noget bedre and at glæde sig til sæsonens grønt.
  Slankekasssen til to ville nu også være perfekt til min kæreste og jeg, der har en ultratravl december måned i vente med nye jobs og intense studier. Det ville være lækkert at have nogen, til at planlægge en del af måltiderne for os :)

 • Reply Malene 25 november, 2013 at 09:25

  Jeg synes, kvikkassen til 2 personer i 5 dage er et hit. Især når man er to travle studerende med eksamener hver 8. Uge, til tider prioriteres læsningen bare højere end et godt sammensat måltid..

 • Reply julie 25 november, 2013 at 09:26

  Kvikkassen er en god ide herhjemme, hvor jeg står med to små børn og en mand der først er hjemme når maden er på bordet :-)

 • Reply Line Madsen 25 november, 2013 at 09:27

  Synes alle kasser er en god ide, men eftersom jeg skal tabe mig, virker slankekassen til at være den bedste ide for mig :)

  Tak for en skøn blog!

 • Reply Majbritt H Kirk 25 november, 2013 at 09:29

  For mig er det helt klart “Slankekassen” der er bedst og mest attraktiv. Jeg går meget op i at lave sunde madplaner hver uge, men jeg synes til tider, at det kræver meget tid. Det kunne være dejligt at “slippe for” at lave madplan og handle ind, men at det hel kom til døren uden at skulle tænke på noget.

  Mit store mål for denne december, er at holde vægten men samtidig kunne nyde lidt lækker mad ind imellem.

  Tak for en super god blog med dejlig opskrifter.

 • Reply Michala Sørensen 25 november, 2013 at 09:29

  Helt klart kvik kassen. Har selv benyttet mig af den et par gange, og det gør altså ens tid i køkkenet meget hurtigere og nemmere, når man som mig, først er hjemme og starte på aftensmaden kl 18.45.

 • Reply Isabella Frank 25 november, 2013 at 09:30

  Fantastisk initiativ med en slankekasse. I hverdagen er det nogle gange svært at være kreativ, og når julen kommer fristes man let til søde julegodter. Kassen kan derfor være en god genvej til at være kreativ med nye ingredienser, og samtidig være med til at man får en sundt og nærende måltid. Hvis det ikke var for mit stramme SU budget, kunne jeg sagtens finde på at investere i sådan en kasse i ny og næ :-) Men nu må jeg nøjes med at deltage i konkurrencen, og se om jeg måske kan blive den heldige vinder.

 • Reply DadeAnnah Sofiahfanjehfeufhejfhedtte AnnaMarie 25 november, 2013 at 09:31

  Vegetarkassen kunne jeg godt tænke mig at udforske. Eller LCHF – jeg spiser en blanding af de to til daglig og synes altid, det er dejligt med inspiration.

 • Reply Thea 25 november, 2013 at 09:31

  Jeg synes singlekassen er en ret fin ting, da det at købe få og mange grøntsager ofte kan være ret dyrt. Derudover er slankekassen da også lækker. Den vil jeg gerne have i 5 dage ;-)

  Thea

 • Reply Jeanett Pade 25 november, 2013 at 09:32

  Jeg takker for jer for en virkelig inspirende blog og instragramprofil, som jeg må indrømme, at jeg følger dagligt ;-)

  Personligt er jeg egentligt vild med vegetarkassen! Jeg er på ingen måde vegetar, men jeg elsker at lave mad retter uden kød. Her i juletiden bliver der især lavet diverse grødretter ala. risotto og lignende. Der findes et yusindvisaf forskellige erstatninger for kødretter, så det er det der for lov at blomstre i mit køkken fortiden :-)

 • Reply Mette TS 25 november, 2013 at 09:32

  Synes helt klart slankekassen er et genial ide!! Især op til eksamensoerioden, hvor det kan være uoverskueligt at få handlet tilstrækkeligt ind, til lækker og sund mad :-)

 • Reply christina Ørndrup 25 november, 2013 at 09:34

  Jeg synes slankekassen lyder super lækker!! Det ville helt sikkert være et hit her!!
  Krydser fingre!!
  Rigtig fin adventskonkurrence :) Og fantastisk blog!!!

 • Reply Janne K 25 november, 2013 at 09:34

  Synes om alle kasser – alle uden undtagelse ville være mere end velkomne hos mig. Men drømmer om at spise mere grønt, så vegetarkassen lyder skøn :-) Krydser fingre for at jeg kan få lov at prøve!

 • Reply Cecilia Pedersen 25 november, 2013 at 09:34

  Jeg er helt vild med singlekassen, fordi det som én person ofte er meget svært at købe mængder, som jeg kan nå at spise, inden det bliver for gammelt. Derfor ender jeg ofte med enten slet ikke at købe det store mængder – hvilket gør min madhverdag uvarieret – eller så smider jeg mad ud, og det gør bare ondt i hjertet at smide mad ud, hvis det ikke kan fryses.

  God dag og tak for dejlig inspiration.

 • Reply Anonym 25 november, 2013 at 09:35

  Umiddelbart synes jeg grønt-basis kassen lyder rigtig god! Gode basis råvarer til både frokost, snack og middag.
  Men generelt har én med beslutningsangst svært ved at udvælge den bedste blandt så mange gode mix-kasser :)

  Kunne være fantastisk at få leveret lækkerier til døren! og så endda i julen

 • Reply Veronika Larsen 25 november, 2013 at 09:36

  Min kæreste og jeg er begge nyuddannede og med fuld på karrieren. For os ligger den bedste idé så simpelt som i selve måltidskassen frem for de grønne kasser. Med en travl hverdag slipper vi for at skulle være kreative i planlægningen og kan samtidig få ordentlig mad på bordet. Kukkasse og slankekasse for to må være de bedste ideer, når man ikke er en familie på fire. Glædelig advent.

 • Reply Mette Bossen 25 november, 2013 at 09:37

  Verdenskassen .. helt sikkert! :)
  Jeg elsker at prøve nyt – og madfronten er igen undtagelse.

 • Reply Frk Møhge 25 november, 2013 at 09:38

  Basis-grønt kassen ser rigtig fornuftig ud. Lidt men godt og blandet.
  Men i det hele taget er der jo utrolig mange gode mix-kasser. Når jeg engang får en juicepresser (i julegave måske?) skal jeg helt sikkert prøve juice-selv-kassen! :D

  Fantastisk ide at dele sådanne lækkerier ud i julen! :D

 • Reply Pia 25 november, 2013 at 09:38

  Den måltidskasse jeg altid ender med at sidde og overveje at klikke hjem er livretter for to. Grundlæggende er jeg vild med at man får nogle af de klassiske retter på menuen, ja livretter, som med sikkerhed vil være et hit herhjemme. At der så er skruet op for grøntsagerne gør det jo bare endnu mere ideelt, når man som vi, ønsker at føre en forholdsvis sund kost, uden at være helt fanatiske. Når det er sagt er jeg selvfølgelig bare fan af, at få lækre økologiske råvarer leveret til døren, en luksus som vi normalt ikke har råd til at tage os ;)

 • Reply Pia R 25 november, 2013 at 09:38

  Kvikkassen lyder super! Og ellers lyder verdenskassen og rigtig spændende. At man kan prøve noget nyt.

 • Reply Karina 25 november, 2013 at 09:38

  Jeg synes hele konceptet med Aarstiderne er fantastisk – ideen om friske sunde råvarer lige til døren. Så tror jeg altså de fleste har lidt lettere ved at spise ordentligt.

 • Reply Fie Trangbæk 25 november, 2013 at 09:39

  Årstiderne er et fantastisk koncept! Perfekt til min mor og jegs travle hverdag! Så er der altid fyldt med lækre grøntsager og andre gode ting! Glædelig jul til alle når vi nu engang rammer december :-) igår skal jeg fejre jul med min kæmpe familie på Mols, og det bliver fantastisk!

 • Reply Christina 25 november, 2013 at 09:41

  Jeg er klar mest på kvikkassen. Velsmagende mad på 15-30 min. Jeg er som de fleste andre rigtig meget på farten, men det skal helst ikke gå ud over mine madvaner. Det må gerne gå hurtigt når jeg er i køkkenet, men jeg nægter at gå på kompromis med den gode smag :)

 • Reply Ditte 25 november, 2013 at 09:42

  Singlekassen synes jeg er helt genial – det er perfekt til en studerende der bor alene (også selvom man har en kæreste, tihi). Det kan ofte være svært – og dyrt – at lave mad til en person. Håber jeg er så heldig at få lov at prøve Aarstiderne:)

 • Reply NAdia Kirkegaard 25 november, 2013 at 09:43

  Jeg har aldrig prøvet nogle af kasserne, men synes alle lyder interessante og inspirerende :) slankekassen er jo oplagt når nu der er så meget fokus på sundhed, ville jeg da utrolig gerne prøve her i julen hvor der ikke plejer at mangle søde ting :-)

 • Reply Sille 25 november, 2013 at 09:43

  Jeg syntes, at singlekassen er det mest geniale koncept. Kassen giver en god indgangsvinkel til at leve sundt, selvom man kun er sig selv i husstanden :)

 • Reply Rikke 25 november, 2013 at 09:44

  Jeg synes slankekassen er en super god idé, som hjælper til at få lavet nogle gode, sunde retter i hverdagen, som ellers godt kan være svære at finde inspiration til.

 • Reply Kira 25 november, 2013 at 09:45

  Jeg synes egentlig bare at Aarstidernes koncept er skide smart. :) Især kvikkassen der må være en befrielse for travle familier. Hvis jeg selv skulle bestille ville jeg nok tage Slankekassen eller Den grønne kasse, som også lyder spændende :)

 • Reply Henriette 25 november, 2013 at 09:46

  Kvikkassen eller slankekassen, tænk at skulle bruge blot 30-45 minutter på madlavningen og så ovenikøbet ende med varieret og SUND kost!

  Desuden synes jeg at tilbudet med en julekasse, med kalkun eller den helt vegetariske er helt genial!

 • Reply Oline 25 november, 2013 at 09:47

  Slankekassen

 • Reply Sabrina Heinrichsen 25 november, 2013 at 09:47

  Jeg synes at årstidskasserne er geniale.

 • Reply Mia 25 november, 2013 at 09:49

  Slankekassen ser ud til at indeholde mange gode råvarer og spændende ny inspiration til en sund hverdag som kunne være fedt at modtage til min kæreste og jeg

 • Reply Julie 25 november, 2013 at 09:51

  Jeg synes at hele konceptet med at bestille en kasse fyldt med lækre sæsonvarer på nettet og få det leveret lige til døren er en genial idé!:) Den bedste adventstradition i vores familie er nok, at min farmor hvert år køber en adventsgave til hver søndag – til ALLE familiemedlemmer:-)!

 • Reply Louise 25 november, 2013 at 09:52

  Personligt ville jeg nok helst have slankekassen, da den passer bedste til den slags mad jeg spiser mest, men jeg synes faktisk at kvikkassen er den bedste type kasse, da den kan hjælpe folk med at få tilstrækkeligt med frugt og grønt i en travl hverdag

 • Reply Natasa Brkovic 25 november, 2013 at 09:52

  Jeg synes slankekassen er et rigtig godt valg, da den er glutenfri, og indeholder asiatiske ingredienser hvilket jeg er meget vild med :)

  Hilsen Natasa

 • Reply Anne 25 november, 2013 at 09:53

  Jeg synes at alle kasserne lyder super gode, men i sær kassen med forskellige grøntsager, da jeg synes det kan være svært at inddrage “specielle” grøntsager i madlavningen. Det er ofte de samme, der bliver brugt i mit køkken ;-)

 • Reply aaaaAas 25 november, 2013 at 09:53

  Den ville nu gøre rigtig godt i disse vinter tider. Jeg krydser fingre! :-)

 • Reply Caroline 25 november, 2013 at 09:54

  Single-kassen er en genial idé – lidt af alt godt til at supplere det ret så tomme køleskab som følge af, at man bor alene. Alt for lækkert.

  Dejlig blog og rigtig fin konkurrence. Min 1. advent plejer at stå på julehygge, æbleskiver, gløgg og gåture med min familie, men da de er ude at rejse hele november-december, så bliver den lidt anderledes i år. Vil savne dem, og krydser fingre for, at jeg kan trøste mig med en lækker slankekasse ;) – Og så bliver der vist mad nok til at invitere et par singletøser på besøg.

 • Reply Anne 25 november, 2013 at 09:54

  Jeg synes at alle kasserne lyder gode, men i sær kassen med grøntsager, da jeg synes det kan være svært at inddrage nye og “specielle” grøntsager i madlavningen. Det er i hvert fald ofte de samme, der inddrages i mit køkken ;-)

 • Reply Kathrine 25 november, 2013 at 09:55

  Verdenskassen :)

 • Reply Cecilie 25 november, 2013 at 09:56

  Jeg stemmer på kvik kassen, da jeg ofte er sent hjemme så det ville være dejligt hvis det gik lidt hurtigere engang imellem.

 • Reply Edona Emini 25 november, 2013 at 09:58

  Jeg synes generelt at alle kasserne virker gode og opfindsomme som støtter enhvers behov. Men jeg ville hellere fortrække kukkassen, da jeg prøver at skære ned på mine kulhydrater da jeg gerne vil ned i vægt. I et stramt gymnasium liv er det virkelig svært og tage sig til at lave en god madpakke uden kulhydrater. Derfor ville jeg blive såååå glad hvis jeg vandt.
  Jeres blog er virkelig god, og laver ofte jeres opskrifter i køkkenet med computeren ved siden af mig. Hihi. I er for geniale og ser så meget op til jer! Rigtig god mandag til jer. :)

 • Reply Anne Sofie 25 november, 2013 at 10:06

  Jeg synes, at måltidskasserne generelt er rigtig gode. Specielt kvikkassen i en travl hverdag med job og barn :)

 • Reply Stinna 25 november, 2013 at 10:06

  Jeg synes at slankekassen og vegetarkassen :-)

 • Reply Lise 25 november, 2013 at 10:07

  Åh, jeg kan næsten ikke vælge. Synes hele konceptet er en fantastisk idé! Jeg er selv begejstret for både slankekassen og verdenskassen, og hvis jeg skulle vælge må det blive den sidstnævnt. Dejligt med lidt inspiration i køkkenet og mulighed for at prøve noget nyt.

  God jul! :-)

 • Reply Phie 25 november, 2013 at 10:11

  ærligtalt, håber jeg virkelig jeg vinder denne.
  Midt i en kold hverdag fyldt med SRP-skrivning, ville den hjælpe både på humør og indsats. Og gøre måltiderne mere lækre, end de hurtige rugbrødsmadder det bliver til lige nu :-)

  JEG KRYDSR VIRKELIG FINGRE

 • Reply Marie Bødker 25 november, 2013 at 10:14

  Jeg syncs single-kassen er en super god ide! Der får du lidt af hvert, som er overskueligt at være kreativ med, og som passer super godt til 1 person – det er perfekt for den unge studerende, så menuen ikke blot bliver pasta med ketchup eller havregryn og rugbrød :)

  Den bedste ret/tilbehør til vores julemiddag, er vanille-vindruer! Vi får det denne ene gang om året, og det passer perfekt til kalkun eller and, da det er både surt og sødt – og rigtig nemt!
  Det er stenfri vindruer med korn fra 1 vanille-stang, steges på en brandvarm pande med rigeligt smør – efter nogle minutter når vindruerne får en smule farve, hældes det hvid balsamicoeddike over som lige brænder af og Voila – det bedte tilbehør ever :D

 • Reply Lise 25 november, 2013 at 10:15

  Jeg synes særligt at vegetarkassen er en super ide. Jeg er ikke selv vegetar, men spiser gerne vegetariske måltider et par gange om ugen – og kunne ind imellem godt bruge inspiration til nye vegetariske retter. Vil også super gerne prøve slankekassen så den vil jeg da meget gerne vinde! :)

 • Reply Louisa Mittet 25 november, 2013 at 10:15

  Slankekassen lyder rigtig lækker! Især når man prøver at tabe nogle kilo :-)

 • Reply Lene Thygesen 25 november, 2013 at 10:17

  Jeg er vild med dogmekassen, hvor der udelukkende er danske leverandører i kassen. Genialt koncept. Og især når der hertil vinter skal laves lunende supper og simreretter:)

 • Reply Marie 25 november, 2013 at 10:19

  Mixkasserne dækker et hvert behov, så det må være de bedste kasser! Især dem med mange grøntsager :-)

 • Reply Pernille From 25 november, 2013 at 10:19

  Jeg syntes hele konceptet omkring grøntsags kasserne er genialt.
  Især kvik kassen og slankekassen som i høj grad gør hverdagen nemmere :)

 • Reply karokakak 25 november, 2013 at 10:19

  Årh der er mange gode at vælge i mellem, men kukkassen indeholder alle de nice grøntsager, som man ikke selv gider slæbe hjem :)

 • Reply Cathrine 25 november, 2013 at 10:20

  Egentlig synes jeg, at alle måltidskasserne er gode, på hver deres måde – der er noget for enhver smag. Men jeg er særligt begejstret for slankekassen, hvor man i en travl hverdag stadig har mulighed for at vælge det sunde alternativ. Pt. sidder jeg og skriver opgave på uni og begynder i det nye år på mit speciale, så lige nu ville sådan en kasse varme ekstra meget i en tid som er virkelig knap og hvor man gerne vil bruge den kostbare fritid man har på familie og venner og ikke indkøb og opskriftssøgning.

 • Reply Elisabeth Mortensen 25 november, 2013 at 10:28

  Jeg synes vegetarkassen er en god idee, da kødfri dage er sund for miljøet.
  På søndag 1. advent, skal vi gå julemærkemarch. Det er rigtig hyggelig. Der skal også pyntes op til jul.

 • Reply Nina 25 november, 2013 at 10:29

  Jeg har aldrig prøvet Aarstidernes kasser før, men jeg synes, at kvik kassen lyder virkelig spændende. Min kæreste og jeg arbejder begge i butik, og her i julemånederne arbejder vi begge to rigtig meget og kommer begge sent hjem, og derfor er det sjældent, at vi har energi til at lave et helt måltid mad. Derfor består vores aftensmad oftest af enten rugbrød eller pizza. Ikke særlig sundt overhovedet! Så kvik kassen ville være ideel til os – hurtigt og sundt :o)

 • Reply Marie 25 november, 2013 at 10:30

  Jeg er helt klart mest vild med kvikkassen, som man kan lave hurtige aftensmåltider med. Det er da en supergod ide, da man får ny lækker og inspirerende mad samtidigt med det ikke tager timer at lave. :)

 • Reply Mette 25 november, 2013 at 10:31

  Jeg vil nok foretrække kvikkassen, da jeg er studerende og tid til at lave ‘tidskrævende’ mad i dagligdagen ikke er så stor. Dog vil jeg sige, at julekassen også lyder spændende – måske mest fordi den nok vil få en i ægte julestemning!

 • Reply Johanne 25 november, 2013 at 10:33

  Slankekassen og Verdenskassen er mine favoritter :-)

 • Reply Sabrina 25 november, 2013 at 10:37

  Uden tvivl Verdenskassen, som er fuld af specielle ingredienser, som er spændende at eksperimentere med.

 • Reply Matilde 25 november, 2013 at 10:39

  At få en kasse, som sprudler af sundhed, leveret foran døren er genialt uanset hvad fra Årstiderne, der er puttet i kassen. Min favoritkasse er en blanding af dem alle, for selve min favorit er hele konceptet! :)

 • Reply Katrine Korfitsen 25 november, 2013 at 10:39

  Slankekassen lyder så lækker. Den kunne jeg godt bruge. :-) Og tak for en god side. :-)

 • Reply Tina L 25 november, 2013 at 10:41

  Er helt klart for slankekassen eller verdenskassen – altid godt med ny inspiration og/eller lækre grøntsager!

 • Reply Anonym 25 november, 2013 at 10:43

  fed konkurrence :)
  har selv overvejet mig at tilmelde mig.
  jeg har to favoritter af kasser, det er singlekassen fordi det er et genialt koncept til sundeøkosingler, med et bredt udvalg af alle mulige godter.
  Derudover har jeg kigget meget på kukkassen, da den ser ud til at kunne passe lige til mig med mange grøntsager af forskellige art + ingen kartofler, hvilket jeg nærmest ikke spiser og derfor vil være winwin for mig :).

  Uh jeg krydser fingre for at jeg vinder :)

 • Reply Tina L 25 november, 2013 at 10:44

  Slankekassen eller verdenskassen. Altid godt med lækre grøntsager og inspiration!

 • Reply Louise T. 25 november, 2013 at 10:45

  Hvis jeg skulle vælge frit fra Aarstidernes kassesortiment, ville jeg vælge KVIKKASSEN PLUS TIL 4, fordi det er mad, der hurtigt kan tilberedes og fordi der er mere kød i.
  Hjemme hos os lægger vi nemlig vægt på flere proteiner end kulhydrater, men uden at det bliver LCHF.

 • Reply Line Kirsten Nikolajsen 25 november, 2013 at 10:48

  Tak for en dejlig dejlig blog.

  Jeg synes årstidernes “singlekasse” er super smart. Rigtig mange unge bor alene, og det kan ofte resulterer i en frygtelig masse madspild, fordi det er svært at købe varieret uden at ende op med mere mad, end hvad man kan nå at spise, inden det bliver for gammelt.

  Jul er en fantastisk årstid. Glæder mig til små hyggelige juleopskrifter i blogland :-)

 • Reply Kirstine 25 november, 2013 at 10:50

  Sikke en fantastisk og hyggelig ide med sådan en adventskalender med konkurrencer! :) Jeg synes generelt konceptet bag aarstidernes kasser er ret så genialt! Men hvis jeg skulle vælge, synes jeg singlekassen er ret godt fundet på! Det er ikke så tit man ser sådanne kasser kun beregnet til én og at der faktisk er tænkt over at én person ikke gider spise det samme 5 dage i træk som man måske kunne ende med, med andre kasser, der er beregnet til flere :)

 • Reply Ann Sonne 25 november, 2013 at 10:50

  Jeg synes at slankekassen er en genial ide – for det kan i forvejen være en omvæltning at ændre på sin kost. Så jeg tror helt bestemt, at slankekassen er en god hjælp i hverdagen :)

 • Reply Irene 25 november, 2013 at 10:51

  Jeg har ikke prøvet nogen, men single kassen lyder som et godt initiativ :-)

 • Reply Cæcilie Gandrup Larsen 25 november, 2013 at 10:53

  Jeg stemmer på slankekassen, da jeg synes at det er vigtigt at vælge de sunde råvarer i hverdagen.

 • Reply Anonym 25 november, 2013 at 10:54

  Den ekstra store mixkasse må være min favorit – af to årsager:

  1) Der er overraskelser og masser af sager at afprøve
  2) Den er STOR! Hvilket mit forbrug af frugt og grønt beskedent sagt også er :-D

 • Reply Sofie Jensen 25 november, 2013 at 10:56

  Hej twin-food.
  Tak for en virkelig fin og inspirerende mad blog. Det gør min hverdag lidt lettere.
  Da jeg bor alene ville jeg nok sige at singlekassen eller kvikkassen til 2 er de bedste idéer, dog ville jeg ønske den kunne gøres lidt billiger – på SU er pengene små.
  Min mor er et familiemenneske med stort F, så der er altid planlagt en masse og især i juletiden. Efter min søster har fået børn er vi sammen med hendes lille familie juleaften, men før i tiden sad vi hele min mors familie (34) i alt og havde rent ud sagt en fest. De juleaftner savner jeg, men så er det heldigt at vi stadig fejre mortensaften med dem.
  Håber i får en dejlig december måned.
  Knus

 • Reply Laura Bech 25 november, 2013 at 10:59

  Synes vegetarkassen er bedst, da man sørger for at få nok af de forskellige vitaminer og mineraler :-)

 • Reply Signe Bugtrup 25 november, 2013 at 11:01

  Jeg synes, slankekassen er genial og ville synes, det var spændende og lækkert at vinde den. Men som single, synes jeg også, at singlekassen er super smart! At det er muligt at få lækkert mad leveret, men i portioner som passer, så der ikke er madspild :-) jeg er fan!

 • Reply Mathilde HAllgren 25 november, 2013 at 11:03

  Jeg synes bedst om slanke kassen, men de er selvfølgelig alle top lækre jeg elsker jul og bager altid meget. Elsker desuden geres blog!

 • Reply Charlotte 25 november, 2013 at 11:06

  Den “Lille grøntkasse” er perfekt til 2 som ikke spiser varmt mad hver dag. Ingen spild og det er dejligt.

 • Reply Mathilde S 25 november, 2013 at 11:07

  Med en stor forkærlighed til alting grønt og miljøet, så foretrækker jeg Den Grønne kasse eller vegetarkassen. Den grønne kasse er skøn fordi den netop er miljøvenlig og vegetarkassen er herlig fordi den er vegetarisk.

 • Reply Louise Ehmsen 25 november, 2013 at 11:10

  Jeg er fan af slankekassen. Den matcher min livsstil og min hverdag :-) Jeg er en travl pige, som ønsker at leve og spise sundt. Kassen er genial, så man får lidt forskelligt, da jeg kan have tendens til at putte de samme ting i min indkøbskurv :-)

 • Reply Eline Vemmelund 25 november, 2013 at 11:11

  Jeg synes helt klart at slanke- og quickkassen er lækkert. Som pendlende studerende og sene undervisningstider på uni, er det ofte uoverksueligt at skulle lave mad, når man kommer hjem om aftenen, så at prøve sådan en kasse, vil da være super lækkert! :)

 • Reply Camilla 25 november, 2013 at 11:12

  Helt klart singlekassen… Og drømmer om dogmekassen i singleversion :O)

 • Reply Anne - fra den omvendte verden 25 november, 2013 at 11:12

  Jeg drømmer om, at Aarstiderne opfinder en LCHF/stenalder-kasse. Men ind til da, er det netop slankekassen, jeg tror jeg nemmest vil kunne LCHFisere. Det ville være en fryd at prøve kræfter med det.
  KH
  Anne

  • Reply Mette Andersen 28 november, 2013 at 20:35

   Hej Anne. Vi er i fuld gang med at udvikle en LowCarbKasse sammen med Umahro Cadogan. VI leverer første gang i uge 2 2014. Den kan med få justeringer også bruges til en LCHF-diæt :)
   Gode hilsener
   Mette/Aarstiderne

 • Reply Kirsten Olesen 25 november, 2013 at 11:13

  Jeg er vild med hele kassekonceptet, men især slankekassen, som er en super god ide.

 • Reply Laura 25 november, 2013 at 11:17

  Jeg synes helt klart vegetarkassen er den bedste idé, da mange nok har svært ved at finde på så mange forskellige slags opskrifter uden kød i – og måske ofte tænker, at vegetarer = icebergsalat og en gulerod. Med vegetarkassen vil man jo få opskrift + maden bragt lige til døren, uden selv at skulle tænke over de “kreative” opskrifter selv :). Og som ekstra bonus vil det hjælpe klimaet. Jeg er fan!

 • Reply andrea 25 november, 2013 at 11:20

  Helt klart den grønne. Du slår et slag for planeten og du får lækker mad!

 • Reply ísbjörg 25 november, 2013 at 11:20

  Kvikkassen til 2 personer i 5 dage – super smart ! Også julekassen er en god idé :-)

 • Reply Maria GJ 25 november, 2013 at 11:22

  Jeg synes at aarstidernes slankekasse er deres bedste måltidskasse! Når varerne bliver leveret til døren bliver man ikke fristet nede i butikken til at købe de usunde madvarer!

 • Reply Camilla M 25 november, 2013 at 11:33

  Uh, der er mange gode at vælge imellem, men det må blive slanke-kassen OG kvik-kassen – det er jo umuligt at vælge!:)

  Min kæreste læser i øjeblikket og de næste 5 uger til eksamen, og jeg vil gerne forkæle ham med god mad fra slanke-kassen i december…:) Man bliver jo helt inaktiv, når man skal til 3-4 eksamener i løbet af december/starten af januar, så slanke-kassen ville helt sikkert være et hit hos os!(Så er der vist også plads til en pebernød eller æbleskive indimellem uden at han tager for meget på i eksamensperioden og julen;)).

  Tak for en fantastisk blog:)

 • Reply Marlene 25 november, 2013 at 11:41

  Jeg kan rigtig godt lide Kvikkassen, da man er sikker på gode råvare og ingredienser til at lave lækkert, nemt og hurtigt mad til en travl hverdag.

 • Reply Trine K 25 november, 2013 at 11:41

  Quickkasserne ville være ideelle i det travle studieliv, hvor man gerne vil have noget sundt – men hurtigt.

 • Reply Ida 25 november, 2013 at 11:44

  Jeg synes bestemt, at slankekassen er en fantastisk idé! Dejligt med en adventskonkurrence til at sætte julestemningen – der tradition for hjemme hos os, at hverdagene bliver fyldt med kalenderlys og julegodter – endnu en god grund til at vinde denne kasse!

 • Reply Christine Bonde 25 november, 2013 at 11:48

  Juicekassen :-)

 • Reply Yasmin 25 november, 2013 at 11:51

  Julekassen er da en virkelig god ide. For mit vedkommende står december på læseferie og eksamen, så maden ligger meget langt nede på prioritetslisten. Så en kasse med lækker julemad ville kun være skønt :)

 • Reply Janni Christiane 25 november, 2013 at 11:54

  Jeg synes singlekassen er den bedste idé. På mit arbejde i NETTO har jeg i hvert fald før hørt, at der er nogle der brokker sig over, at man kun kan købe ting i store mængder når det skal være billigt, så derfor er det jo ideelt med sådan en kasse til singler, så man ikke behøver at smide mad ud konstant.
  Især hvis man, ligesom jeg, forbander madspild :)

 • Reply Helene B 25 november, 2013 at 11:58

  Jeg synes dogmekassen lyder ret genial! Skønt at følge årstiderne i DK.
  Men håber jeg kan få lov at prøve slankekassen :-)
  Det kunne min kørste og jeg godt trænge til da vi allerede er gået godt i gang med julestadset :-)

 • Reply Camilla 25 november, 2013 at 12:03

  Jeg synes alle deres grøntkasser er gode :)

  Camilla

 • Reply Nana Mira Nielsen 25 november, 2013 at 12:04

  Min ynglingskasse må være slankekassen (og vegetar- og kukkassen). Har en mave-sygdom som gør, at det ikke lige er alt jeg kan spise, og “normal” dansk mad bliver lidt for tungt for mig. Derfor synes jeg slankekassen, og de to andre kasser, lyder meget indbydende.
  Er lige blevet opereret pga. ovenstående sygdom, og må derfor ikke foretage mig en dyt. Derfor ville sådan en kasse være en dejlig ting at kunne præsentere for min kæreste, der pt. står for alt derhjemme :-)

 • Reply karla Zeuthen 25 november, 2013 at 12:05

  Alle de forskellige kasser ser så lækre ud, men skulle man vælge én så syntes jeg at dogmekassen er en super god idé, en kasse kun med danske, sæsonaktuelle grøntsager. Det er både godt for miljøet, en selv og smagen!

 • Reply Karen 25 november, 2013 at 12:07

  Kvik-kassen…God og varieret mad på no time. = mere tid til at julehygge og knase peppernødder. (Hvortil slankekassen nok er en god ide som konsekvens…;) )

 • Reply Camilla 25 november, 2013 at 12:07

  Fantastisk konceptet, lækre varer, som kan tilpasses alle forbrugers behov – og så lige til døren,så bliver det ikke nemmere og bedre.Jeg kan ikke udvælge en kasse som er den bedste,men jeg ville elske at vinde slankekassen. Især her i julen, med alt det hygge og usunde mad ;)

 • Reply Sofie Hald 25 november, 2013 at 12:12

  Øj, den kasse fra årstiderne jeg ville bestille må være kvikkassen da jeg sidder midt i bachelorprojekt og tid til madlavning ikke er hvad der er mest af, og her op til jul ville det da være perfekt med noget nyt og anderledes mad, da man tit laver det samme når man er i tidsnød.. God jul til jer :)

 • Reply Camilla 25 november, 2013 at 12:12

  Fantastisk koncept, lækre varer som kan tilpasses alle forbrugeres behov. Udbringning til døren, så bliver det ikke nemmere og bedre. Jeg kan ikke udvælge en kasse som jeg synes er den bedste, da jeg synes de alle har nogle gode variationer, men jeg ville elske at vinde slankekassen – især her i juletiden hvor der er så meget usundt mad på menuerne ;)

 • Reply Dorthe 25 november, 2013 at 12:13

  Slankekassen er en god ide. Især i december, for så kan man godt tage lidt ekstra af den gode konfekt…

 • Reply Caroline 25 november, 2013 at 12:13

  Jeg synes, kassen til én person er den bedste ide. Det er svært at få varieret mad, hvis man kun er én, da al indkøb for det meste er i så store portioner, at man må spise det samme flere dage i træk for at det kan betale sig. Årstidernes kasse burde kunne gøres billigere end de 100 kr pr måltid, men det er da et godt forsøg :-)

 • Reply Julie - The Slightly Darker Side 25 november, 2013 at 12:14

  Jeg synes verdenskassen er en super idé, da man kan få lov at smage på forskellig mad fra hele verden og komme lidt ud af sin comfort zone.

 • Reply Jannie 25 november, 2013 at 12:18

  Vi har været rigtig glade for kuk-kassen herhjemme. Dejlig varieret, men hvor vi selv bestemmer hvad vi vil bruge grøntsagerne til.

 • Reply Karina Laura 25 november, 2013 at 12:23

  Jeg synes generelt ideen er super, så man ved at man kan få et (eller flere) sunde måltid/måltider uden at tænke for meget eller selv handle.. Er dog fan af den grønne kasse, verdenskasse :-)

 • Reply Mette Cruse MetteMlMette Cruse 25 november, 2013 at 12:28

  Syntes at deres julekasser er geniale! Så skal man ikke tænke på alt det man skal huske.

 • Reply Jasmine 25 november, 2013 at 12:31

  Jeg elsker Aarstiderne!

  At man kan få lækre råvarer leveret lige til døren, kan gøre den travle hverdag noget mere overskuelig!

  Jeg synes rigtig godt om kvikkassen, da man kan tilberede lækre retter på kort tid.

  Slankekassen kunne være en fin måde at indlede december på, inden den står på ikke så slankende julemad! (:

 • Reply Stinne Astrup 25 november, 2013 at 12:32

  Jeg synes faktisk slankekassen er den bedste ide! Det gør det nemt at spise sundt og få inspiration til sund mad uden at det bliver det samme :-)

 • Reply julie g 25 november, 2013 at 12:34

  mixkassen er sådan en god ide! :-) Jeg krydser fingre!

 • Reply Christine K 25 november, 2013 at 12:36

  Som travl og fattig studerende, der bor alene, er det sjældent at jeg i hverdagene gider at lave de helt store middagsbord til mig selv – alt for ofte ender det i brød eller yoghurt indtil jeg tager mig sammen til at lave en stor portion, som kan gå til flere dage, eller invitere nogle forbi som giver at spise med mig – madlavning er bedst, når andre er der til at sætte pris på den. MEN i den forbindelse synes jeg at kvikkassen er genial! Så er jeg sikker på at få noget godt og sundt at spise uden at jeg skal bruge flere timer på det :)

 • Reply Matilde Svenstrup 25 november, 2013 at 12:40

  Uhhh, Årstiderne har nogle skønne forskellige kasser – men det allerbedste er deres store udvalg af ekstra varer, her køber vi oftest deres boblende juicer eller de confiterede andelår ;-) Mums….

 • Reply Rebecca R 25 november, 2013 at 12:40

  jeg er simpelthen vild med singlemåltidskassen. da jeg kun køber ind til en, er det nogen gange svært, ikke bare at holde fast i samme vaner og måltider – nu hvor man bare laver mad til sig selv :)
  dejlig blog i har og glæder mig til de 4 konkurrencer :)

 • Reply mille 25 november, 2013 at 12:41

  Jeg synes slankekassen virker helt genial idet jeg i år har valgt at sætte et “nytårsfortsæt” om et vægttab da jeg gennem det sidste år har taget en del kilo på, som jeg nu ønsker at smide.. Jeg forsøger derfor så vidt muligt at leve en sund og varieret kost og slankekassen ville derfor være super :-)

  Vil desuden gerne takke for en god og spændene blog som jeg nyder at følge med i hver dag!

  God jul!

 • Reply Miriam 25 november, 2013 at 12:42

  Jeg er nødt til at hoppe med på slankekassen! Det kan være så skrækkelig svært at bevare den sunde motivation, når man ikke kan finde på noget spændende mad, så der er konceptet jo som sendt fra himlen!

 • Reply Victoria Marie Christiansen 25 november, 2013 at 12:45

  De kolde vintermåneder byder på nogle af de lækreste grøntsager fyldt med intens smag. Jeg ville elske at modtage slankekassen proppet med alverdens grønstsagsgodheder:)

 • Reply Katrine G 25 november, 2013 at 12:46

  Jeg synes stort set godt om alle deres kasser, men én der fangede mig var deres “verdenskasse”. Jeg synes konceptet generelt er rigtig godt, men denne kasse er også sjov og ekstra spændende oveni. Personligt ville jeg selv synes, at det var fedt at eksperimentere med min madlavning ud fra denne kasse, da den indeholder så mange muligheder, som jeg normalt ikke ville give mig selv. Derudover synes jeg virkelig også slankekassen, som man kan vinde her, er rigtig godt fundet på. Pludselig er der ingen dårlige undskyldninger tilbage ;-)

 • Reply line Vestergaard 25 november, 2013 at 12:47

  Fantastisk at kunne få leveret gode kvalitetsgrøntsager til døren – jeg er absolut fan og vil gerne prøve sådan en fætter!!
  Specielt interesseret er jeg i slankekassen, da jeg foruden en lækker juletid (med en masse god hjemmebag forhåbentligt)også har eksamener lige om hjørnet, og kassen vil derfor være en god mulighed for at få lavet god nærende mad og ikke bare leve af kaffe det næste stykke tid ;-)

 • Reply Julie Elmholdt 25 november, 2013 at 12:48

  Jeg stemmer vegetar. Det er dejligt med lidt inspiration til vegetarisk mad og så er det billigt:)

 • Reply Line A 25 november, 2013 at 12:49

  Mine forældre er fast bruger af årstider og jeg elsker at være hjemme når de laver mad derfra – rig mulighed for at smage en masse nyt og forskelligt.
  Selv er jeg ret vild med slankekassen, da den indeholde mange af de fødevare som jeg gerne vil lave mad og så er portions størrelserne bare geniale – på den måde vil jeg slippe for en masse mad spild :)

 • Reply Emilie Vegeberg 25 november, 2013 at 12:50

  Jeg synes at årstidernes kasser er så gode! Især slankekassen, da man får mulighed for at leve sundt og samtidig spise super lækkert! Håber så meget at, det er mig der vinder! mums

 • Reply Anne Katrine P. 25 november, 2013 at 12:58

  Uha, har aldrig prøvet nogle af deres kasser. Men Slankekassen lyder da genial, og ellers ville jeg nok tage vegetarkassen, da jeg tit mangler inspiration til de kødfrie dage :)

 • Reply Line N. 25 november, 2013 at 13:02

  Jeg synes singlemåltidskassen er ret genial. Når man bare er sig selv er det ofte rugbrødsmadderne der vinder over “rigtig” mad når der skal laves aftensmad. Her er måltidskassen virkelig en god idé, som er med til at sikre, at man kan lave hurtig og varieret mad selvom man kun er én :)

 • Reply Dina Lorenz 25 november, 2013 at 13:05

  Slankekassen er klart den årstidernes bedste! :-)

 • Reply Louise schwarck 25 november, 2013 at 13:09

  Årstidernes singlekasse er den bedste ide :) jeg har længe ville købe et abonnement, men da det kun er mig herhjemme har de andre kasser altid virket som al for meget mad jeg måske var nødt til at smide ud.
  Kudos til Årstiderne for at indse hvor mange single husholdningen Danmark har!

 • Reply Karina Frahm 25 november, 2013 at 13:12

  Jeg synes helt bestemt, at slankekassen er den bedste ide. Den giver god inspiration til en stresset hverdag. Det gør det nemmere at leve sundt, når varerne bliver sendt lige til døren. Generelt synes jeg, at Aarstidernes koncept er super fedt – især til en stresset hverdag :-)

 • Reply Jeanet Kristensen 25 november, 2013 at 13:13

  Sikke en lækker konkurrence :-)

  Jeg synes den bedste idé er Livretterne, som er idéelt til børnefamilier, hvor kassen gør det lettere at lave god mad til familien uden at skulle lave madplan og planlægge indkøb mm.

  Dog vil Slankekassen passe vores familien bedst i øjeblikket, hvor vi har fokus på sund mad og måske at tabe et par kilo :-)

 • Reply stinna liholm 25 november, 2013 at 13:14

  Jeg kan godt lide konceptet i single kassen! Det er tit svært og umotiverende at lave spændende mad til én person og når man skal købe ind kommer alt i store pakker så man er tvunget til at spise det samme mange dage i træk… og SÅ spændende er gulerødder bare ikke!

 • Reply MaMthildeMathilde 25 november, 2013 at 13:35

  Det må pt. være deres Julekasse med flæskesteg og and, så er der ingen panik op til den store dag d. 24! :)

 • Reply Alexandra 25 november, 2013 at 13:35

  Jeg synes fiskekasserne er geniale. Jeg er vild med fisk, men det er ikke saa ofte jeg faar koebt de laekre friske af slagsen. Ville elske at vinde slankekassen. Dejlig konkurrence :)

 • Reply Trine Brix 25 november, 2013 at 13:37

  “Singlemåltidskassen” lyder perfekt til mit liv! At kunne blive inspireret til nye retter uden at skulle spise det samme flere dage i træk lyder skønt og perfekt for mig.

 • Reply sara andersen 25 november, 2013 at 13:41

  Ville elske at vinde en slankekasse, men synes også fiskekassen er ret smart, spiser alt for lidt fisk, og ville helt sikkert spise meget mere med sådan en i huset :)

 • Reply AnenAnneAnneAnne 25 november, 2013 at 13:42

  Jeg har tit tænkt på at ville prøve netop slankekassen, så muligheden for at kunne prøve den i 5 dage helt gratis, ville være så skønt!
  Ellers har jeg netop lavet dadelkugler med mandler og kokos – skønne og lækre, og faktisk heller ikke helt så usunde :-)

 • Reply Alexandra 25 november, 2013 at 13:44

  det må være KukKassen som er med en masse spændende grøntsager og uden kartofler. Det er perfekt for mig som holder sig fra kartoflerne og kan lide at eksperimentere med nye spændende grøntsager.

 • Reply CCCCCjfheiofhe 25 november, 2013 at 13:47

  Jeg synes selve konceptet er genialt! Har dog desværre ikke selv prøvet det af endnu, men måske jeg er heldig at få lov :) Når man nu kun er sig selv synes jeg singelmåltidskassen virker som ideel, men også kvikkassen lyder god. Når ens studie samt arbejde fylder en del, er det rart at kunne lave noget nemt, hurtigt og lækkert mad (samt at få inspiration til det). Og der er mad til flere dage eller man kan inviterer gæster uden at skulle tænke over at handle mere ind :)

 • Reply Pia H 25 november, 2013 at 13:53

  Jeg syntes, verdenskassen kunne være spændende at prøve. Trænger i den grad til fornyelse til aftensmaden :-D

 • Reply Cecilie 25 november, 2013 at 14:02

  Super konkurrence! Jeg synes, at slankekassen lyder god :)

 • Reply Trine Pilgaard 25 november, 2013 at 14:08

  Helt klart vegetarkassen!! :o)

  Der bliver spist mere og mere kød – og behandlingen og velfærden for dyrene daler drastisk, de er reduceret til en vare, et produkt.
  Når det handler om kvantitet fremfor kvalitet – og, når flere og flere skal finde plads i et lille budget, lemper vi på vores etik og moral.

  Jeg hører fra mange, at de gerne vil spise mindre kød – men de ved ikke, hvad man så skal spise,…?!
  Der findes et helt ocean fyldt med lækre vegetarretter, lad dem vinde indpas i de danske køkkener!

  Tilbage til det bugnende grønne køkken – som man kan supplere med kvalitets-kød (øko og friland).

  For menneskenes, dyrenes og klodens skyld <3

 • Reply Helena Eiken 25 november, 2013 at 14:36

  Alle kasserne er på hver deres måde super lækre, men jeg er personligt især stor fan af “Den Grønne Kasse”, da denne kasse både er miljø- og klimavenlig, med 100 % danske råvarer (wuhu) og dertil super sund! What is not to like? Jeg elsker princippet bag.
  Krydser mine fingre for at vinde! <3

 • Reply Nanna Jørgensen 25 november, 2013 at 14:38

  Jeg synes er slankekassen er en super god idé, især fordi jeg har en opfattelse af at mange danskere mangler ideer og inspiration til at købe og lave sund mad. Så det bliver ikke meget nemmere at leve sundt og lækkert, når man kan få slankekassen ind af døren!
  Skøn konkurrence, og dejligt at I udlodder “adventsgaver”! Tak for en spændende og god blog! :)

 • Reply Matilde 25 november, 2013 at 14:40

  Jeg synes, at netop slankekassen er vildt smart, da den samtidig er glutenfri, og min søster ikke tåler gluten :-)

 • Reply Maria Pedersen 25 november, 2013 at 14:43

  Jeg synes slankekassen er den bedste ide, da det kan være svært for nogle at bibeholde motivationen til at spise sundt. Med slankekassen får man sunde råvarer bragt lige til døren, så der er ingen undskyldning :-)

 • Reply Marianne 25 november, 2013 at 15:00

  Min kæreste og jeg har længe godt kunne tænke os at prøve slankekassen, så det her ville da være den perfekte lejlighed. Jeg krydser fingre :)

 • Reply Sabine 25 november, 2013 at 15:00

  Jeg synes, at slankekassen lyder rigtig god og kunne man kombinere den med en quickkasse ville det være helt perfekt :)

 • Reply Inge 25 november, 2013 at 15:02

  Slankekassen er en fantastisk idé – så er det nemt at leve sundt! Ville være skønt at vinde…

 • Reply Christina Rasmussen 25 november, 2013 at 15:03

  Hej twinfood…. En af aarstidernes slankekasser ville være helt ideelt for mig, da jeg er igang med et kost og træningsprogram fra en personlig træner. :)

 • Reply Tine Sørensen 25 november, 2013 at 15:09

  Verdenskassen:) lækkert at prøve noget nyt næsten hver dag:)

 • Reply Mette Tofting 25 november, 2013 at 15:22

  Jeg synes helt sikkert at slankekassen er den bedste ide, da det er nem måde at gøre det mere spændende at være på “kur”. Det kan være ret svært ellers hele tiden at selv skulle finde opskrifter og købe de rigtige grønsager ind. Og sådan en kasse er jo perfekt lige op til jul hvor man gerne vil spare på kalorierne i den “normale” mad så man kan fyre den af i alle julelækkerierne i stedet :)

 • Reply Nikolai 25 november, 2013 at 15:38

  grøntsagskasserne er virkelig nice!

 • Reply Matilde 25 november, 2013 at 16:01

  Jeg synes slankekasserne er de bedste! Og i sær i julemåneden og efter ville de da være helt ideele, så man med god samvittighed kan spise al den lækre julemad :-)

 • Reply Ida 25 november, 2013 at 16:06

  Jeg er vild med årstidernes kasser – men særlig slankekassen har jeg faktisk tit haft kig på, så det kunne da være dejligt at vinde den – især nu her når det bliver jul, så det hele ikke går op i brunkager og æbleskiver ;-)

 • Reply Louise Andersen 25 november, 2013 at 16:15

  Hejsa

  Jeg synes klart at det er KUKkassen der er den bedste idé. Men det er også fordi at jeg ELSKER at prøve nye grøntsager og lign..

  Hav en dejlig dag
  Hilsen Louise

 • Reply Catharina 25 november, 2013 at 16:16

  Det er en genial ide med en grøntsagskasse! Det åbner manges øjne for at bruge lidt mere grønt i dagligdagen og tit har de inspirerende opskrifter vedlagt i kasserne. Jeg har holdt Årstiderne da min leje var billigere, men det sidste halve år har jeg måttet undvære – savnet er stort! :-( Så 5 dages gensyn ville være helt fantastisk!

 • Reply Maja K 25 november, 2013 at 16:16

  Generelt synes jeg deres måltidskasser er geniale! Hvis man har en stram uge og ikke lige har tid til at handle, bestiller man bare en kasse og vupti – så er der leveret mad. Jeg har selv bestilt singlemåltidskassen et par gange, da jeg bor alene. Og selvom der kun “burde” være mad til 3 dage, er der ofte rester til frokost dagen efter :-)

 • Reply Sørine 25 november, 2013 at 16:25

  Jeg er også ret vild med kvikkassen – sunde alternativer der ikke tager så lang tid at lave. Det er ret vigtigt for mig i min hverdag, at jeg ikke skal bruge for lang tid i køkkenet efter en lang arbejdsdag :)

 • Reply Amalie Damgaard-Olesen 25 november, 2013 at 16:25

  Jeg synes alle kasserne er helt fantastiske! De giver mulighed for at lave varieret mad og opfordrer til at bruge grøntsager som fennikel, grønkål mm. som måske ikke lige umiddelbart ville være havnet i nettokurvens gule bund. Kasserne opfordrer derfor inspirerende til at man udfolder sine kogekundskaber med forskellige råvarer som tilmed er tilpasset de forskellige årstider! Gid jeg vinder ;)

  God jul <3 hjerternes og de skønnes grøntsagers fest!

 • Reply Lise 25 november, 2013 at 16:27

  Jeg synes, kvikkassen virker helt genial – nemt og sund mad til hverdagene når det skal gå stærkt. Men håber meget at vinde slankekassen, for det er da perfekt at komme til at spise ekstra sundt her op til jul :-)

 • Reply Signe DH 25 november, 2013 at 16:32

  Slankekassen synes jeg er bedst! lækker mad med få kalorier!! Også en god ting her i julen hvor der skal snackes! ;)

 • Reply Nikka Samanda Sommerlund 25 november, 2013 at 16:40

  Hej Christine og Laura :)
  Jeg synes at kvik kassen er et genialt koncept. Den kan hjælpe familier, store som små, med at få en både sund, lækker og varieret middag i en travl hverdag, hvor det at sørge for sund og kreativ middagsmad kan være et større projekt. Den idé synes jeg helt klart er den bedste, da får dækket en masse behov samtidig, og nytteværdien af den er ekstrem stor for en travl familie.
  Slankekassen er også e fed idé, som jeg ville eeeelske at prøve af :D

 • Reply Maria W. Høyer 25 november, 2013 at 16:46

  Jeg synes ideen med en “slankekasse” er rigtig god! Man hører så meget som hvad der er sundt og hvad der ikke er, og det kan blive enormt svært at finde rundt i hvad der så er godt og hvad der er mindre godt. Derfor synes jeg det er et rigtig godt koncept, at man kan købe en “slankekasse” der er sammensat med sundheden i fokus, så man ikke selv skal rynke panden og tvivle så meget når man handler :D

 • Reply Ninette 25 november, 2013 at 16:47

  Jeg er ret vild med SingleKassen, har længe tænkt på om det mon var muligt at få mad leveret når man bor alene, men hvis jeg skulle være så heldig at vinde konkurrencen vil jeg SELVFØLGELIG invitere veninder/familie på mad de fem dage og nyde det til fulde fem, ELSKER Aarstiderne <3

 • Reply Karina 25 november, 2013 at 16:48

  Når denne årstid sniger sig ind på mig, bliver mit fokus automatisk flyttet fra træning og sund livsstil, til hygge, cafebesøg og god mad.. Så det kunne være en stor hjælp i hverdagen, at få en hel kasse lækkert mad og masser af inspiration ind ad døren. Hvis jeg vandt, ville valget stå på kvikkassen til to personer. Derved kan jeg kombinere hyggen med madlavningen, da der er tid til begge dele.. :)

 • Reply Stine Marie Kock Hollænder 25 november, 2013 at 16:51

  Synes klart bedst om singlekassen da det er den der passer bedst til mig. De store kasser er for store til en person så en singlekasse er genialt for os singler der også vil have fat i en årstiderne kasse :)

 • Reply Mie Skriver 25 november, 2013 at 16:54

  Virkelig en lækker konkurrence! Kan generelt godt lide hele ideen med aarstidernes forskellige kasser! Det er smart! Men især quickkassen, da det er dejligt, når det går hurtigt!:-)
  Én af mine yndlingsjulettraditioner (har rigtig mange), men det er når vi hvert år samles og laver konfekt og en masse småkager og så skruer vi op for julemusikken! Men julen! Elsker julen – den er bare ovre for hurtigt – som alting:'(
  Men uden at blive for sentimental, så vil jeg rigtig gerne vinde manner manner!:-)

 • Reply Anna B 25 november, 2013 at 17:10

  Jeg synes slankekassen er syper smart for dem, der gerne
  vil tabe sig, men som ikke rigtig har inspiration til det.
  Herhjemme laver vi altid julekonfekt weekenden inden jul :-) Og så
  E L S K E R jeg ris a la mande!!

 • Reply Anna Gørting 25 november, 2013 at 17:34

  Aarstiderne er i det hele taget et genialt initiativ, og
  vegetarkassen synes jeg (som kødspiser) inspirerer til nye og lækre
  retter! Åh hvor kunne det være skønt at vinde så mange lækre
  råvarer – mums! Jeg glæder mig enormt meget til en December med
  lækker jule-snacking med mandariner, honningmandler og Gløgg hmm…
  kan næsten ikke vente. :)

 • Reply Camilla Pilgaard 25 november, 2013 at 17:40

  Jeg synes da at singlekassen er genial – når man er selv
  synes jeg tit det halter med at få handlet ind – det går jo “kun”
  ud over en selv ;) Jeg er i hvert fald super dårlig til at få
  handlet ind til aftensmad og madpakke, så det ville jo være super
  lækkert med sådan en kasse med en masse lækre råvarer. Men hvis jeg
  vandt slankekassen skulle jeg nu nok få det hele brugt – det ville
  i hvert fald være lækkert her i december måned :)

 • Reply Ditte 25 november, 2013 at 17:45

  For min kæreste og mig vil netop slankekassen være den
  optimale. Har selv overvejet det meget efter jeres test, så det
  ville være super lækkert at prøve den af først! :-) Slankekassen er
  for det første til at betale, og det passer lige med mad til to
  personer i fem dage – så kan min kæreste også lave mad, når nu det
  hele er samlet på én gang. :-D I weekenden kan vi jo så hygge med
  lidt mere usund julemad som fx and, flæskesteg og risalamande, når
  nu vi har spist så sundt i ugens løb. ;-)

 • Reply Sophie 25 november, 2013 at 18:10

  Slankekassen, da man her kan få noget inspiration til en
  sund hverdag. Når man som mig er på SU, er det ikke altid man får
  købt varieret og ender ofte med at købe det samme uge for uge. Jeg
  vil derfor rigtig gerne vinde denne kasse til min roomie og
  jeg!

 • Reply Josephine 25 november, 2013 at 18:17

  Jeg synes slankekassen er rigtig godt fundet på!
  :)

 • Reply Mille 25 november, 2013 at 18:29

  Kære begge to. Jeg synes både kvikkassen og slankekassen er
  super gode ideer. Har virkelig selv overvejet at prøve, meeeen det
  er lige i den dyre ende for studerende. Men måske en enkelt uge i
  ny og næ kunne gå.. (så slipper man også for at købe ind og komme
  til at købe alt mulig andet, der ikke står på indkøbslisten… :)
  )

 • Reply Mette 25 november, 2013 at 18:36

  Jeg er vild med singlekassen og (slankekassen)..:-) Synes
  tit man får købt for meget ind og smidt en masse ud. Disse kasser
  er jo perfekte alt efter hvad den enkelte husstand har brug for.
  Jeg elsker juletraditioner og æbleskiver, masser af småkager og
  konfekt (hvorfor ikke – det er jo kun jul én gang om året
  ;-)

 • Reply Caroline f.k 25 november, 2013 at 18:42

  Jeg synes singel kassen er virkelig smart :) er godt nok
  ikke singel, men problemet som singel er jo tit at det er svært at
  lave et lækkert måltid bare til en person, fordi der ofte skal så
  mange forskellige ting i en ret :) på den måde undgår man jo også
  madspild

 • Reply Karina Øllgaard 25 november, 2013 at 18:49

  Altså det er da den bedste konkurrence længe… Jeg er glad
  og håber så meget jeg bliver den heldige. Årstidernes Singlekasse
  er da bare en god ide. Det kan som jeg, som single, være ret svært
  at begrænse sig i grøntafdelingen, men man kan bare ikke få et
  særlig stort udvalg, da det tit kommer i større portioner. Så en
  Singlekasse med lidt af det hele ville da være for lækkert. Julen
  er lige om hjørnet, og der er så mange gode traditioner, elsker
  traditionen omkring jul, hvor man pynter op, både i eget hjem, men
  også når der kommer lys i gaderne og i haverne. Rigtig glædelig
  jul

 • Reply Charlotte C 25 november, 2013 at 18:49

  Synes juice-selv-kassen er en fantastisk ide :) Og så er
  hele konceptet et hit hos mig, synes det er fedt strå leveringen og
  blive sat i gang med at tænke over “nye” grøntsager en gang imellem
  :)

 • Reply Julie 25 november, 2013 at 18:57

  Hej søde piger, Dogmekassen, fordi det er dansk, at spise
  grønt efter årstiden synes jeg om! Hilsen Julie

 • Reply Julie 25 november, 2013 at 19:00

  Wauv en fantastisk giveawey. Tilbage til spørgsmålet, har
  ikke prøvet årstiderne, har flere gange været inde at lure, og
  synes det er genialt det hele, men quickkassen i særdeleshed, synes
  jeg er genial. Julehilsner fra Julie

 • Reply Mailin 25 november, 2013 at 19:07

  Verdenskassen lyder meget spændende ! :) Lidt udenlandsk
  madinspiration kan man aldrig få for meget af.

 • Reply Christina Gry 25 november, 2013 at 19:35

  Jeg synes, at slankekassen lyden fænomenal! Det ville da
  være den rene luksus at få leveret lækker og sunde varer direkte
  til døren. Hurra for Årstiderne! :-)

 • Reply Amalie K 25 november, 2013 at 19:36

  Den grønne kasse kan jeg godt lide ideen om! :D

 • Reply Monica 25 november, 2013 at 19:38

  Kunne godt tænke mig at vinde vegetarretter. Trænger til
  nye idéer.

 • Reply Winnie 25 november, 2013 at 19:42

  Årh hvor kunne det være dejligt, hvis jeg vandt en kasse
  kvikretter.

 • Reply SarahH 25 november, 2013 at 19:43

  Ville vildt gerne vinde Slankekassen, da jeg indenfor de
  seneste 3 måneder har ændret min livsstil 100%. Der er nu fokus på
  hvad der er sundt for min krop, da jeg har tænkt mig at blive en
  meget gammel dame ;) Og bare tanken om at slippe for at handle i 5
  dage, ja det er egentlig en meget rar tanke (hader at handle)
  :)

 • Reply Stine B 25 november, 2013 at 19:43

  Jeg er stor fan af dogmekassen, da det er skønt at blive
  bedre til at bruge de lidt grovere danske grøntsager :) Men af
  måltidskasser er jeg meget begejstret for ideen om verdenskassen..
  Skønt med lidt ny inspiration :)

 • Reply Winnie 25 november, 2013 at 19:45

  Årh det kunne være dejligt, hvis jeg vandt en kasse med
  kvikretter.

 • Reply Maja 25 november, 2013 at 19:46

  Slankekassen lyder perfekt til mine behov! Jeg er netop
  kommet igennem en længere slankekur og vil derfor selvfølgelig
  gerne bevare min nyerhvervede flotte figur ved at mæske mig i lækre
  grønsager! Mums :)

 • Reply Pernille 25 november, 2013 at 19:48

  Det må blive kassen ‘livretter til 4’ da der er ekstra
  grønt til ungerne og retter de kender:-)

 • Reply Viola 25 november, 2013 at 19:52

  Jeg synes at mixkasserne er smartest, så får man lidt af
  hvert:)

 • Reply Astrid D. 25 november, 2013 at 19:58

  Hej :) Jeg synes slankekassen er en genial ide, for så er
  der mulighed for lækre råvarer i en tid hvor hygge med familie og
  venner er det bedste. Og den bedste måde at hygge sig på er
  selvfølgelig over en bid mad. Jeg vil derfor elske at prøve
  slankekassen, hvor sundheden er i fokus. Glædelig 1.
  advent:)

 • Reply Mette Kristensen 25 november, 2013 at 20:00

  Helt sikkert slankekassen, den er sådan et godt koncept,
  især efter jul og nytår når man har levet lidt fedt i 14 dage
  :-)

 • Reply Louise Krogsgaard 25 november, 2013 at 20:07

  Er helt vild med alle kasser – men slankekassen måtte meget
  gerne blive sendt hjem til mig! Specielt smart nu her hvor vi snart
  går julen i møde.

 • Reply Cecilie H. 25 november, 2013 at 20:13

  Aarstiderne er genialt! Modtager hver uge en madplan, med
  massere af lækre inspirerede opskrifter. Dog har jeg aldrig prøvet
  deres kasser, men når jeg engang skal, må det uden tvivl blive
  vegetarkassen. Lever som semi-vegetar, og ville meget gerne have
  endnu flere nye opskrifter og råvarer.

 • Reply Ditte Lund 25 november, 2013 at 20:15

  Jeg synes slankekassen er en super idé – især til lige
  efter nytår hvor vi vist alle kan trænge til lidt lækker kalorielet
  mad og man ikke har så stort overskud til at hitte på og købe
  ind.

 • Reply Anne Sofie 25 november, 2013 at 20:15

  Hej :-) Jeg synes at KUK-kassen er den bedste. Jeg får
  sjældent brugt kartofler, men jeg kan godt lide alle de andre
  forskellige grøntsager.. Måske er det også lidt fordi navnet på
  kassen bare er sjovt.. Der behøver ikke altid være så langt til et
  lille smil :-)

 • Reply Tina K. 25 november, 2013 at 20:20

  Først og fremmest tak fordi I skriver en fantastisk blog :D
  Jeg synes singlekassen er den absolut bedste ide hos Aarstiderne.
  Når man kun er 1 eller 2 i et hjem kan det være svært at få brugt
  frugt og grønt i bund uden at det betyder selleri 8 dage i træk.
  Med singlekassen kan man få et stort udvalg uden at skulle smide
  halvdelen ud :D Det kan jeg lide!! Derudover glæder jeg mig rigtig
  meget til julebagning, konfekt og spiselige gaver i lange baner –
  jul = køkken og total hygge! Mange hilsner, Tina

 • Reply Lærke 25 november, 2013 at 20:24

  Jeg synes single kassen er genial! Og hvilken lækker
  konkurrence – fantastisk måde at starte december måned på!

 • Reply Nanna Olin 25 november, 2013 at 20:25

  Kvikkasse plus til 4 er genial. For det første er det
  hurtigt og nemt, og for det andet får man ekstra kød og fisk, som
  man kan fryse ned eller lave ekstra af til madpakker. Bare julen i
  sig selv, og hvad dertil hører, er noget ganske særligt med alle
  sine lys, dufte og lune stunder i en mørk og kold vintermåned. Det
  er en måned, der lægger op til hygge, og jeg elsker det. Det er
  virkelig hjerternes fest!

 • Reply Marie E 25 november, 2013 at 20:30

  Jeg synes vegetarkassen lyder rigtig spændende. Jeg er ikke
  vegetar men jeg elsker vegetarisk mad, og synes det er spændende så
  mange forskellige og lækre retter man kan lave uden kød. Men god
  god gammeldags julemad kan jeg nu ikke leve uden ;)

 • Reply Thea 25 november, 2013 at 20:33

  Jeg blev rigtig glad da Aarstiderne fik en vegetarkasse –
  så lækkert og dejligt, at os vegetarer også kan benytte kasserne
  :)

 • Reply Karoline 25 november, 2013 at 20:38

  Jeg synes quickkassen er genial til en travl hverdag. Men
  generelt er alle deres kasser gode:)

 • Reply Amalie 25 november, 2013 at 20:40

  Den Grønne Frugtkasse er klart min farvorit. Lækkert,
  varieret OG øko! En kasse blandet med grøntsager og frugter, der er
  økologisk, hvilket er vigtigt, for at være sikker på det ikke er
  sprøjtet med alt muligt!

 • Reply Salli 25 november, 2013 at 20:47

  Kvikkassen. Det må være sagen når man først er hjemme
  klokken 20 hver dag. Suk. Finger’s crossed.

 • Reply Helle 25 november, 2013 at 20:51

  Singlekassen, perfekt til at skabe lidt variation i
  hverdagens måltider når man bor alene

 • Reply Ida M. 25 november, 2013 at 20:58

  Jeg ønsker mig en aarstidernes kasse med grøntsager! Så kan jeg spise julegodter uden en dårlig samvittighed :)

 • Reply Natascha 25 november, 2013 at 20:59

  Jeg synes, at slankekassen er et hit, når man gerne vil finde den slanke linie uden for meget besvær :)

 • Reply Line Kristensen 25 november, 2013 at 21:05

  Generelt synes jeg stabile kasserne er fantastiske, men hvis jeg skal fremhæve en må det være vegetarkassen. Jeg absolut elsker vegetarmad, men det kan godt være svært at få inspiration til noget ligeså lækkert som hvis der var kød i retten

 • Reply Gitte 25 november, 2013 at 21:07

  Genialt. Jeg vil gerne vinde slankekassen eller kvikkassen.

 • Reply Mia Hvid Christensen 25 november, 2013 at 21:07

  Jeg synes at slankekassen er en super god idé, så man ikke kører død i de samme retter.

 • Reply Henriette 25 november, 2013 at 21:25

  For mig ville Singlekassen være det bedste, da jeg er…..single ;-) og ikke er fan af mad spild.
  Tænker dog at den er lidt peberet på SU, så vegetarkassen er også ret god og så supplere op med resten!

 • Reply Nanette 25 november, 2013 at 21:40

  Kvikkassen ville være dejlig, da den ville passe godt med min travle hverdag. :)

 • Reply Martine Lynge Lyngesen 25 november, 2013 at 21:49

  Jeg synes slankekassen er den fedeste idé! Jeg er selv i gang med et spis sundere/slanke-projekt, og jeg har nu tabt tre kilo på to uger! MEN jeg må indrømme, at det tager tid at tage i supermarkedet hele tiden, når man spiser SÅ mange grøntsager ;-) Slankekassen virker som et vildt godt abonnement fordi man så ikke ville have nogen undskyldninger for at få brugt en masse grøntsager og dermed kunne lave en masse lækkert mad, så “kuren” ikke bliver så hård at holde fast i (især her i den kommende juletid, hvor der er så meget der frister).

 • Reply Cecilie 25 november, 2013 at 21:51

  Jeg synes Verdenskassen er en rigtig god idé, så man kan få lidt anderledes, men sunde retter i sin hverdag :)

 • Reply Kathrine Streit 25 november, 2013 at 21:52

  Jeg synes alle årstidernes kasser er vildt lækre, synes i det hele taget konceptet med kasserne er forrygende. !! :) man får lækker mad hver dag og man prøver noget nyt samt man behøves ikke tænke på indkøb i hverdagende:)
  PS. Elsker jeres blog, lækkert med nogle gode tips og opskrifter !! :D

 • Reply Lise-P // Oohblahblah 25 november, 2013 at 21:58

  Synes deres julekasser er en super sjov ide :)

 • Reply Emilia J 25 november, 2013 at 22:14

  Nu vi snakker slankekasse, det synes jeg er en genial idé!!

 • Reply Trine 25 november, 2013 at 22:19

  Hele ideen med at få lækre grøntsager og madvarer leveret til døren er jo genialt. Hvis jeg skal udpege én kasse, så må det blive dogmekassen. Jeg synes det er fedt, at der bliver sat fokus på dansk producerede varer, der pga. den korte transport både er god for miljøet og ofte smager af mere. Så får man også helt naturligt varieret sit grøntsagsindtag henover året, efterhånden som årstiderne skifter, og de forskellige frugter og grøntsager kommer i sæson.

 • Reply Mathilde 25 november, 2013 at 22:28

  Slanke kassen er den bedste, og især fordi jeg er på kur og skal tabe mig, så er det lidt nemmere at få inspiration til at tabe sig. Måske er julen ikke det bedste tidspunkt at gå i gang med det. Da der en masse god fed mad på skemaet og endnu mere skidt, når ens livret er and, med massere af sovs.

 • Reply Cæcilie 25 november, 2013 at 22:30

  Jeg synes slankekassen er en fantastisk god idé og så endda bragt lige til døren. Samtidig lærer man nye opskrifter på lækker mad og får dermed nye ideer til hverdagens mad :)

 • Reply Catrine Kudahl 25 november, 2013 at 22:41

  Jeg har ikke prøvet nogle af dem, men må sige jeg synes det hele lyder vildt lækkert! Må nok slutte mig til den slankekasse der, det ville da være fint her op til jul ;).

 • Reply Sarah 25 november, 2013 at 22:41

  Jeg synes alle kasserne ser rigtig gode ud, men det er særligt slankekassen, der tiltaler mig.
  Jeg krydser fingre.

 • Reply Laura 25 november, 2013 at 22:50

  Det er ikke let at udpege en enkelt, men det må nok blive ‘Dogmekassen’. Rigelig grønt og kun fra danske leverandører.

 • Reply Line 25 november, 2013 at 23:00

  Du aner ikke, hvor fuldstændig fantastisk det ville være at vinde sådan en kasse lige nu :)
  Jeg synes det smarteste “påfund” fra Årstiderne er, at de laver måltidskasser helt ned til een person. Ved at mange singler synes det er svært, at undgå madspild. Og det er dejligt, at man ikke behøver at være en storfamilie for at være med :)
  Glædelig december!!

 • Reply Anne 25 november, 2013 at 23:01

  Jeg synes special kassen er en rigtigt god ide – her får man prøver noget nyt og sunt – det er det sjove ved mad!

  http://www.aarstiderne.com/Kasser/Stor%20SpecialFrugtKasse

  Sikken en fin giveaway! En god start på en sund jul – man kan jo sagtens nyde den med lidt mere alternativt og sund mad i julen, uden at ødelægge alt det godt!:-)

 • Reply Maiken B. 25 november, 2013 at 23:02

  Verdenskassen!
  Jeg elsker, når måltidet får et twist af noget fremmed – om det være sig andre grønsager, krydderier eller ja, hvad som helst.

 • Reply Ditte Ellen Rasmussen 25 november, 2013 at 23:11

  Jeg synes singlekassen er helt genial.. Lidt af hvert og så er man sikker på det hele bliver spist op, når man nu bor alene. Kunne jeg nemt blive fristet af :) Super smart med julekasserne også, det er virkelig værd at overveje, der er jo så meget andet man skal nå, så at slippe for indkøb til middagen ville da være skønt!

 • Reply Nanna 25 november, 2013 at 23:35

  Da jeg (endelig) har fået en masse gode, sunde vaner og dertilhørende træning, er “Slankekassen” den kasse, jeg klart synes bedst om, og vildt gerne vil afprøve!

  Dog er “Kvikkassen” heller ikke en tosset ide, da man i en travl hverdag (desværre) ikke har så meget tid til at stå i køkkenet i flere timer :)

  Krydser fingre, og ønsker jer en glædelig jul!

 • Reply Stine Gertz jensen 25 november, 2013 at 23:36

  Tak for en skøn blog! :)
  Når det så er sagt, så er singelkassen genial til én som jeg, når jeg kun er mig selv! Ville ønske at kunne forkæle mig selv med den, hver uge.
  Glæder mig til at se, hvilke andre spændende konkurrencer der kommer i denne hyggelige tid! :)

 • Reply Denise Amanda Lundstrøm 25 november, 2013 at 23:53

  Slankekassen virker utrolig lækker – friske råvarer er det bedste for en god ret. Det ville ikke være dårligt, at få sådan en kasse ind af døren midt i bachelorskrivningen ;)

 • Reply Line 26 november, 2013 at 00:50

  Jeg synes den bedste er slankekassen. Jeg går selv meget op i at min mad er sund, gode råvarer og at det er forholdsvist nemt! Kunne vildt godt tænke mig at prøve den, da jeg elsker at prøve nye ting. Mht. adventshygge arbejder jeg i en børnetøjs butik da jeg har sabbat år, så den foregår i butikken her i december. Har arbejdet i butik siden jeg var femten, og jeg ELSKER julen i butikken – det er det hyggeligste og mest givende tidspunkt at arbejde i butik på, selvom mange siger det modsatte! :-)

 • Reply Charlotte 26 november, 2013 at 02:29

  Jeg synes bedst om den Grønne Frugtkasse, da det er hvad vores familie (2 drenge & mor og far), spiser en masse af hver dag :-)
  Jeg ville sådan ønske at vi havde råd til at få sådan en lækker kasse tilsendt en gang om ugen :-)

 • Reply nana k 26 november, 2013 at 06:38

  Den glutenfrie slankekasse er lige mig! Det er principperne jeg lever efter i hverdagen, hvilket til tider kræver meget kreativitet. Med denne kasse ville jeg helt sikkert frigøre noget overskud og kreativitet til andre områder af ens liv!;-)

 • Reply Emilie 26 november, 2013 at 07:41

  Jeg synes at Slankekassen ser super lækker ud og det ville være skønt at kickstarte december måned sundt.
  Jeg har aldrig prøvet en af årstidernes kasser, da budgettet som studerende er stramt. Så jeg håber bestemt, at jeg får chancen nu ;)

 • Reply heidi 26 november, 2013 at 08:04

  jeg prøver at spise mindre kød i hverdagen – både for at tænke på miljøet, men også min egen sundheds skyld. ikke at det er usund at spise kød, men det gør ingenting at skærre lidt ned. så vegetar kassen er super skøn. fyldt med farver og vitaminer

 • Reply Maria 26 november, 2013 at 08:31

  Alle måltidskasserne ser jo så lækre ud – spækket med lækre varer og god inspiration til nemt og hurtigt at få lavet skønne måltider! Vegetarkassen ville være et hit hos mig, selvom jeg ikke er vegetar, så er alle mulighederne med nye spændende grøntsager, kendte som ukendte, så indbydende! Derudover synes jeg, at verdenskassen lyder spændende, så man kan få inspiration til at lave mad fra alle verdenshjørnerne! Jeg krydser fingre for at jeg har heldet med mig på søndag :)

 • Reply Katrine Berthelsen 26 november, 2013 at 09:11

  Slankekassen lyder da helt fantastisk – lige noget for mig :)
  ps. tak for en kanon blog!!!

 • Reply Janne 26 november, 2013 at 09:13

  Jeg synes slankekasserne er en fantastisk idé, nemt og overskueligt :)

 • Reply camilla Thomsen 26 november, 2013 at 09:16

  Er ret vild med Juice selv kassen, og har også købt deres slow juicer. Fantastisk måde at få brugt alle sine grøntsager / frugter, også dem der næsten var på vej ud.
  Glæder mig til at prøve slanke-kassen, så håber jeg bliver den heldige vinder, trænger helt sikkert også til det ovenpå alle de lækre julesager.
  Tak for en lækker og meget inspirerende blog. Kogebøgernes tid er jo ikke helt svunden endnu, men i giver dem seriøs kamp til stregen.
  Rigtig glædelig jul til jer alle ( den er jo lige om hjørnet)

 • Reply Freja 26 november, 2013 at 09:43

  “Den grønne kasse” er den bedste idé Aarstiderne byder på i følge min mening. Jeg elsker sund mad, og fisk er min 1. prioritet inden for kød. Kan godt lige princippet om at animalsk fedt er nedprioriteret, og de er fremtidsbevidste. Min favorit i julen er helt klart risengrød – ikke det sundeste valg, men det er og bliver bare en sikker vinder i julen! Om den er varm, kold, eller lavet til dessert, så er den altid god :) En af mine svagheder er kold risengrød y lige inden den laves til risalamande hvor vaniljestænger har trukket i grøden natten over, og så spise den kold (i smug self). Lyder måske ulækkert, men uhmmm det er godt :D
  God jul til jer, og tak for en fantastisk blog!

 • Reply Anonym 26 november, 2013 at 09:48

  Vegetarkassen er dejligt, for dem der ikke spiser kød. Men også de andre, med masser af grønsager og/eller frugt. Glædelig snart 1. december :-)

 • Reply Kathrine kjær 26 november, 2013 at 09:50

  Vegetarkassen er et rigtig godt påfund, da der er inspiration og hente til kødfrie dage og til at leve lidt “grønnere” :)

 • Reply Simone 26 november, 2013 at 09:52

  I det daglige skal man nå studie, træning, kæreste, rengøring, familie, tøjvask – hvis man bare kunne slippe for indkøb, ville det gøre det hele lidt nemmere!
  Jeg synes kvikkassen er den bedste idé – sund, hurtig og velsmagende mad – bliver det bedre? Nej, vel?

 • Reply nataliechristina 26 november, 2013 at 10:16

  Jeg synes faktisk det er slankekassen der er den bedste idé. Jeg synes det er så smart at man ikke skal til at tænke på ‘det der er der mange kalorier i så det kan jeg ikke lave’ og skulle til at tænke på hvor meget man spiser osv. Det er så rart bare at kunne spise alt man vil, og blive mæt og glad. Så rart ;)

 • Reply Kira S 26 november, 2013 at 10:16

  Jeg synes at verdemskassen lyder meget interesant. Det er en god måde at forsøge sig med mere spændende ingredienser og krydderier, og få nogle nye ideer til yndlingsopskrifterne :)

 • Reply Kitte Schou Nielsen 26 november, 2013 at 10:26

  Jeg syntes, at verdenskassen er en super god idé..! Den må jeg altså prøve en dag :)

 • Reply Karin Hald 26 november, 2013 at 10:53

  Jeg er stor fan af måltidskasserne, især fordi vi ofte køre i det samme fordi min kæreste er meget kræsen, men han er aldrig så kræsen når der skal prøves noget nyt som måltidsmadkassen, så det er skønt.

 • Reply Anne Kathrine 26 november, 2013 at 10:55

  Aarstiderne har mange gode forslag, men det bedste er altså at kasserne er lavet til at man kan være en lille husstand på få personer – jeg synes ofte det er svært at handle til min kæreste og jeg, hvis vi ikke har lyst til at spise det samme i mange dage.

 • Reply Ida Jensen 26 november, 2013 at 11:04

  Jeg synes at “den grønne kasse” lyder super lækker! Jeg går meget op i at råvarerne er danske, og ikke mindst klimavenlige, så det ville være luksus at få den til dørs. Især lige for tiden, hvor min kæreste og jeg er ved at spare op til en stor rejse til sommer, og derfor lever på budget. Vil i den forbindelse sige tak for stor inspiration til tilgængelig og lækker mad på jeres blog ;-)

 • Reply Henrik Hoffmann 26 november, 2013 at 11:56

  Hej
  Fantastisk konkurrence :-) – har ofte overvejet at prøve en kasse fra Aarstiderne, rigtig god mulighed for at se om det er noget for vores familie.
  Efter at have kigget er der 2 kasser som tiltaler mig:
  KvikKassen til 5 personer, til den uge hvor jeg har mine 2 piger så er vi nemlig 5 i hustanden, nemt og hurtigt.
  Kassen til den modsatte uge må klart være Slankekassen 2 personer – 5 dage, hvor vi også prøver at leve sundt min kæreste og jeg. Bonusdatteren stiller ikke de store krav til menuen så derfor er denne kasse perfekt.

 • Reply Louise S. 26 november, 2013 at 12:40

  Sikke en dejlig tid vi går i møde – og endda med mulighed for at vinde adventsgave herinde :-)

  Jeg synes, julemåltidskassen til vegetarer er en genial idé! Min kæreste er vegetar, så den vil vi bestemt overveje :-)

  /Louise S.

 • Reply Anonym 26 november, 2013 at 12:53

  Uh sådan en slankekasse lyder lækker! Jeg elsker simpelthen når køleskabet er fyldt med lækre ingredienser :) Det er svært inspirerende!! Jeg har aldrig prøvet aarstidens kasser, men ofte overvejet det, da jeg ofte syntes at vi nærmest småhandler hver dag, så måske sådan en kasse kunne være en løsning :)

 • Reply Marie Lykke Medom Nielsen 26 november, 2013 at 13:21

  Jeg er vild med årstidernes kasser og jeg ville faktisk aller helst prøve dem alle sammen :-)

 • Reply Signe Krogshede 26 november, 2013 at 13:27

  Jeg er ret vild med single kassen, jeg bor selv, og især her om efteråret/vinteren synes inspirationen og lysten til at stå og lave mad til mig selv kun ikke at være eksisterende, så det bliver tit enten mad udefra eller noget kedelig rugbrød, simpelthen fordi jeg ikke har min force i køkkenet om vinteren og ikke ved hvad jeg lige skal lave af inspirerende mad som er nemt, lækkert og sundt med årstidensgrønt.

 • Reply Sanne 26 november, 2013 at 13:52

  Jeg synes alle kasserne er så gode. Vil så gerne prøve det :-)
  Synes det er et vildt godt koncept!

  Ville helt klart helst prøve vegetar eller slankekassen, hvis jeg skulle vælge :-)

  Bedste juletradition ved jeg ikke helt, tror bare det er den dag alle mine søskende kommer hjem og helle familien er samlet, hvilket vi sjældent er. Så laver vi god julemad og nyder hinandens selskab, det er så skønt!

 • Reply Carina 26 november, 2013 at 13:52

  Slankekassen lyder super god :) og især når man lige har fået konstateret glutenallergi :(

 • Reply Kathe 26 november, 2013 at 13:56

  Jeg vil elske at vinde slankekassen. For ca tre år siden tabte jeg mig 50 kg og var for første gang i mange år normalvægtig. Jeg holdt min normal vægt indtil sidste sommer, hvor jeg desværre pådrog mig en rygfraktur. Under min lange sygdoms periode tog jeg de 10 kg på. Og dem kæmper jeg virkelig med at slippe af med igen. Her ville lidt ny inspiration fra Årstiderne være en rigtig og hjælp. Så jeg krydser alt, hvad der kan krydses.
  Mange hilsner
  Kathe

 • Reply Charlotte Gadeberg 26 november, 2013 at 15:09

  Først og fremmest tak for en fantastisk blog med en masse skønne opskrifter – og en instagram-profil som altid følges! Elsker jeres dejlige mad billeder!!
  Har altid godt kunne tænke mig at prøve nogle af Aarstidernes kasser, de ser så lækre ud!
  Jeg synes alle Aarstidernes kasser ser skønne ud, men slankekassen ville være et kæmpe hit herhjemme, hvor vi går op i god og sund mad – som vi prøver at få til at hænge sammen med en SU og en travl hverdag!

 • Reply Tine 26 november, 2013 at 15:14

  Kassen med livretter ville blive vel modtaget af både voksne og børn i det lille fynske hjem. Med to små under 3 år, kan det nogle gange være en udfordring at finde på spændende mad, som både voksne og børn kan/vil spise.

 • Reply Liesbeth 26 november, 2013 at 15:31

  Slankekassen til 2 personer. Fordi det det tit virker omfattende at lave mad som ikke er alt for fedene.

 • Reply LienLine AndersenLinLine 26 november, 2013 at 16:40

  Jeg synes, at “Singlekassen” er rigtig smart, idet den er medvirkende til, at man får varieret mad, selvom man bor alene.
  Jeg skyder julen i gang på søndag med en tur i Tivoli m. min mor og lillesøster – det er så hyggeligt. Og mon så ikke, der sniger sig en lille æbleskive ned i maven ;)

  Tak for god inspiration.

 • Reply Elena Pedersen 26 november, 2013 at 17:03

  Jeg synes, at Kvikkassen er en rigtig god idé, da jeg oftest ikke har energien og tiden til at lave så meget spændende mad i hverdagen – hvis man på forhånd har råvarerne og ideerne til mad fra kassen og samtidig ved, at det maksimalt tager omkring 30 minutter at tilberede, er jeg sikker på, at det vil give mere mod på at lave god og varieret mad også i hverdagen! :)

 • Reply Caroline Jakobsen 26 november, 2013 at 17:10

  Jeg synes singleklassen er den fedeste, fordi den perfekt imødekommer de problemer med indkøb, man kan have som single – tit er man nødt til at spise det samme flere dage i træk, når man har handlet til 1 person, men med singlekassen er ugen tilrettelagt, så den passer til bare dig. Det er perfekt – og miljøvenligt :-) Ad til madspild.

 • Reply Josephine 26 november, 2013 at 17:24

  Jeg synes lige netop slankekassen er den bedste, da jeg synes det kan være svært selv at finde på lækre sunde retter, hvor man ikke skal bruge mange forskellige ting. Jeg har svært ved at være kreativ. Ville derfor elske at få mulighed for at prøve den:-)

  btw. elsker jeres inspiration til mad!

 • Reply Anne-Sofie 26 november, 2013 at 17:48

  Hej piger!
  Jeg synes, den bedste idé fra Aarstiderne er Verdenskassen, for helt ærligt – jeg kommer i hvert fald både for lidt ud at rejse og kommer for let til at hænge fast i de samme ingredienser, så det er da en vildt god idé at spice køkkenet lidt op med noget internationalitet, så det hele bliver en smule mere eksotisk og spændende ;)

  Virkelig lækker konkurrence – jeg krydser fingre for, at jeg vinder!
  Kærlig hilsen
  Anne-Sofie

 • Reply Kasper Mølgaard Jensen 26 november, 2013 at 17:52

  Jeg vil helst have kvikkassen

 • Reply Amanda 26 november, 2013 at 17:59

  Elsker at der er en kukkasse! :-)

 • Reply Nora 26 november, 2013 at 18:32

  Jeg synes, slankekassen er den lækreste. Så er der ingen undskyldning for ikke at spise sundt!
  -Krydser fingre :-)

 • Reply Nanna Max Anddersen 26 november, 2013 at 18:36

  Alle deres kasser er fantastiske og inspirerende, fordi det hele er økologisk og 100 % bæredygtigt produceret! Det er også fedt at blive introduceret for nye råvarer, som man nærmest bliver “tvunget” til at smage på ;) Jeg vil klart anbefale at et smut forbi Aarstidernes gårdbutik i Krogerup, Humlebæk hvis man altså bor i nærheden ;) søde mennesker og masser lækre varer. Super inspirerende! Især deres julearrangementer er så hyggelige. Og tak for en god blog! Kh. Nanna ;)

 • Reply Sabine 26 november, 2013 at 19:01

  Jeg synes godt om Dogmekassen, da den indholder kun danske grøntsager og frugt. Jeg er tilhænger af lokale råvare :)

 • Reply Mette Glerup 26 november, 2013 at 19:02

  Synes afgjort at singlekassen er genial, da der selvom man også er 2, aldrig er for meget som går til spilde i denne kasse. Thumps up for nul madspild. <3

 • Reply Charlotte Svendsen 26 november, 2013 at 19:36

  Jeg syntes helt sikkert at slankekassen er en rigtig god idé, men syntes også bare at den overordnede idé er helt perfekt. Fantastisk giveaway forresten!

 • Reply Stine 26 november, 2013 at 20:52

  Jeg er vild med krydret og eksotisk mad, så verdenskassen ville passe perfekt til mig. Men vegetarkassen og slankekassen ville jeg også sætte stor pris på, da jeg elsker mad med masser af grønsager – fyldt med fibre og vitaminer.

 • Reply Annabella Zimmermann 26 november, 2013 at 21:35

  Åh nu hvor det er jul, og mig og min forlovede skal holde jul, bare os to i år, for første gang. Så vi skal starte vores egne juletraditioner. Som jeg glæder mig til.. Så derfor ville det være lækkert at vinde Julemåltidskasse Kalkun :D hihi. Men generalt ville Slankekassen være ideel, for har fået lidt for meget på sidebenene , og så har jeg hørt de skulle være så lækker :-D
  mvh Annabella

 • Reply Anders 26 november, 2013 at 21:40

  Kvikkassen :)

 • Reply Christian Høyer 26 november, 2013 at 22:16

  Verdenskassen er jo fantastisk, da man pludselig falder over nogle råvarer man ikke selv lige havde tænkt at købe når man i farten får købt ind. Og da man jo hellere må få brugt hvad der nu er, bliver man jo tvunget til at tænke i nye baner og være lidt kreativ :D

 • Reply Malene K. Thyssen 26 november, 2013 at 22:26

  Jeg er rigtig glad for frugtkassen og mix-kassen. Men den bedste idé er nok single-kassen… Endelig er man som single ikke tvunget til mer-købs priser og familie-tilbud!
  Da jeg er på kur, krydser jeg super meget fingre for at vinde denne konkurrence. Det kunne være rigtig lækkert!

 • Reply AnneSofie 26 november, 2013 at 22:33

  Uuh, når fornuften taler, så er favoritten Dogmekassen, da det kun er danske varer i sæson, som jeg mener er enormt vigtigt at tænke på. Hvis man skal skeje ud, så kukkassen eller en kasse med spændende frugt og grønt man ikke får så tit. Jeg er vild med at prøve nye ting og synes det er sjovt at smage varerne rå og tilberedte på flere måder. Jeg har iøvrigt besøgt Aarstiderne i Barritskov og det er en fantastisk virksomhed med masser af liv, viden og glæde – simpelthen bare dejligt :)
  Mange hilsner fra
  Anne Sofie

 • Reply Yasmin 26 november, 2013 at 22:35

  slankekassen er jo genial.
  Jeg vil så gerne have lidt mere grønt indenfor min dør og gerne også leve en lille smule sundere :) Det ville være perfekt :)
  ellers ville verdenskassen være lækker også – så man får smagt lidt forskelligt.

 • Reply Mette 26 november, 2013 at 22:49

  Jeg kan rigtig godt lide mix kassen! Det er genialt med en kasse hvor der er både frugt og grønt og at det er forskelligt fra uge til uge :)

 • Reply Anne-Sofie Noltensmejer 26 november, 2013 at 23:13

  Med en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at lave madplan, handle ind og lave mad – specielt når man er single og bor selv. Jeg er derfor ellevild med SINGLEKASSEN :) :) Jeg har endnu ikke prioriteret at købe kassen, men hvis jeg får prøvet slankekassen, kan det da være, at jeg bliver fristet ;)

 • Reply Ann-Kristin 26 november, 2013 at 23:54

  Jeg er ret så vild med single-kassen :) Har bestilt den er par gange, og det lækre udvalg af frugt og grønt kombineret med spændende specialprodukter falder lige i min smag ;)

 • Reply Liza 26 november, 2013 at 23:57

  Helt klart slankekassen! Kunne være fantastisk i denne måned, med alle disse fristelser ! Især da min yndlingsret er flæskesteg, brunsovs, brune kartofler og alt tilbehør! Mums !! (:

 • Reply Michala 27 november, 2013 at 08:58

  Jeg synes slanke- og kvikkasserne er lyder rigtig gode!

 • Reply Louise 27 november, 2013 at 09:20

  Jeg synes, at kukkassen er en fantastisk idé! Det er rigtig skønt for sådan nogle som mig, der ikke tåler for meget stivelse i min kost :)

 • Reply øStine Møller 27 november, 2013 at 09:22

  Jeg synes kvikkassen er en rigtig god idé.

 • Reply Tenna 27 november, 2013 at 09:22

  Jeg er vild med alle deres kasser, og skal helt sikkert have et “abonnement”, når jeg engang får råd. Jeg er vil med deres kvikkasserne, fordi aftensmad helst bare skal være nemt og hurtigt tit. Og så synes jeg altså, at “kødkasse” lyder lidt forkert HAHA ;)

 • Reply Nadine 27 november, 2013 at 09:23

  Jeg synes dogmekassen er den bedste idé, da den støtter danske producenter og derved også miljøet, da der ikke bruges nær så meget transport på at fragte fra udlandet

 • Reply ChChristina E. Caspersen 27 november, 2013 at 09:23

  Kvikkassen er genial! En hverdag med fart over feltet i en lille familie med fuldtidsjobs og en lille pige på 16 måneder, der tager opmærksomhed og tid fra én, så er det genialt, at maden kan klares på kort tid og stadig være lækker og indbydende!
  Tak for en masse god inspiration, piger!

 • Reply Stine 27 november, 2013 at 09:23

  Jeg kan rigtig god lide ideen med kvikkassen og slankekassen

 • Reply simone moos 27 november, 2013 at 09:32

  Jeg synes KukKassen og Ekstra Stor MixKasse lyder super godt. Jeg træner op til en fitness konkurrance som hedder bikini fitness og der skal jeg spise 6 måltider så der går meget frugt og grønsager til men også meget kød til :-) så måske de skulle lave en fitness kasse på et tidspunkt hehe

  http://instagram.com/simone_moos#

  Mvh Simone Moos

 • Reply Tina Klein 27 november, 2013 at 09:50

  Sikke dog en dejlig konkurrence :-)

  Vi er rigtig glade for kvikkassen her hjemme – hurtigt og nemt. Men slankekassen lyder også rigtig godt.

 • Reply Camilla Madsen 27 november, 2013 at 09:54

  Jeg synes alle kasserne er meget inspirerende, men tit og ofte mangler jeg inspiration i forhold til grøntsager, derfor synes jeg det er en rigtig god idé. Da man opdager nogle grøntsager, jeg aldrig selv ville have valgt :-)

 • Reply Cecilie 27 november, 2013 at 10:02

  Uh det vil være lækkert at få sådan en, især når man er på su

 • Reply anna 27 november, 2013 at 10:57

  Min familie & jeg har længe villet prøve en kasse, så det kunne da være super fedt at vinde! :)Jeg ville utrolig gerne prøve enten den moderne kødkasse eller en grøntsagskasse, da det er det vi spise mest af – og så for at blive inspireret med nye opskrifter.
  Tusind tak for en virkelig skøn blog! :)

 • Reply Stephanie 27 november, 2013 at 11:17

  Vi har en rigtig hyggelig juletradition, hvor vi en dag før decemberstart mødes hos min mor og bager et ordentlig læs småkager, som vi har til resten af juletiden. I år blev det dog lidt tidligt, og over halvdelen af småkagerne er allerede væk. Derfor lyder slankekassen meget fristende og passende :)

 • Reply Cecilie Poulsen 27 november, 2013 at 12:14

  Synes klart slankekassen er et rigtig godt koncept, når man gerne vil leve lidt sundere i hverdagen. Det er en nemmere måde, og giver samtidig inspiration til at prøve en masse forskelligt :-)

 • Reply Jenny Clausen 27 november, 2013 at 12:20

  Slankekassen er genial! håber på lidt held så jeg kan være sund om ikke andet 5 dage her i julen:-) krydser fingre!

 • Reply Mathilde 27 november, 2013 at 12:48

  Der må jeg lige sige, at det jo er en perfekt konkurrence, især her i december! Supergod idé! Den bedste kasse er jo nok slankekassen – jeg hørte faktisk om den første gang her på bloggen. Men de kan være, at de skulle kalde den fit-kassen i stedet? Når jeg engang får job, så skal jeg helt sikkert have et abonnement på en kasse fra Årstiderne :)

 • Reply Line Andersen 27 november, 2013 at 12:51

  Jeg synes, at singlekassen er smartest, da den gør dte muligt, at man kan få varieret god md, selvom man bor alene :)

  Julen skydes for alvor i gang på søndag med en tur i Tivoli samt et stykke chokolade fra årets chokoladejulekalender. Det bliver skønt.

 • Reply Mia Jensen 27 november, 2013 at 13:05

  Jeg ville elske at få enhver af kasserne . Jeg har fundet ud af at jeg har det allerbedst og arbejder allerbedst med masser af grøntsager og frugt Jeg spiser ikke ret meget kød og søger at lade være med at spise brød – så Årstidernes kasser er lige min stil.
  I øvrigt synes jeg Jeres blog er overskuelig – æstetisk flot. Kunne man foreslå flere underrubrikker og links?

 • Reply Rikke B.O. 27 november, 2013 at 13:37

  Aarstiderne er generelt, en genial idé. De gør det nemmere for folk at leve sundt, hvilket jeg personligt kun kan det det positive i. I blandt alle de gode kasser synes jeg at slankekassen er den bedste, fordi man kan smide bekymringerne lidt væk og bare følge kassens indhold med god samvittighed.

 • Reply Mette Elverdam 27 november, 2013 at 14:14

  Dogmekassen! Bæredygtighed er meget vigtig for mig.
  Til jul henter vi altid en gås på en gård i nærheden af mine forældre, og ved derfor hvordan gåsen er blevet opdrættet. Så vi spiser julemanden med god samvittighed :-)

  Tak for en super blog!

  Mette

 • Reply Cecilie 27 november, 2013 at 14:20

  Kukkassen helt klart! Jeg bryder mig ikke om kartofler, men elsker alle andre grøntsager samt rodfrugter, hvilket gør denne kasse helt perfekt. :-D
  Super dejligt, forresten, at I gider bruge tid og penge på sådan en lækker giveaway – det sætter for alvor mit julehumør i gang, når gaverne begynder at banke på døren!

 • Reply Agnete 27 november, 2013 at 15:18

  Aarstiderne er en fremragende måde at sikre sig en varierende og sund kost – og en decideret slankekasse inkl. sunde opskrifter er da super motivation for folk der vil tabe sig. Brændgod idé! (:

 • Reply Christina Andersen 27 november, 2013 at 16:58

  Jeg har tit overvejet at købe kasser inde fra aarstiderne, men da jeg bor alene tøver jeg ofte, fordi jeg er i tvivl om, om jeg når at få tingene spist. Jeg synes at alle kasser virker spændende på hver deres måde, alt efter hvad de skal bruges til. Nu er jeg selv lige begyndt at træne, og skal gerne supplere med maden, så en slankekasse er jo ikke helt tosset til formålet ;) ..

  Ang. julehygge, så har jeg fødselsdag på lørdag d.30/11 og skal i den anledning have overnattene veninder, hvilket vil sige, at vi rigtig skal adventshygge med æbleskiver og tøsesnak 1. søndag i advent – jeg kunne ikke ønske mig en bedre start på julen! :-)

 • Reply Line GJ 27 november, 2013 at 18:35

  Jeg er ret vild med alle aarstidernes kasser, men synes både at slanke- og kvikkasserne er virkelig lækre – og dem ville jeg meget gerne tegne abonnoment på. Det er generelt et lækkert koncept :-)

 • Reply Caroline 27 november, 2013 at 18:56

  Sikke en skøn konkurrence!
  På trods af mine 17 (snart 18) år, plejer det at være mig, som står for maden – ikke, at jeg har noget imod det, jeg elsker at finde inspiration blandt andet fra jeres blog og kreere måltider for min familie. Det kunne derfor være utrolig skønt med lidt lækkert fra aarstiderne!
  Julen kommer til at være noget anderledes i år, siden jeg skal fejre den alene med min mor og søster. I år blev mine forældre skilt, hvilket resulterede i, at min mor er alene om julen og alle regningerne. På trods af julegaverne kommer til at være få på grund af økonomien, ville det være skønt med en ekstra gave i form af en lækker julemåltidskasse.

 • Reply Nicoline 27 november, 2013 at 19:55

  Slankekassen er den jeg vil sige er den fortrukkende,har aldrig brugt muligheden for at købe noget fra årstidenskasser men syntes altid de virker så spændende og noget der skal prøves en dag :)

 • Reply Maja 27 november, 2013 at 20:27

  Har hørt meget om disse kasser. Synes kukkassen lyder spændende og ellers mixkassen eller single kassen, som de har skrevet er til 1-2 og 1 person, så det passer til mig som lige er flyttet hjemmefra alene.

  Den bedste må nu være slankekassen. Hvem kan ikke lide sundhed. Jeg elsker i hvert fald sundhed!!

 • Reply Anonym 27 november, 2013 at 21:11

  Jeg er vild med idéen om JUICE-SELV KASSEN. Det er både super moderne at juice, udover det er det en let og hurtig måde at få sine grøntsager og frugter på. Tror kassen ville være lækker til en ny-juicer som mig :-)

 • Reply Anne-Beth Krengelund Bertelsen 27 november, 2013 at 21:24

  Jeg vil sætte pris på både en slankekasse og en singlekasse
  – så man får varierede grønsager og sund kost.

 • Reply Sabine 27 november, 2013 at 21:41

  det bedste ved årstidernes kasser er at man altid glæder sig til de ankommer og ikke mindst at man får prøvet en masse nye og spændende retter som man måske ikke selv havde tænkt over at lave ^^
  jeg syntes at mange af deres kasser lyder super lækre, men især slankekassen og singlekassen lyder spændende, da de indeholder flere forskellige råvare der bare motivere en til at bevare en sund livsstil :)

 • Reply sophie 27 november, 2013 at 22:53

  jeg er nok mest til slankekassen :D

 • Reply wrjewrerewqwe 28 november, 2013 at 09:55

  (kan ikke skrive mit navn i navnerubrikken?)
  Anne-Mette Bach:
  Min kæreste og jeg er begyndt at gå mere op i hvad vi spiser, og det går faktisk rigtig godt indtil videre!
  Dog synes jeg vores største problem er at grøntsager fylder RIGTIG meget i forhold til hvor hurtigt de er væk igen – det er lidt problematisk når man er på cykel, og der er rimelig langt til indkøbsmuligheder! Så en måltidskasse som denne er den perfekte løsning på vores problem! Leveret til døren – OG en måde at undgå impulskøb!

 • Reply Ida V.R. 28 november, 2013 at 10:30

  Jeg synes generelt deres måltidskasser er en god idé, så skal man ikke tænke så meget. :) Særlig med kvikkasserne går det hurtigt, hvilket jo kan være en fordel. :)

 • Reply Julie 28 november, 2013 at 11:09

  Hvilken lækker konkurrence :)!

  Jeg synes faktisk at SlankeKassen er rigtig lækker, men ellers ville jeg nok gå efter VegetarKassen. Valget bunder i, at jeg trænger til inspiration og gode idéer til vegetariske retter, samt at lære at spise efter årstidens frugt og grønt. Derudover synes jeg, at prisen er meget rimelig, hvilket er et stor plus i min bog :)

 • Reply Christine Hansen 28 november, 2013 at 11:31

  Jeg synes, hele konceptet med gode, økologiske råvarer bare er godt, og hjemme hos mig har vi længe holdt frugtkassen (den er fantastisk) og basiskassen. Men det bedste koncept synes jeg, er slankekassen. Jeg har nemlig med andre firmaer ofte opleve, at der skulle store mængder mættet fedt i opskrifterne, eller at der var for få grøntsager til, og så er det jo fedt, at der findes et sundt alternativ. Man kan jo altid tage et stykke godt brød ved siden af, hvis man ikke er på kur ;)

 • Reply Catrine Thybo 28 november, 2013 at 11:55

  Singlekassen er da en brand god idé! Når man bor alene er det svært at få lækre fødevare i små mængder.
  Så den stemmer jeg for :)
  Til jul bager jeg altid småkager, jødekager og vaniljekranse. De er møgusunde, men smager himmelsk?

 • Reply Nanna Olin 28 november, 2013 at 12:02

  Kvikkassen plus til 4. For det første får man ekstra kød og fisk med, man kan fryse ned eller bruge til madpakker. For det andet er det nemt og hurtigt.

  Alt hvad der følger med julen; dufte, lys, hygge, samvær, hjemmebag. Jeg tror ikke, der var noget, jeg ville kunne undvære, for det hele hører lige som til “pakken”.

 • Reply Emilie 28 november, 2013 at 12:53

  Synes det er ret svært at vælge, men ‘den grønne frugtkasse’ ville være et hit for mig, da jeg synes udvalget af grønt og frugt i min brugs er ret begrænset og kedeligt.

 • Reply Malene 28 november, 2013 at 15:09

  Jeg synes at det er en super idé med grønsagskassen, da de varer som har den korteste holdbarhed i mit køleskab. Kunne være helt fantastik at få det leveret og slippe for køen i Netto :):):)

 • Reply Astrid 28 november, 2013 at 15:21

  Jeg kan godt lide “den grønne kasse” og det at de bruger danske varer!

 • Reply Christina Stoldt 28 november, 2013 at 17:03

  Jeg synes idéen med singlekasserne er helt geniale. Det er så træls at man skal købe stort ind, og man somregel smider noget ud fordi det er blevet gammel. Generelt er butikker bare dårlige til at lave små “portioner”, hvis man kan sige det sådan. Det vil da være super dejligt, ligefrem en lettelse, hvis der bare dukkede sådan en singlekasse frem udenforan min dør.

  //Christina

 • Reply Julia P 28 november, 2013 at 18:00

  Min favoritkasse er helt klart juice-selv kassen, da jeg er helt syg med juice. Grunden til, at jeg synes det er den bedste årstidskasse, er fordi der følger 3 opskrifter med, som guruen Mads Bo har lavet.
  Rigtig god jul :)

 • Reply Maria 28 november, 2013 at 18:46

  Sikke en skøn konkurrence, håber jeg vinder så jeg kan udvide min horisont i køkkenet ;) – elsker deres frugtkasse da jeg altid har frugt derhjemme og det kan bruges i både mad og desserter ;)

 • Reply Maria 28 november, 2013 at 19:43

  Helt sikkert slankekassen. Da jeg prøver at spise sundt, især her op til jul, ville det være godt :) !
  Den bedste juletradition er helt sikkert julefrokost med familien. Det er simpelthen så hyggeligt og så er der bare MASSER af god mad ! :D

 • Reply Anne-Marie Andersen 28 november, 2013 at 20:47

  Slankekassen er da genial. Det er konceptet i det hele taget. Nem måde at leve sundt på.

 • Reply Christine Rasmussen 28 november, 2013 at 21:12

  Jeg synes deres kvikkasse er en af de bedste ideer, da de fleste mennesker gerne vil spare så meget tid som muligt, eftersom de har en tralv hverdag. Her gør kvikkassen det muligt at spare tid, men stadigvæk få ordentlig mad :)

 • Reply Mette K. Frederiksen 28 november, 2013 at 21:38

  Jeg synes egentlig både at Quickkassen og Slankekassen er rigtig gode idéer til en travl hverdag hvor aftensmaden måske ikke altid bliver så sund som man kunne tænke sig.
  Den mest innovative idé synes jeg dog er Singlekassen, for det er da genialt at de også giver muligheden til singler, da diverse tilbud og andet jo netop ikke tager hensyn til disse :)

  – Mette

 • Reply Marie 28 november, 2013 at 22:01

  Jeg har ikke selv prøvet at abonnere på aarstiderne, men hvis jeg skulle ville det helt klart være på dogmekassen. Jeg kan godt lide idéen om at den er årstids bestemt, dansk og altså bæredygtig og det lyder også som om der er mange, spændende og anderledes grønsager som kunne være sjove at eksperimentere med!

 • Reply Marianne 28 november, 2013 at 23:23

  Skøn konkurrence! Jeg vild med kukkassen mest pga. navnet, ellers synes jeg egentlig at alle kasserne lyder gode!
  Min yndlings julemad er det man får juleaften; medister, flæskesteg, andebryst, brunkartofler, rødkål og sovs og der mangler aldrig noget og der er altid alt for meget!! Mums! :D

 • Reply Signe Lucie 28 november, 2013 at 23:34

  Jeg er fan af slankekassen. Jeg har lidt for meget på sidebenene, og med denne kasse kommer der friske lækre grøntsager lige til min dør og ned i min mavse. Fan!

 • Reply Pernille 29 november, 2013 at 09:25

  Det er godt nok svært at vælge, men jeg tror, jeg synes bedst om kvikkassen. De fleste af dem lyder dog virkelig lækre! Rigtigt smart koncept :-)
  Jeg skal holde en lille jul i år hos mine forældre sammen med min bedstemor og søster. Vi plejer at få grinet og spist til langt efter midnat, så i år kræver det nok en længere middagslur, da jeg er gravid og derfor bliver tidligt træt :-)

 • Reply Rikke FM 29 november, 2013 at 10:30

  Jeg er klart mest til Kvikkassen fra årstiderne – den passer perfekt ind i vores familie med jobs og 2 børn er der ikke meget tid til madlavningen når vi kommer hjem, men med Kvikkassen kommer der varieret mad på bordet inden for 30 minutter – det er win.

 • Reply Clara Banara 29 november, 2013 at 13:37

  Hurra for “Singlekassen”! Dels fordi den hylder singlerne men også fordi man på en god måde undgår madspild.
  – Clara :-)

 • Reply Søren 29 november, 2013 at 21:25

  Slankekasssen er verdensklasse

 • Reply Line M. 29 november, 2013 at 21:32

  Jeg synes slankekassen er den mest perfekte, da jeg går meget op i min krop og sundhed, og forsøger at give min krop det bedste at leve af.

 • Reply Anne Andersen 29 november, 2013 at 21:59

  God ide med slankekassen, så man kan få ny inspiration til nogle sunde retter :-)

 • Reply Trine Andersen 29 november, 2013 at 22:52

  Jeg er vild med single kassen, fordi her får man en masse forskellige produkter som grøntsager, frugt og saft istedet for kun grøntsager… ja elsker variationen af denne kasse

 • Reply Isa 30 november, 2013 at 01:41

  Egentlig er de jo alle rigtig gode, fordi de dækker så vidt forskellige behov. Jeg synes dog at singlekassen er værd at lægge mærke til, da mange aleneboende ofte ender i enten knækbrød/yoghurt -ish til aftensmad eller et ofte temmelig stort madspild. Naturligvis kan sidstnævnte undgås, men rigtig mange har travle og lange dage, og mangler derfor overskud til at tænke så kreativt som det ellers kræves. Derfor er singlekassen genial til at sikre næring og sundhed samt undgå madspild.
  Jeg er ikke single, men aleneboende halvdelen af ugens dage, så kender i høj grad ovenstående! Men måske der er en løsning nu :)

 • Reply Signe 30 november, 2013 at 11:08

  Jeg ville klart vælge slankekassen :) Både fordi jeg gerne ville smide et par kg, men også fordi julen jo nemt kan blive en lidt fed måned, og så kan man jo ligeså godt leve sundt op til, og så kunne nyde julemaden ekstra meget ;)

  Min ynglingsdel af julemaden er de brunede kartofler og waldorfsalat, som jeg absolut elsker! Mums. Og ingen jul uden Disneys juleshow :D

 • Reply F. Madsen 30 november, 2013 at 11:21

  Jeg har tidligere abonneret på singlekassen. Den syntes jeg var fantastisk, Motiverede mig til at lave sund mad, selvom jeg var alene dengang.

 • Reply Julia P 30 november, 2013 at 12:58

  Min favorit er helt klart juice-selv kassen, da jeg er helt syg med at lave min egen hjemmelavede juice, også er det da kun et plus at guruen indenfor juice og smoothies, Mads Bo har lavet 3 opskrifter, som man får med :)
  Rigtig god jul :)

 • Reply MetteLau 30 november, 2013 at 13:13

  Jeg synes, at singlekassen er genial – så er der også forkælelse til os, der bor selv, uden vi skal kæmpe med at få spist frugten/grøntsagerne i tide!

 • Reply louise a 30 november, 2013 at 14:19

  Jeg er også fan af kvikkassen. Tit springer jeg over, hvor gærdet er lavest og bare spiser en rugbrød, havregryn og i den dur, da jeg ikke orker at bruge lang tid på at lave aftensmad til mig alene (plus indkøb og opvask).

 • Reply Cecilie B N 30 november, 2013 at 17:00

  Jeg synes kvikkassen er en rigtig god ide til en travl hverdag :)

 • Reply Maiken A. 30 november, 2013 at 17:23

  Singlekassen er en drønsmart idé, så der ikke går en masse mad til spilde, men i det hele taget er alle principperne bag kasserne geniale.

 • Reply Anne Sofie Fregerslev 30 november, 2013 at 18:22

  Hvem kunne ikke tænke sig en lækker “madkasse” fra årstiderne? Jeg elsker princippet; at du får en række kvalitetsråvarer, som du så kan tilberede efter forslag fra årstidernes egen opskrifter. Det er jo et genialt koncept. Slankekassen er absolut tiltrækkende, og måske ekstra motiverende ift. at skulle finde opskrifter og tilpasse indkøbet i dagligvarebutikken efter det.

 • Reply T. Rose 30 november, 2013 at 18:48

  Jeg går med Kukkassen!

 • Reply Josephine 30 november, 2013 at 19:02

  Jeg synes at julekasserne er det hyggeligste koncept! Plus det passer enormt godt til Aartidernes filosofi om, at man bør spise efter, ja, årstiderne. Og i mit hoved er julen en årstid for sig ;-) en årstid fyldt med rødkålssalater, mandariner, rodfrugter osv.! Yum.
  Det sagt, så ville jeg ELSKE at vinde slankekassen — vildt lækkert med alle de gode råvarer!

 • Reply Marianne Nielsen 30 november, 2013 at 21:56

  Helt klart slanke kassen

 • Reply Camilla Hovej 1 december, 2013 at 02:40

  Slankekassen er da super godt fundet på og meget passede her i den alt for søde juletid :)

  Min yndlingsjulemad er helt klart kalkanen vi får juleaften :)

 • Reply Trine Thy 1 december, 2013 at 10:47

  For mig er ‘slankekassen’ klart en vinder da den opfylder alle min behov ift. at få en fit krop til sommer. Indtil videre har jeg tabt mig 7 kg og kæmpet videre! Jeg ville blive så lykkelig hvis jeg vandt denne kasse, perfekt start på december måned som herhjemme skydes i gang med pakkekalender bytning, julemusik og risengrød :)

 • Reply Karin 1 december, 2013 at 10:50

  Verdenskassen til 2 – helt perfekt til en hverdagsuge, hvor man alligevel ikke er hjemme hver dag, men hvor der skal laves god mad de dage man er. Lækkert at få mad og blive inspireret af retter fra hele verden!

 • Reply Signe hejgaard 1 december, 2013 at 10:51

  Jeg er helt vild med mix kassen, der er list af det hele frugt og grønt samt opskrifter.
  Så man kan lade sig inspirere af de gode opskrifter og ellers selv bygge videre så langt fantasien rækker.
  Det bedste ved madlavning er at man jan være kreativ og fantasifuld.

 • Reply Anne F 1 december, 2013 at 10:52

  Jeg holde især af vegetarkassen. Synes det er et super godt initiativ at de laver en kasse uden kød, men stadig med spændende, kreative og mættende retter. Det kan alle nyde godt af, også selvom man normalt spiser kød til hverdag :-)

 • Reply Sarah Skjøttgaard 1 december, 2013 at 10:52

  Jeg er vild med konceptet men skulle jeg vælge må det blive slankekassen :-)

  Tak for en helt igennem lækker blog, jeg har forsøgt mig med flere af jeres opskrifter og de er allesammen faldet i “god jord” virkelig lækre :-)

  Glædelig 1. December :-)

 • Reply Mie 1 december, 2013 at 10:55

  Jeg synes slankekassen og quick-kassen er fantastiske, fordi de er sunde, hurtige og varierende :)

  Jeg krydser alt hvad der kan krydses, og håber jeg vinder ;)

 • Reply AvAAbier 1 december, 2013 at 10:55

  Hvor er det bare fedt! Jeg har aldrig hørt om Aarstidernes kasser! Men det skal helt sikkert prøves! Det en fantastisk ide! Jeg er særligt hooked på slankekassen, da den kan hjælpe folk i gang med at spise sundere alternativer! Jeg glæder mig til at prøve den. Tak for inspirationen :-)

 • Reply Abier 1 december, 2013 at 10:56

  Hvor er det bare fedt! Jeg har aldrig hørt om Aarstidernes kasser! Men det skal helt sikkert prøves! Det en fantastisk ide! Jeg er særligt hooked på slankekassen, da den kan hjælpe folk i gang med at spise sundere alternativer! Jeg glæder mig til at prøve den. Tak for inspirationen :-)

 • Reply Rikke 1 december, 2013 at 10:57

  Jeg synes generelt måltidskasserne er en virkelig god ide.

 • Reply Dea 1 december, 2013 at 11:00

  Julekassen og kvikassen :)

 • Reply agnete 1 december, 2013 at 11:01

  Kvikkassen er favorit og genial til travl hverdag!

 • Reply Maria D 1 december, 2013 at 11:03

  Jeg har kigget på slankekassen flere gange, da den ville være helt optimal herhjemme, hvor en travl hverdag noget gange spænder ben for sundheden.
  Så jeg krydser fingre! :)

 • Reply Maja Egholm 1 december, 2013 at 11:05

  Jeg er helt sikkert mest til slankekassen

 • Reply Mette 1 december, 2013 at 11:08

  Slankekassen er klart min ynglings. Den ville være god til at give inspiration til hverdagens mad

 • Reply Berit Kirketerp 1 december, 2013 at 11:12

  Har altid drømt om at have min egen private kok der kunne sammensætte mine måltider så jeg ikke tog på i vægt. Det kan man jo nu få med slankekassen så det må være den bedste kasse synes jeg

 • Reply Berit Kirketerp 1 december, 2013 at 11:17

  Har altid drømt om at have min egen kok der kan sammensætte mine måltider så jeg ikke tager på. Det kan man jo få nu med slankekassen så det må være min klare favorit

 • Reply Mathilde Kiel Nielsen 1 december, 2013 at 11:18

  Kan rigtig godt lide aarstidens koncept, og syntes specielt singlekassen er smart, da jeg bor selv i en min lejlighed, og det derfor er genialt at de har lavet en kasse, til folk som bor selv, i stedet for man skal smide en masse mad ud.

 • Reply Sarah 1 december, 2013 at 11:23

  Jeg synes, at alle kasserne er super ideer, men yndlingen må være mixkassen, da jeg elsker både frugt og grønt, men aldrig kan vælge, når jeg står i supermarkedet.
  God 1. December og 1. advent til alle!

 • Reply Mai Christensen 1 december, 2013 at 11:25

  Jeg er vild med konceptet omkring singlekassen, hvor du har både måltider og frugt i én kasse. Derudover er julekasserne super hyggelige!
  Rigtig glædelig første december og første søndag i advent!

  Mai.

 • Reply Kristina Sandager 1 december, 2013 at 11:28

  Jeg synes klart, at singlekassen er helt ideel! Jeg havde den en periode og som ung studerende passer den perfekt. Den sørger for, at man uden madspild får et bredt sortiment af sæsonens forskellig frugt og grønt,som man normalt måske ikke ville stifte bekendskab med. Samtidig får man opskrifter og inspiration, så man får nogle varierende og spændende madoplevelser både til frokost og middagsmad i hverdagen.

 • Reply Louise 1 december, 2013 at 11:29

  Mixkassen er en fed måde at få blandede og nye ting med i køkkenet. Klart min favorit :)

 • Reply Cathrine baastrup 1 december, 2013 at 11:29

  Hej

  For mig er den optimale kasse fra årstider e slankekassen da vi jo går ind i en måned med lidt mere GOD mad end man plejer. Man forkæler sig selv lidt ekstra så derfor kunne en slankekassen være godt for mig da man så ville kunne lave en masse “sundere” alternativer til den lækre mad :-)

 • Reply Sidsel 1 december, 2013 at 11:30

  Har ikke prøvet nogle af kasserne fra årstiderne, men synes både slankekassen og singlekassen lyder ret gode! :-)

 • Reply Tina 1 december, 2013 at 11:31

  Kukkassen lyde sjov!

 • Reply sofie Mønsted 1 december, 2013 at 11:31

  Jeg synes det er super fedt at Aarstiderne har lavet flere varianter af deres julemåltidskasse :)
  Herhjemme hos os får vi både flæskesteg og and juleaften og selvfølgelig også risalamande ;)

 • Reply Stina 1 december, 2013 at 11:38

  Slankekassen, da det dermed bliver nemmere og hurtigere at leve sundere! :-)

 • Reply Anne 1 december, 2013 at 11:40

  Jeg synes SingleKassen er en rigtig god ide. Jeg er selv single og synes tit, at det kan være dyrt især at købe lækkert frugt og grønt. Denne kasse gør det nemt at leve sundt i en travl hverdag, og jeg ville ELSKE at modtage sådan en hver dag – eller enhver anden ;-)

 • Reply Dina Engelsen 1 december, 2013 at 11:45

  Først – hvor er det dejligt i laver adventsgader :) er helt vild med jeres blog.
  Jeg ville synes godt om vegetarkassen – den ville være lige mig :) men ville nu synes godt om dem alle.. -men grøntsager kan man aldrig få for meget af.

 • Reply Anonym 1 december, 2013 at 11:47

  Min kæreste arbejder på Bornholm som soldat i hverdagene, derfor er singlekassen perfekt for mig, som bor i København. Der er lige hvad jeg skal bruge til mig selv, og så kan vi købe fælles ind i, når han kommer hjem om fredagen.
  Tusind tak til tvillingerne for en fantastisk inspirerende blog. Jeg håber, at I kan finde motivation til jeres blog i mange år endnu. Much appreciated!

 • Reply Sabine Pedersen 1 december, 2013 at 11:48

  Min kæreste arbejder på Bornholm som soldat i hverdagene, derfor er singlekassen perfekt for mig, som bor i København. Der er lige hvad jeg skal bruge til mig selv, og så kan vi købe fælles ind i, når han kommer hjem om fredagen.
  Tusind tak til tvillingerne for en fantastisk inspirerende blog. Jeg håber, at I kan finde motivation til jeres blog i mange år endnu. Much appreciated!

 • Reply Caroline schlappi 1 december, 2013 at 12:01

  Hvis jeg nu vandt! Ville jeg ønske at få slankekassen, da jeg bor med min far, og det ikke altid vi kan få så lækkert mad for få penge.. Vi er to meget travle mennesker og vi trænger til noget sund lækker mad :-)

 • Reply Maiken Andersen 1 december, 2013 at 12:07

  Altså, verdenskassen lyder da virkelig spændende!

 • Skriv en kommentar