AARSTIDERNES SLANKEKASSE –
Anbefalinger

AARSTIDERNES SLANKEKASSE

årst1

…Blev i sidste uge spist herhjemme i 5 dage! Første gang nogensinde er der blevet sat en lækker kasse fra aarstiderne på vores dørtrin og det har været noget af en oplevelse :)! Vi var så heldige at modtage Aarstidernes slankekasse bestående af 5 aftenmåltider til 2 personer og der er blandt andet blevet spist søkogte rejer, søde kartofler, kalvekød i tandori og bønnesalat. Ja lyder det ikke godt? Det har været SÅ lækkert!!

årst2

Kassen blev som sagt stillet på dørtrinnet og første projekt var at få slæbt træ- og flamingo kassen med ind i køkkenet, så det hele kunne blive studeret. Vi vidste ikke hvad vi fik eller skulle spise – det kan man dog sagtens tjekke på aarstidernes hjemmeside, så man er sikker på at alt hvad der kommer falder i god jord. Men husk at nye udfordringer og ingredienser ikke skal skræmme dig væk, men bare prøves ;)! Der har blandt andet for første gang været en fennikel i køleskabet – det havde den godt af, for sådan en kommer der helt sikkert til at være igen – de er slet ikke så farlige!

 

årst3

Begge kassers indhold var meget lækkert og alle råvarer var helt i top og godt pakket ind. Al fersk kød/fisk og mejeriprodukter opbevares i flamingokasser med is, så der er ingen fare hvis den skal stå lidt ude inden man kommer hjem. Slankekassen er bare en af de helt vildt mange kasser som aarstiderne kan tilbyde, om det skal være frugt, grøntsager, kød så findes der helt sikkert en kasse lige til dit behov!

 

årst6

I kassen var der udover de skønne grøntsager, kød, fisk og mejeriprodukter også to fine hæfter. Et hæfte specifik til kassen og et mere overordnet med forskellige hyggelige opskrifter til efterårstiden! Kassens hæfte indeholdte selvfølgelig opskrifter til de 5 dage og på sidste side en lille bonus information – nemlig hver måltids energiindhold. En rigtig god idé når kassens navn er “slankekassen,” og at man derfor sandsynligvis er bevidst om ens energibehov i løbet af en dag, og dermed hvor meget man har “tilovers” til aftensmaden.

 

årst5

Det gode ved at modtage sådan en type kasse er at alle ingredienser til de beskrevne opskrifter er med – man skal altså ikke ud og handle en masse selv. Det kan gøre en uges aftenmåltider super nemme, hvis man er inde i en travl periode. Maden er varierende og ingredienser og opskrifter er spændende uden at kræve for meget tid :)!

 

årst4

Alle 5 måltider har været rigtig gode om det har været fisk, kød eller kylling så har ingredienser og smag passes virkelig godt sammen, hvilket selvfølgelig ikke er nogen overraskelse eftersom opskrifterne er lavet af 3 kokke. Der har været rigeligt med mad til 2, selvom man godt kan være lidt skeptisk fra start, men det må man ikke blive snydt af! Man skal huske at det er en slankekasse og det er selvfølgelig også det den er bygget op efter. Flere kan muligvis godt have behov for lidt mere mad, men så må man jo bare prøve en anden af aarstidernes kasser ;)!

Vi har virkelig nydt kassen og vil til sidst sige at i skal huske at kigge med på bloggen først i december, der får en af Jer søde læsere nemlig mulighed for at vinde en kasse, som der selvfølgelig kommer meget mere om… indtil da tjek aarstiderne ud og se om der ikke lige er en kasse, der skal smides en tur forbi dit køkken :)!

 

– Laura og Christine

 

Indlægget er sponsoreret! Alle meninger, tekst, billeder og tanker er vores egne :)

tidligere indlæg næste indlæg

9 Kommentarer

 • Reply Bianca 7 november, 2013 at 12:14

  Herhjemme har vi tidligere haft uge kasse fra Årstiderne. Desværre blev kvaliteten af kassen noget slatten om sommeren. Det reagerer de dog heldigvis hurtigt på. Tror bare vi mistede gejsten. Så måske man skal overveje at prøve igen.

  • Reply Twin Food 9 november, 2013 at 19:27

   Det skønne er at det bare er så nemt og lækkert med kasserne :) det er altid værd at give et forsøg mere, der findes jo så mange forskellige :)
   Rigtig god aften!

 • Reply Julie 7 november, 2013 at 13:02

  Hej!
  Jeg har længer overvejet om jeg skulle prøve en af deres kasser.. Men jeg kan ikke helt finde ud af om det er billigere selv at handle det ind som er i en kasse, altså i forhold til mængde og kvalitet. Hvad syntes i?

  • Reply Twin Food 9 november, 2013 at 19:29

   Det er lidt svært at vurdere, og som studerende er det selvfølgelig en stor mængde penge at bruge. Kvaliteten er helt i top og hvis der var lidt flere penge at gære godt med i hverdagen skulle der helt sikkert til tider prøves forskellige kasser :) synes helt klart du skal prøve og se om det er noget ;)
   Rigtig god aften :)

 • Reply Marian 10 november, 2013 at 15:51

  Ej hvor fedt. Jeg er FAN af Aarstiderne og kan slet ikke vente til, at jeg skal bo i Danmark igen engang og få leveret øko-måltider til døren! Det er vist Oscar Umahro, som har været med til at udvikle opskrifterne til slankekasserne =)

  • Reply Twin Food 11 november, 2013 at 19:42

   Det er nemlig helt fantastisk og en skøn mulighed :) Vi har fået fortalt at Oscar ikke har været med på opskrifterne på kassen, men at de faktisk er ved at lave en ny kasse (LowCarbKassen), der lanceres lige efter jul, hvor han bidrager med ideér og opskrifter :)
   Ha en rigtig skøn aften, Marian – ærgeligt du ikke kunne være med til Karolines køkken arrangementet!

 • Reply Line 13 november, 2013 at 12:02

  Ej, hvor lyder det bare nemt og lækkert! Det kunne virkelig være en god idé i de travle eksamensperioder. Så er man da sikker på, at man får ordentlig mad – for det er ligesom om, at handlen og madlavningen ofte bliver nedprioriteret ;)

  Jeg har lige et spørgsmål – er Laura ikke stadig i San Diego? Eller er hun kommet hjem? Efter at have læst indlægget her bliver jeg helt i tvivl, for det lyder som om hun er hjemme :)

  • Reply Twin Food 13 november, 2013 at 17:47

   Ja, den ville være perfekt til de travle eksamensperioder nå der absolut ikke er nogen tid!! ;)
   Laura er skam stadig i San Diego, indlægget er bare skrevet fra os begge, derfor, der står “vi” så mange steder ;)
   KH

 • Reply » VIND AARSTIDERNES SLANKEKASSE TIL 2 PERS. I 5 DAGE 29 november, 2013 at 09:58

  […] konkurrence i dag, hvor I kan vinde en skøn kasse fra Aarstiderne, som vi har lokket med i et tidligere indlæg. Kassen, én af Jer kan vinde på næste søndag, er deres slankekasse til 2 pers. i 5 dage. En […]

 • Skriv en kommentar