ST. PAULS APOTHEK –
Anbefalinger

ST. PAULS APOTHEK

stkp11

spa8

Vi har for første gang endelig fået afprøvet St. Pauls Apothek, hvor vi i torsdags havde en super hyggelig aften i godt selskab med lækker mad, helt fantastiske drinks og søde mennesker. Vi har længe gerne ville prøve stedet og går faktisk forbi hver gang vi skal ned og handle.

Vi var blevet inviteret til arrangementet “World Class-dinner – mad og cocktails i verdensklasse” og ja – det var en aften med mad og cocktails i verdensklasse. Medejeren af restauranten Hasse Bank Johansen stod sammen med Emil Seth Areng fra Umeå bag baren og tryllede de mest fantastiske drinks frem til os, der blev serveret til en ligeså skøn ret. De er begge blandt verdens top-20 bartendere og deltog i 2013 i verdens største bartender konkurrence hvilket selvfølgelig også kom til udtryk i de forskellige drinks hvor der var alt fra ristede peberkorn til æg – det lyder skørt men de var ret gode, vi må dog indrømme at den med æg vær lige en tand for sær til os :-) Vores yndlings var helt klart “The Blind Date”, der blandt andet bestod af røget Johnnie Walker, portvin og stout.

stpa7

stp3 copy

Vi fik i alt serveret 1 velkomst drink og 4 retter mad med tilhørende drinks. Vores yndlings var hovedretten – et rosa stegt stykke okse mørbrad (MUMS!) – og der var nok kød! Derudover blev der serveret kammuslinger, hummer og en dessert med ananas og pistaciekage.

St. Pauls Apotheks koncept er at servere mad med en tilhørende drink – vinen er altså byttet ud med drinks og vi var virkelig overraskede over hvor godt det kan passe sammen. Drinken er bestemt lige til retten og gav en rigtig fin balance!

Restauranten har åbent tirsdag-torsdag samt fredag og lørdag, hvor det er muligt at få blot en enkelt ret og drink, kun drinks eller hele pakken med flere retter mad og drinks til hver enkelt ret.

Vi har haft fornemmelsen af, at det har været dyrt, men når man kigger efter på deres menukort, synes vi faktisk at det er helt rimelige priser. Normalt kan man få 2 retter for 195 og 3 retter for 245 (undtaget fredag og lørdag). Hvis man vil gå all-in kan man også vælge en menu med champagne cocktail, 3 retters, 3 cocktails, kaffe, sødt og en lille en for 545 (+ 50 kr. fredag og lørdag).

Vi har bestemt ikke besøgt apotheket for sidste gang og vi synes sagtens at man kan tage sin valentines date med herhen (det er jo valentines dag på fredag!), da vi varmt kan anbefale Jer at prøve det hvis der skulle være nogle af Jer  derude der leder efter et sted med god mad og skønne drinks. Hvis i har lyst kan I læse meget mere på deres hjemmeside (link)

Og tak for godt selskab til Sidsel og Lasse der sammen har bloggen SidselogLasse og Katrine der både står bag bloggen Rustic Kitchen Affairs og Aarhus tøsen.

stkp2

stp44

stp66

 

tidligere indlæg næste indlæg

No Kommentarer

Skriv en kommentar