UGEN DER GIK GENNEM INSTA #9 –
Instaweek

UGEN DER GIK GENNEM INSTA #9

For Laura’s vedkommende startede sidste uge med en hjemtur fra en hyggelig weekend i sommerhus. Her i sommers har vi givet vores forældre et bålsted, som var tænkt til sommerhuset. Det er rigtig hyggeligt at tænde det om aftenen – det giver lige lidt ekstra varme og stemning :-)! Der er blevet nydt et par lækre frokoster og vi har for første gang prøvet at lave boller der slet ikke indeholder mel, men kun kerner. Opskriften på disse kommer på bloggen (forhåbentlig i løbet af ugen).

 

Vi drikker stadig vores iskaffe i store mængder, og synes derfor det var på sin plads at lave en video af hvordan vi gør det – så kig forbi vores insta profil (@twinfood) og se den. Vores forældre har en masse lækre bærbuske i deres have, og da de ikke var hjemme til at plukke, tog vi forbi og fik plukket en masse bær – både til deres og vores fryser :-)! Det var også i denne uge at vores sprøde boller (som vi serverede til vores fødselsdag) fandt vejen til bloggen.

 

I går havde vi sidste arbejdsdag på Restaurant Skovmøllen, hvor Laura har arbejdet de sidste 5 år og Christine de sidste 4,5 år. Det var rigtig underligt og det der bliver savnet mest er helt sikkert de dejlige mennesker vi har lært at kende! Derfor skulle vi lige ud og nyde en sidste frokost.

Vi har lavet nogle sprøde stænger med serrano og cheddar, som skulle bruges til en sommerhus tur med nogle dejlige piger – en lille sjov fremgangsvideo kan ses på instagram profilen. Vi har prøvet at grille pizzaer på vores grill, hvor bunden bestod af portobello svampe (opskriften på begge ting kommer på bloggen).

Lauras sidste uge i DK inden et studieophold i San Diego er ved at komme og vi starter ugen i dag i sommerhus med søde piger, hvor vi skal tilbringe de næste par dage – nu er vores sommerferie efter en måned med arbejde endelig startet.

Følg med på @twinfood

– Laura og Christine

tidligere indlæg næste indlæg

6 Kommentarer

 • Reply fattig-bloggeren 28 juli, 2013 at 11:12

  Sikke nogle fine billeder (og lækre retter!!) Er bare så glad for at jeg er begyndt at følge med her på bloggen, bliver meget inspireret :D
  Hilsen fattig-bloggeren

  • Reply Twin Food 30 juli, 2013 at 16:33

   Tusind tak for din(e) sød(e) kommentar(er), skønt at have en trofast følger, der kan lide hvad man laver :)!

 • Reply Caroline 28 juli, 2013 at 13:54

  Uhh hvor jeg glæder mig til at få opskriften på stængerne med ost og skinke :) Måske man kunne bage dem og tage dem med på Skanderborg festival i stedet for pizzasnegle.. Det skal ihvertfald prøves! Og hvor er jeres billeder altid bare inspirerede – dejligt! :)

  • Reply Twin Food 30 juli, 2013 at 16:44

   Det kunne man helt sikkert – de er rigtig nemme og holder sig gode et stykke tid :)!
   Dejligt du kan lide billederne :)

 • Reply Emilie 2 august, 2013 at 19:09

  Mmh, glæder mig til jeres opskrift på boller uden mel kommer på bloggen! :-)

  • Reply Twin Food 3 august, 2013 at 22:51

   Hej Emilie. Hvis ikke du har set det, så er de kommet ind i dag :)

  Skriv en kommentar