SMÅ MORGENMADS GLIMT –
Morgenmad

SMÅ MORGENMADS GLIMT

Det er søndag, solen skinner, fuglene kvidrer og foråret er vidst så småt kommet! Utroligt hvad sol og fuglekvidren kan gøre ved ens humør og start på dagen – vi elsker det!

 

Vi har samlet lidt morgenmadsglimt fra vores instagram (@twinfood), som måske kan inspirere Jer lidt til Jeres søndags morgenmad eller måske bare Jeres morgenmad i løbet af ugen :)

Vi har altid müsli i skabet og er endnu ikke (trods 5 år) blevet trætte af den – den giver lidt mere knas og fyld end en omgang havregryn. Det lyder mærkeligt men vi kan stadig gå at glæde os til vores morgenmad med müsli mælk/skyr og frisk frugt – det er altså en af vores yndlingsretter – hvis man kan kalde det dét ;)

Det er stort set altid vores klassiske müsli opskrift vi har et kæmpe lager af, men hvis man ønsker et lille twist kan man prøve musli med banan eller honningristet müsli. Man kan tilhver en tid, hvis man ønsker lidt mere forkælelse, tilsætte chokolade stykker eller kakaopulver :) Vi topper altid med frisk frugt og nogle gange kokosflager, lidt lakridspulver eller rosiner.

tidligere indlæg næste indlæg

6 Kommentarer

 • Reply Emma Martiny // Mon Espace 9 marts, 2014 at 18:43

  Det hele ser så lækkert ud. Jeg kommer jo helt til at glæde mig til i morgen tidlig ;-)

  Hav en skøn søndag!

  Emma Martiny
  http://www.monespace.dk

  • Reply Twin Food 10 marts, 2014 at 08:34

   Det lyder godt, Emma!
   Hvis man ved man skal have noget lækkert til morgenmad, kan vi sagtens gå og glæde os til det også :)
   Vi håber også din søndag var skøn!

 • Reply Nadja - Cinnamon, please 9 marts, 2014 at 21:28

  Åh, nogle skønne billeder! Jeg elsker vrieklig også morgenmad, og glæder mig, ligesom jer, også altid til mit morgenmåltid! :) Derfor er det også super rart med lidt inspiration.

  Min absolut yndlings morgenmad er helt klart arme riddere, eller fremch toast, om man vil ;) For nylig (i går) lavede jeg faktisk arme riddere på vaffeljern; http://cinnamonplease.blogspot.dk/2014/03/cinnamon-please-french-toast-lavet-pa.html

  //Nadja

  • Reply Twin Food 10 marts, 2014 at 08:35

   Hej Nadja,
   Vi har faktisk aldrig kastet os ud i arme ridderne eller french toast, men det kan ad være det kal prøves i en af de næste weekender, det ser jo utrolig lækkert ud :)!

 • Reply kathrine 9 marts, 2014 at 22:20

  Ej hvor ser det altså lækkert ud, sidder helt og bliver sulten! :-)

  Knus
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  • Reply Twin Food 10 marts, 2014 at 08:36

   Hehe, sådan en morgenmadsskål, kan jo faktisk spises hele dagen :)

  Skriv en kommentar