En lille lækker snack perfekt til at hygge sig med sådan en fredag som i dag. Den kræver ikke mange ingredienser kun jordbær, hvid- og mørkchokolade, fløde og ellers hvad man har lyst til at pynte med. De her stammer helt tilbage fra Valentines Day, hvor Christine serverede dem for sin kæreste – der blev de taget godt imod :-) Hvis ikke man kan finde jordbær, kan cremen også komme i fx. et par hindbær .Vi kom cremen i jordbærene med en sprøjtepose, det synes vi var det nemmeste og hvis ikke vi havde gjort det, havde vi formentlig haft creme udover det hele :-) Vi frøs jordbærerne med cremen i inden de blev dyppet i chokolade og pyntet – det fungerede rigtig fint. God fredag og rigtig god weekend!
Ingredienser (15-20 jordbær)
250 jordbær
40 gram fløde
80 gram hvidchokolade
Pynt: ca. 150 gram mørk chokolade + 90 gram hvid chokolade, frysetørrede hindbær, hakkede pistacienødder
- Lav ganachen ved at varme fløden op (til lige under kogepunktet) og derefter hælde den over den hvide chokolade – som gerne skulle smeltet helt efter et par minutter
- Hæld massen i en sprøjtepose og kom den i køleskabet lidt tid, så den bliver mere fast
- Udhul jordbærerne en smule, så der er plads til ganache
- Når ganachen har den rette konsistens fyldes jordbærerne
- Kom jordbærerne i fryseren i lidt tid, så ganachen får lov at sætte sig helt
- Smelt mørk chokolade og dyp jordbærerne i
- Lad den mørke chokolade tørre helt inden der pyntes med lidt smeltet hvidchokolade, frysetørrede hindbær og pistacienødder
9 Kommentarer
Holy cow, hvor ser det godt ud! Mine tænder løber næsten i vand ved tanken om fyldet. Naaam!
Hehe, fyldet er virkelig godt :)
Nøj hvor ser de lækre ud! 40 fløde lyder dog som rimelig mange ;)
God weekend!
Hej Katrine.
Hehe, ja det er vist en smutter, det er rettet nu – tak for det vågne øje :)
God eftermiddag I to skønne unge kvinder.
Hvor ser de lækre ud de fyldte jordbær med chokoladepynt.
Nemt og enkel spise sammen med et glas champagne:-)
Hilsner fra Maria og Tina
http://www.mariahoffbeck.blogspot.com
Hej I to
Ja, vi er sikre på de vil gå utrolig godt til et glas champagne, specielt på en varm sommerdag ;-)!
I må have en rigtig god weekend!
mums det ser lækkert ud må klart prøves…
Tak – det kan du tro det også var ;)
[…] JORDBÆR MED HVID CHOKOLADE GANACHE […]