RISENGRØD –
Grød, Hovedretter, Nemme hverdags retter, Ris

RISENGRØD

riseng1

For tiden knokles der med projektarbejde og det er derfor dejligt med en aftensmad, der ikke kræver det store. Er ikke altid så stor fan af risengrød, men i små mængder i juletiden, er det ganske fint og et billigt måltid :-)

 

Risengrød til 2 pers:
150 g. grødris
1 l. mælk
Smag til med salt
Kanelsukker
Smør

 

  1. Start med at varm mælken op
  2. Tilsæt risene og lad det stå under lav varme til risengrøden er passende konsistens (ca. 45 min)
  3. Smag til med salt, kom lidt i en skål og drys med kanelsukker og en smørklat :-)

 

riseng3

riseng1

tidligere indlæg næste indlæg

1 Kommentarer

  • Reply » KLATKAGE VAFLER 11 december, 2014 at 09:36

    […] fik for første gang i år risengrød i søndags, og det smagte selvfølgelig ligeså godt som det gør alle de andre år. Vi elsker […]

  • Skriv en kommentar