POPSICLES MED MANGO OG GRANATÆBLE –
Desserter, is

POPSICLES MED MANGO OG GRANATÆBLE

grani4Den tidligere udgivet super nemme mango is er blevet videre udviklet en smule til de her nuttede popsicles, som der i øvrigt blev spist et hav af i vores barndom med specielt saftevands-smag ;-) Tilføjelsen af granatæble var et lille twist, der gjorde isen lidt mere syrlig og knasende. I forbindelse med Ramlösa’s kampagne, hvor det går ud på at twiste en opskrift, der har kørt på deres facebookside i nogle uger, er de nået til 2. sidste uge, hvor twistet er granatæble. Hver uge findes den bedste opskrift, ift. ugens twist, af Timm Vladimir, hvor vinderen får en lækker præmie! I denne uge skal man ikke twiste en opskrift men så i stedet finde på en opskrift med granatæble. Det er altså derfor de små søde granatæble kerner lige sneg sig med i vores popsicle med mango. Hvis ikke i har hørt om kampagnen, kan vi kun opfordre Jer til at prøve at deltage, det er nemlig de lækreste præmier man kan vinde, hvis de vælger ens opskrift som den bedste. Indtil videre har man både kunne vinde blender, toaster og forskellige knivsæt. Derudover er der (i skrevet stund) kun uploadet 4 opskrifter, hvilket altså vil sige at der er rig mulighed for at vinde en lækker kaffebrygger, travel mug og kaffemølle (værdi 949,95), som der trækkes lod om ved granatæble opskrifterne!! Vi deltager ikke i konkurrencen, da vi blot har fået til opgave, at opfordre Jer til at være med, selvom vi gerne ville have fingrene i de lækre præmier :-)  På mandag starter sidste konkurrence, så det er gælder om at deltage med sin opskrift inden et nyt twist kommer. Læg hovedet i blød eller overvej måske en granatæble smoothie, en crumble med granatæble, en lækker salat eller måske en granatæble koldskål? Vi synes i skal tage udfordringen op og deltage, så I kan vinde en af de lækre præmier! Held og lykke og så vil vi selvfølgelig gerne høre i kommentarfeltet hvis i deltager, for så skal vi selvfølgelig nok give en stemme ;-)!!

 

Ingredienser (4 små popsicles):
1 mango
Kerner fra 1/2 granatæble
1 tsk granatæble saft

 

 1. Fjern skræl fra mango og skær den i mindre stykker
 2. Blend mangoen til en fin pure
 3. Skær granatæble over og kom 1 tsk af saften op i blenderen med mango pureen, kom også 1/4 dl kerner med – blend det hele godt sammen
 4. Kom massen i en skål og kom de tilpas mange kerner i
 5. Find nogle glas til isen og kom et par granatkerner i bunden af glassene
 6. Fordel mango-granatæble massen i glassene og læg evt. lidt flere kerner på toppen – kom en pind i til slut

grani1

grani2 grani3

– Laura og Christine

Dette indlæg er sponsoreret og lavet i samarbejde med Ramlösa Danmark. Opskriften er en vi selv har fundet på og alle holdninger i dette indlæg er vores egne. 

tidligere indlæg næste indlæg

15 Kommentarer

 • Reply Anna-Nathalie 18 april, 2013 at 09:04

  Årh wauw! Det ser virkelig lækkert og friskt ud! :D
  MÅ PRØVE!

  • Reply Twin Food 19 april, 2013 at 10:37

   De er så friske, og slet ikke usunde jo ;-)! Så de skal da prøves!

 • Reply Matilde 18 april, 2013 at 09:29

  De ser vildt lækre ud! Men jeg har tænkt lidt på, hvordan I undgår, at pureen flyder ud over det hele i fryseren, før den fryser, og om den ikke “smager” af fryser, når nu den ikke er pakket helt ind? :-)

  • Reply Twin Food 19 april, 2013 at 10:39

   Hej Matilde! Vi har faktisk ikke været ude for (endnu) at pureen flyder ud over det hele. Vi plejer at stille dem på et flat underlag, og ikke fylde glassene helt op – ved ikke om det vil hjælper?! Mht smagen, synes vi ikke det er et problem ved os, men ved ikke om man vil kunne tage noget at smagen ved at komme bagepapir over toppen af isen (altså toppen som har direkte kontakt med luften i fryseren) :)

 • Reply Kasper 18 april, 2013 at 10:03

  Det er virkelig lækkert ud! det skal jeg prøve at lave.

  • Reply Twin Food 19 april, 2013 at 10:39

   Det skal du da ;)

 • Reply Matilde 18 april, 2013 at 10:08

  Hvor ser de bare lækre ud! De skal helt sikkert prøves :-)

  • Reply Twin Food 19 april, 2013 at 10:41

   De er også super lækre, så vi synes da du skal prøve dem, Matilde :)

 • Reply Amalie 18 april, 2013 at 12:15

  Hvor ser det altså bare godt ud! Er så vild med din blog! Håber du vil kigge forbi min blog :-)
  Knus Amalie
  http://aveclamodebyamalie.blogspot.dk

  • Reply Twin Food 19 april, 2013 at 10:41

   Hej Amalie – du kan tro de også er gode ;)!

 • Reply Helle 18 april, 2013 at 16:14

  Nårh moms de ser gode ud

  • Reply Twin Food 19 april, 2013 at 10:42

   Tusind tak, Helle – de er rigtig mums :)

 • Reply Ida 21 april, 2013 at 13:26

  Kan de glas I brugte godt holde til at stå i fryseren i så lang tid? (:
  Har selv nogle små glas, men er bange for de vil springe af frosten hvis jeg bruger dem..

  • Reply Twin Food 22 april, 2013 at 20:07

   Hej Ida! Vi havde dem i glassene i ca. 12 timer og det kunne glassene sagtens holde til. Derefter kan man tage isen ud af glassene og bare opbevarer isene i en bøtte i fryseren :-)

 • Reply TOMATSUPPE MED SPRØDE PAKKER | TWIN FOOD 23 april, 2013 at 08:03

  […] pakker, der består af oksekød, der skal fungere som “brødet” til suppen. Ligesom med granatæble konkurrencen kan i her også vinde en lækker præmie – nemlig 6 flasker vin. Og husk når i deltager er i […]

 • Skriv en kommentar