JORDBÆR MED HVID CHOKOLADE GANACHE –
Desserter, No bake, Snacks, Søde sager

JORDBÆR MED HVID CHOKOLADE GANACHE

jordbh3

En lille lækker snack perfekt til at hygge sig med sådan en fredag som i dag. Den kræver ikke mange ingredienser kun jordbær, hvid- og mørkchokolade, fløde og ellers hvad man har lyst til at pynte med. De her stammer helt tilbage fra Valentines Day, hvor Christine serverede dem for sin kæreste – der blev de taget godt imod :-) Hvis ikke man kan finde jordbær, kan cremen også komme i fx. et par hindbær .Vi kom cremen i jordbærene med en sprøjtepose, det synes vi var det nemmeste og hvis ikke vi havde gjort det, havde vi formentlig haft creme udover det hele :-) Vi frøs jordbærerne med cremen i inden de blev dyppet i chokolade og pyntet – det fungerede rigtig fint. God fredag og rigtig god weekend!

 

Ingredienser (15-20 jordbær)
250 jordbær
40 gram fløde
80 gram hvidchokolade

Pynt: ca. 150 gram mørk chokolade + 90 gram hvid chokolade, frysetørrede hindbær, hakkede pistacienødder

 

  1. Lav ganachen ved at varme fløden op (til lige under kogepunktet) og derefter hælde den over den hvide chokolade – som gerne skulle smeltet helt efter et par minutter
  2. Hæld massen i en sprøjtepose og kom den i køleskabet lidt tid, så den bliver mere fast
  3. Udhul jordbærerne en smule, så der er plads til ganache
  4. Når ganachen har den rette konsistens fyldes jordbærerne
  5. Kom jordbærerne i fryseren i lidt tid, så ganachen får lov at sætte sig helt
  6. Smelt mørk chokolade og dyp jordbærerne i
  7. Lad den mørke chokolade tørre helt inden der pyntes med lidt smeltet hvidchokolade, frysetørrede hindbær og pistacienødder

 

jordbh2 jordbh1

tidligere indlæg næste indlæg

9 Kommentarer

  • Reply Marianne 7 marts, 2014 at 12:11

    Holy cow, hvor ser det godt ud! Mine tænder løber næsten i vand ved tanken om fyldet. Naaam!

    • Reply Twin Food 8 marts, 2014 at 12:50

      Hehe, fyldet er virkelig godt :)

  • Reply Katrine 7 marts, 2014 at 15:52

    Nøj hvor ser de lækre ud! 40 fløde lyder dog som rimelig mange ;)
    God weekend!

    • Reply Twin Food 8 marts, 2014 at 12:51

      Hej Katrine.
      Hehe, ja det er vist en smutter, det er rettet nu – tak for det vågne øje :)

  • Reply TinahofMMarTinaTMar 7 marts, 2014 at 16:55

    God eftermiddag I to skønne unge kvinder.

    Hvor ser de lækre ud de fyldte jordbær med chokoladepynt.
    Nemt og enkel spise sammen med et glas champagne:-)

    Hilsner fra Maria og Tina
    http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

    • Reply Twin Food 8 marts, 2014 at 12:52

      Hej I to
      Ja, vi er sikre på de vil gå utrolig godt til et glas champagne, specielt på en varm sommerdag ;-)!
      I må have en rigtig god weekend!

  • Reply christina 12 marts, 2014 at 15:57

    mums det ser lækkert ud må klart prøves…

    • Reply Twin Food 13 marts, 2014 at 10:02

      Tak – det kan du tro det også var ;)

  • Reply » PERFEKTE VALENTINS KAGER 12 februar, 2015 at 09:09

    […] JORDBÆR MED HVID CHOKOLADE GANACHE […]

  • Skriv et svar til Katrine Slet kommentar