Reklame for Moët Ice Impérial
Som I måske allerede har luret på Instagram, så blev Christine jo gift for et par uger siden og det var en fuldstændig fantastisk dag!! Alle siger, at man skal huske at nyde det på dagen og vi kan kun give samme tip videre – nyd, nyd, nyd!!
Vores forberedelser til brylluppet startede tidligt, da vi nåede at være forlovet i lidt over to år. Men det gav os også mulighed for at tænke godt og grundigt over, hvad vi gerne ville have, hvor det skulle holdes, mad, vin, service og ikke mindst champagne og bryllupskage.
Vi valgte hurtigt at vi ville servere bryllupskagen efter vielsen om eftermiddagen, da vi synes det fungerer bedst. Noget af det første vi også fik valgt var faktisk vores bryllupschampagne, som skulle serveres til bryllupskagen. Nogen vil måske synes det er lidt omvendt rækkefølge at starte med champagnen og derefter matche kagen, men det fungerede faktisk rigtig godt. Vi var faldet pladask for en champagne og der var ingen tvivl om at det skulle være dén.
Sidste sommer var vi på Moët Dinner Cruise, hvor vi fik serveret Moët Ice Impérial til velkomst. Det var første gang vi smagte den og vi blev hurtigt enige om at den skulle vi have fat i til vores bryllup. Heldigvis for os, var Moët også klar på et lille samarbejde – så vi ser det som en win/win situation 😉.
Med champagnen på plads gik vi med mange overvejelser omkring vores bryllupskage. Vi var egentlig åbne for de fleste muligheder, men specielt Christine blev ret vild med bryllupskagerne med “semi-naked” looket, som det hedder. Med udseendet nogenlunde på plads galt det også om at finde nogle smage, der ville matche smagene og nuancerne i Moët Ice Impérial champagnen.
Kendetegnene for Moët Ice Impérial er først og fremmest at den skal serveres over isterninger. Derudover har den en dyb gylden, næsten rav-agtig farve. Den har en skøn duft fyldt af tropiske frugter og saftige sommerfrugter samt en sødme af karamel. For os var der slet ingen tvivl om at iskolde bobler, nuancer af rav og smage af tropiske frugter ville være det helt perfekte match til vores bryllupsomgivelser i Klitmøller – også kendt som Cold Hawaii 🏄🏼♀️🏝 Vi smagte Moët Ice Impérial og eksperimenterede med forskellige mousser (som I måske også har set på vores Instagram) inden vores endelige beslutning. Vi havde en skøn eftermiddag med at smage og vil bare lige tippe Jer om at prøve det samme. Mousser kan man finde opskrifter på mange steder på nettet og så kan man virkelig prøve sig frem med sin champagne og se hvad der fungerer godt inden afgørelsen omkring kagen skal tages.
Til de tropiske noter fra champagnen valgte vi at gå videre med passionsfrugter, som faktisk blev blandet med havtorn i en passion/havtornmousse. Vi synes det var en fin måde at få et lidt dansk twist til kagen. Desuden har havtorn hjemme i National Park Thy og det altid sjovt at kunne bruge de lokale råvarer. Derudover ville vi også prøve at arbejde videre med noterne af karamel og valgte derfor en karamelmousse. Kagen blev opbygget med blondiebunde og smurt med en klassisk smørcreme
Vi fik lavet en helt fantastisk kage, hvor det tropiske Hawaii og det danske Vesterhav blev bragt frem med både smage i bryllupskagen og Moët Ice Impérial. Vi var vilde med det og håber også at vores gæster var. Blomsterne på kagen havde A selvfølgelig sørget for matchede min brudebuket.
Vi har gemt en flaske, som vi har aftalt at nyde næste år på vores 1 års bryllupsdag.
No Kommentarer