KOM MED PÅ EN SØD PICNIC –
Bagværk, Desserter, Søde sager

KOM MED PÅ EN SØD PICNIC

amo5

Foråret er igang, solen skinner og sommeren er lige om hjørnet – vi glæder os! Det betyder masser af lyse morgener/aftener og endda også nætter! Det betyder også masser af udendørs hygge i parker, på altanen og måske i sommerhus. Vi elsker udendørs hygge! Om det er eftermiddagskaffen, der bliver taget med i parken eller den lille grill under armen er underordnet – hygge er der altid!

amo1

amo2

I maj har vi været på en ekstra sød udendørstur – en eftermiddagspicnic skulle vi måske kalde den! Vores picnic kurv egner sig rigtig godt som noget lækkert til eftermiddagskaffen – afhængig af selskabets størrelse kan man fylde picnic kurven ligesom vi har gjort eller måske kun “nøjes” med en enkelt af tingene (selvom vi godt ved det er svært at vælge ;))

I picnic kurven har vi fyldt lidt forskellige søde sager i fra Amo, hvorfra vi selv har valgt vores picnic indhold, der byder på følgende

amokager

Billeder fra amo

Amo Brownie med chokolade glasur pyntet med masser af friske bær

Amo cupcakes med chokolade frosting smagt til med ca. 1 spsk lime i både chokolade dej og i frosting

Amo chokoladekage lavet til popcakes pyntet med fint krymmel

Alle de søde sager faldt i god jord og vi var også selv fan! Amo produkterne fungerede rigtig godt i vores picnic kurv og var rigtig nemme at lave – alle opskrifter kan findes på de forskellige pakker. Det er desuden rigtig nemt at tilføje sit eget lille pift ved f.eks. at tilsætte lidt frugt saft, nødder, hakket chokolade eller bær. Til chokolade cupcakes’ne tilføjede vi både limeskal til dejen og til frostingen – det gav dem et rigtig lækkert frisk pift. Til brownien tilføjede vi hakkede nødder, det var nemlig vores far som skulle smage den, og vi ved at han elsker brownie med nødder!

amo6

 

Vi håber at vi har givet Jer en lille idé til hvad Jeres næste picnic kurv skal indeholde af søde sager – vi håber snart vi skal på lækker picnic igen :-)!

 

amo3

amo4

Indlægget er lavet i samarbejde med Amo. Meninger og billeder (hvor ikke andet er angivet) er vores egne. Opskrifterne er lavet efter amo’s anvisninger.

tidligere indlæg næste indlæg

10 Kommentarer

 • Reply Ida 21 maj, 2014 at 10:31

  Hvor bliver alle jeres sunde og anderledes opskrifter af? Uden alt for meget sukker og al den reklame :(

  • Reply Twin Food 21 maj, 2014 at 12:00

   De kommer skam, men det er ikke længe siden vi smed tærter med mascarponecreme og rabarber på – de er skønne og uden for meget sukker :)
   Vi må jo please alle vores læsere og det er ikke alle der har det samme behov, så vi prøver at variere så godt som muligt, men det afhænger jo også af hvad der bliver lavet i vores køkken ;)
   Vi er kede af hvis du synes der er for meget reklame på bloggen.

   KH

 • Reply Christina 21 maj, 2014 at 11:05

  Sikke et sødt lille indlæg twin-food! Jeg er vild med det!!! :-)

  • Reply Twin Food 21 maj, 2014 at 12:01

   Tusind tak, Christina – dejligt at høre :)!
   .. og det var nemlig rigtig sødt ;)

 • Reply Mathilde 21 maj, 2014 at 15:57

  Good Food is Wise Medicine siger I, men hvordan stemmer det overens med pulver-kager? Synes nemlig at den slags pulver er lidt hokus pokus-agtigt og kan fx ikke helt forestille mig æg i pulverform. Er det nogle ok ingredienser?

  • Reply Twin Food 21 maj, 2014 at 16:15

   Vi mener at “good food” er meget subjektivt, og er ikke noget hvor vi udelukker en bestemt type mad. Derfor kan en pulver kage i vores øjne godt være good food, hvis det er det du har lyst til :-)
   Hvis ikke man er fan af pulverkager laver man bare en kage fra bunden og tager den med på picnic i stedet :-)

 • Reply Anne 21 maj, 2014 at 16:13

  Jeg er stor fan af jeres blog, men jeg må ærligt indrømme, jeg blev lidt skuffet over det her indlæg. Pulverkage fyldt med E-numre er da alt andet en ‘good food’. Hvis det er fordi, der skal være noget nemt at gå til, synes jeg I skal hive en af jeres nemme (gode hjemmelavede) opskrifter frem.

  I er sgu bedre end shake’n’bake :)

  • Reply Twin Food 21 maj, 2014 at 16:42

   Hej Anne
   Vi er helt med på at det her indlæg langt fra falder i alles smag, vi har valgt at lave et indlæg om produkterne på bloggen, fordi vi synes at de her færdig produkter faktisk smager helt ok og godt kan bruges i en snæver vending. Vi er godt klar over at der er E-numre i, og vi tvinger på ingen måde nogle til at lave de her kager, hvis man ikke har lyst :) Vi har ikke en bestemt definition på “good food”, det er subjektivt afhængig af hvad mad man godt kan lide.

 • Reply Christina 21 juli, 2014 at 11:17

  Jeg synes det er så fint i viser et alternativ til os der ikke har evigheder af tid til at tilbringe i køkkenet! :)

  • Reply Twin Food 23 juli, 2014 at 19:05

   Dejligt at du synes det, Christina :)
   Hav en dejlig sommer!

  Skriv en kommentar