VIND JULE MUMI KRUS –
Giveaway

VIND JULE MUMI KRUS

mumig2

mumig3

I går var det første advent og det betyder selvfølgelig at det om 6 dage er 2. søndag i advent og tid til at finde en ny vinder i en ny konkurrence her på bloggen. En af Jer søde læsere har, som skrevet tidligere, mulighed for hele december at vinde en lille adventsgave hver søndag i advent. De give away’s vi kører med her i december er nogle som vi selv har fundet på, og vi har derfor valgt gaverne efter hvad vi tror I godt kunne tænke Jer at vinde. Vi ved at I er vilde med Mumi ting, og da Iittala sagde “Ja” til at sponsorere en give-away til os, blev vi så glade! Vi har selv været så heldige at få de ting som en af Jer har mulighed for at vinde og de pynter så fint her i jule-tiden.

 

Nu til gaven – som i jo sikkert er meget interesserede i at høre hvad er!? ;-) Gaven som en af Jer har mulighed for at vinde 2. søndag i advent er 1 skt. jule mumi krus samt 1 pakke af de små krus, som kan blive hængt på juletræet. Vi har ikke planer om et juletræ i vores lejlighed, så i stedet har vi brugt de små krus som pynt på vores adventsstage – hvor vi virkelig synes de pynter godt!

mumig5

Juleprodukterne fra mumi er i øvrigt sæsonvarer og sælges kun i begrænset oplag fra 1.10 til 31.12 – hvert år kommer der nemlig et nyt krus, med et nyt motiv. Hvis man død og pine vil ud og have fat i de her ting – hvis man skulle være så uheldig ikke at vinde her på bloggen – kan jule mumi tingene købes følgende steder:

Inspiration Zinck i Odense
Inspiration Frederiksberg
Inspiration Lyngby
Kop&Kande Østerbro
Kop&Kande Køge
Bahne Fisketorvet
Magasin Kgs. Nytorv
Illums Bolighus, Amagertorv
Zane, Bredgade i KBH

mumig4

 

Og nu til hvad I skal gøre for at have mulighed for at vinde de søde ting. Inden søndag d. 8 december kl. 12 skal I have skrevet en kommentar til dette indlæg med hvordan I tænker disse søde jule mumi ting vil pynte i Jeres hjem :-)

I ønskes en rigtig glæde jul her fra os & mumi :-)

mumig1

 

Denne adventsgave er sponsoreret af Iittala. Meninger og billeder er vores egne.

tidligere indlæg næste indlæg

349 Kommentarer

 • Reply Karoline 2 december, 2013 at 09:27

  De ville være rigtigt fine tandbørstekrus på min nymalede toilethylde! :)

 • Reply Julie Gellert 2 december, 2013 at 09:38

  Kruset ville selvølgelig være helt perfekt til julethe’en. De små mini-krus tror jeg ville se rigtig fine ud på et par troldegrene i en vase med nogle lyskæder og andet pynt!
  Glædelig december.

 • Reply Lykke 2 december, 2013 at 09:40

  Hver gang jeg nyder en kop te, vil jeg glæde mig over synet :)

 • Reply Nanna 2 december, 2013 at 09:40

  Mumi <3 Hvilket hjem passer han ikke ind i? Jeg vil nyde at drikke the og kaffe af koppen, og det vil helt sikkert også motivere mig lidt under eksamenslæsning :-)

 • Reply Marianne Thing 2 december, 2013 at 09:45

  Den vil passe perfekt med min anden mumikop! Så vil jeg have to og kan så småt begynde min planlagte samling af dem :-) De er så fine!

 • Reply Iben Helding Ersgaard 2 december, 2013 at 09:46

  Til alt ting : juledrikke, julepynt, gran, nisser alt der er lidt julet. De krus ville pynte så fint i min lejlighed <3

 • Reply Maria J 2 december, 2013 at 09:54

  Jeg skal til at flytte hjemmefra, og tror disse glas ville pynte SÅ fint som udsmykning på mit fine mørke egetræs sofa bord :-)

 • Reply Søs / ChinavianLiving 2 december, 2013 at 09:54

  Hvor hyggeligt :) Skøn konkurrence!
  Kruset ville passe utrolig godt ind på det velkomstbord, som min kæreste forhåbentlig forbereder til mig, når jeg lander i Danmark d. 23. december. Jeg lander om morgenen, planen er han henter mig og så går turen mod Nordvest. Jeg håber på et lille morgen/brunch bord, gerne med ost, frisk franskbrød og en kop kaffe – Og dette fine Mumikrus ville passe perfekt ind i det billede.

 • Reply Marlene 2 december, 2013 at 09:55

  Skulle helt enkelt bruges til at drikke kaffe af :)

 • Reply Jeanette Kvist 2 december, 2013 at 09:55

  Jeg ville pynte op med med dem på mit lille juletræ

 • Reply Ann-Katrine F 2 december, 2013 at 09:58

  Hvor er de søde, de små krus. Jeg har nogle gamle nisser stående her i december, som vil passe perfekt i størrelse til de små krus – så kan nissefar og nissemor (næsten) bogstaveligt talt få sig en kop juleøl :)

 • Reply Sine 2 december, 2013 at 09:58

  Jeg ville give dem til min lillesøster som elsker mummikrus og lige er flyttet hjemmefra til den anden ende af landet..! Ergo hun har ikke meget julepynt og holder december for første gang i sin nye lejlighed..

 • Reply Tina Christensen 2 december, 2013 at 09:59

  De ville bare passe så godt til min kaffe!

 • Reply Signe Sahlgreen 2 december, 2013 at 10:00

  Ville helt klart hænge de små kopper på mit hvide plastik juletræ hehe! Og de store kopper bruge til at serverer varm chokolade til mine søde julegæster :)

 • Reply Clara Sørensen 2 december, 2013 at 10:02

  Mumi-kruset med julens bedste the i, ville klæde godt til mit hjemmelavet julekonfekt og vaniljekranse på kold december dag :)
  Mens de små krus ville pynte på mit lille juletræ på min kommode.

 • Reply Sophia 2 december, 2013 at 10:03

  Mummi er som en ven der kommer med et varmt knus hver gang han kommer frem!! Om det skal være en med en varm omgang chokolade eller en lækker ekspresso er mindre vigtig i denne kolde tid :)

 • Reply Iben 2 december, 2013 at 10:04

  Det super søde mumi krus skal helt sikkert bruges når mig og min 2-årige nevø i løbet af december skal se en masse julefilm, og drikke te dertil. (Han er en skør dreng, 2 år og te-drikker) og de små krus skal vi selvfølgelig have hængt op (dog ikke på træet da han har en tendens til at være en smule voldsom og allerede har væltet et par juledekorationer ;-))

 • Reply Ann-Katrine F 2 december, 2013 at 10:04

  NEJ – hvor er de bare søde, de små krus. Jeg har et sæt GAMLE nisser derhjemme, der pynter her i december måned, og jeg er sikkert på, at størrelsemn på de små krus vil passe perfekt til mine nisser. Så kan Nissemor og Nissefar bodstabveligt talt (næsten) få sig en kop juleøl :)

 • Reply Kathrine 2 december, 2013 at 10:05

  Det fine krus ville jeg drikke varm kakao af hele vinteren, mens de små varianter skulle pynte på juletræet.

 • Reply Yasmin 2 december, 2013 at 10:06

  Det store krus skulle i hvertfald fyldes med kaffe flere gange om dagen mens jeg læser til eksamen. På den måde kunne der komme lidt godt julestemning ind i en træls opgave

 • Reply Anne 2 december, 2013 at 10:06

  De små kopper vil jeg hænge op i min troldegren, som hænges op hver jul med forskellig slags hjemmelavet julepynt. Der skal nydes en kop the eller kaffe af den store mumi kop :)

 • Reply Emilie 2 december, 2013 at 10:07

  De små krus ville jeg hænge op i min troldegren, og det store krus ville jeg drikke te eller kakao af.
  De er SÅ fine. :)

 • Reply Louise 2 december, 2013 at 10:08

  Åh, de er søde!

  Vi skal ikke holde ‘rigtig’ jul i år, men de søde små krus kan helt sikkert pakkes i kufferten og sprede lidt julestemning på Gran Canaria. Er sikker på min dreng på 2½ vil elske Mumi-motiverne!

 • Reply Stine 2 december, 2013 at 10:09

  Det fine og hyggelige mumikrus skal helt sikkert bruges med en god kop varm kakao (måske med skumfiduser i) og de små krus er jeg sikker på, kan bruges til en god ekspresso :)

 • Reply Rikke FM 2 december, 2013 at 10:10

  Mine unger ville elske de små søde julekopper – de ville sikkert ikke blive brugt som pynt, men derimod til små slurke lækker kakao eller saft. Det store julekrus kunne jeg så selv sidde og hygge mig med foran en lækker juledekoration og en kop lækker kaffe i kruset.

 • Reply Trine Strandgaard 2 december, 2013 at 10:10

  Jeg ville plante små, fine blomster i dem, så de kunne pryde stuen og bringe lidt vinterhygge ind i den :)

 • Reply Liva duus 2 december, 2013 at 10:12

  Syntes det kunne være rigtig fint ude i køkkenet! Evt hænge ned fra en hylde ;-)
  De er bare så fine, håber jeg vinder!!

 • Reply Katrine Damsgaard 2 december, 2013 at 10:13

  De ville passe perfekt på hylden i køkkenet i farverne, når de ellers ikke vil blive drukket en dejlig julete af. De er bare så fine, og bringer gode minder frem :)

 • Reply Rikke H 2 december, 2013 at 10:14

  Jeg bor på verdens mindste kollegieværelse, men er så heldig at jeg deler køkken med 14 andre søde mennesker som ville få glæde af lidt jule-Mumi-hygge inden vi tager hvert til sit over julen. Også selvom vi alle har decembertravlt, så ville en (lille) kop gløgg i et (lille) Mumi-krus altid kunne finde sin plads!

 • Reply Inge 2 december, 2013 at 10:17

  Mens jeg sidder og læser til eksamen vil det være fantastisk at kunne komme i julestemning ved at sidde og drikke varm kakao af sådan et hyggeligt krus :-)

 • Reply Clara Oline 2 december, 2013 at 10:20

  De er perfekte til den julete jeg lige har købt! En helt rigtig julete med kanel, nelikker, appelsin og kardemomme ^_^

 • Reply Anne 2 december, 2013 at 10:23

  Ville være perfekt til når jeg nyder en kop varm “advent te” (og ja det hedder teen) ;-)

 • Reply Lea 2 december, 2013 at 10:23

  Krusene ville være perfekte til at sidde og drikke te med de vinterkolde decembermorgener! :-)

 • Reply Susanne 2 december, 2013 at 10:24

  Jeg skal snart studere et semester i London, og jeg ville elske at kunne tage en fin lille Mummi kop med i min håndbagage, så jeg kan sidde og hygge over i den store by med en hyggelig kop afternoon tea – det ville være så fint! :)

 • Reply Iben Møller 2 december, 2013 at 10:26

  Jeg har altså helt vildt med mummi, så jule-mummi-krus passer mig helt perfekt!! Jeg kunne godt tenke mig å henge dem opp i mitt køkkenvindu, sammen med papirsnøkrystaller limt i ruden og nogle stearinlys i vinduskarmen. Det ville blive riktig, riktig skønt!

 • Reply Tin 2 december, 2013 at 10:32

  De vil passe perfekt hjemme hos min datter som er vildt fan af Mumi. Hun kan ikke have sine glaskugler i fred på sit lille juletræ, da katten Leo er vild med alt der glimter. Så her vil de små krus jo passe perfekt, og det store vil være så nice til jule theen hele december mdr.
  Jeg håber jeg vinder så jeg kan gøre min datter ekstra juleglad.
  God Jul til Jer piger.
  KH tina@alitor.dk

 • Reply Sofie 2 december, 2013 at 10:35

  Jeg drikker i øjeblikket te af mine forældres aflagte, grå og grimme krus fra IKEA, så det ville pynte så utrolig meget hjemme hos mig :-)

 • Reply Ulrikke 2 december, 2013 at 10:35

  Jeg ville æælske at have de fin julekrus hos mig!
  Vi har i forvejen mange mumi krus og det der ville bestemt pynte i samlingen! Og en kop varm te i den kop ville være ren julelykke!

 • Reply Maria Ørum 2 december, 2013 at 10:36

  Mine 4 drenge ville elske at drikke små “snaps” til julefrokosterne ;)

 • Reply Nicoline 2 december, 2013 at 10:36

  Jeg er ikke et sekund i tvivl om, hvad disse krus skal bruges til. Jeg har længe tænkt mig at forære min lille kusine noget med mumitroldene, da der er noget nostalgisk og hyggeligt over dem. De små krus har en passende størrelse til at leget teselskab med, hvilket jeg tror hun vil få meget glæde af :-)
  Rigtig glædelig jul, og sikke en fin giveaway

 • Reply Anonym 2 december, 2013 at 10:38

  De ville være to fantastisk urtepotter til to smukker julestjerner på mit bord :)

 • Reply Ida 2 december, 2013 at 10:41

  De små kopper ville jeg give til min søde niece, så hun kan få lidt julepynt på sit værelse, men også kan lege lidt med dem :) Små søde kopper, til en lille sød pige :)
  (Og så kunne jeg nok godt selv drikke the af den anden kop ;))

 • Reply Marie Iversen 2 december, 2013 at 10:41

  Vil drikke lækker julete af den store kop gennem hele december og bruge de små krus som pynt på mit værelse, og gemme dem til jeg engang flytter hjemmefra og så kan lade dem være en del af traditionsjulepyntet :)

 • Reply Nanna C. J. 2 december, 2013 at 10:45

  Min kæreste og jeg nyder virkelig at drikke julete her i december, så jeg er sikker på at kruset vil få en fast plads på sofabordet i julen. Ikke så meget som pynt men mere som en brugsgenstand. De små hængende krus vil helt sikkert komme op og pynte i vinduet blandt mine fine glaskugler!

 • Reply Cecilie 2 december, 2013 at 10:45

  jeg er selv helt vild med alle mumi tingene – men hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg give den fine præmie videre til min søde storesøster, som ikke fabler om andet end netop disse lækre jule mumi ting :-) og de små kopper ville være det perfekte julepynt på hendes lille nye juletræ :-)

 • Reply kdwnæw 2 december, 2013 at 10:46

  Jeg ville bruge dem til the, varm kakao og kaffe til at varme mig på i denne kolde tid :)

 • Reply Emma Skov 2 december, 2013 at 10:48

  Mumi-krusene er SÅ fine og jeg er helt vild med dem (og elsker i forvejen Mumitroldene)! Jeg er overbevist om at de små pyntekrus ville pynte perfekt i min køkkenvindueskarm hvor jeg har små kroge de kan hænge og dingle på!
  Jeg håber jeg bliver den heldige vinder af de noget så søde mumi-krus!
  Juleknus fra Emma

 • Reply Johanne 2 december, 2013 at 10:48

  Hvis jeg vandt de store og de små krus, ville jeg tage dem med mig til min farmor. Hun er blevet dement, og er lige flyttet på plejehjem. Hun har svært ved at huske, men hendes demenskonsulent siger at hun kan huske følelser. Jeg ved at de fine mummikrus vil få hende i en glad julestemning, og det ville nok være den bedste gave jeg kunne give hende lige nu.:)

 • Reply Mette Bossen 2 december, 2013 at 10:49

  Det ville være perfekt, at kunne sætte det på bordet, når jeg får besøg af min niece.. Hun vil elske det :)

 • Reply Mia 2 december, 2013 at 10:49

  Mumi krusende ville pynte så fint hjemme hos mig, da jeg lige er flyttet i ny lejlighed og ikke rigtig har fået anskaffet mig noget julepynt endnu.. De ville helt sikkert få julestemningen frem i mit lille hjem! ;) Jeg er så vild med krusende, og de ville helt sikkert få min varme kakao til at smage endnu bedre!

 • Reply Katrine Guldbæk 2 december, 2013 at 10:56

  Jeg vil hænge dem på nogle grene i, som skal stå i min Lyngby vase :-)

 • Reply Amanda 2 december, 2013 at 10:56

  De søde mummikrus skulle ikke pynte hos mig, men derimod hos min bedste veninde der er vild med mummisager og allerede har lidt af en samling. Jeg ved at de ville gøre hendes jul endnu mere hyggelig :-)

 • Reply Anne 2 december, 2013 at 10:59

  Jeg ville nyde at drikke min morgenkaffe af sådan et fint jule-krus, i skæret af kalenderlyset. Det må være den ultimative jule-morgen-stemning :)

 • Reply Oline 2 december, 2013 at 11:02

  Til pynt på mit værelse

 • Reply Simone 2 december, 2013 at 11:02

  Eftersom jeg er i et halvt års praktik i min hjemby, er jeg flyttet hjem til forældrene i den tid, så jeg kunne beholde min lejlighed i Århus. Jeg har ikke taget noget julepynt med, så mit værelse er lidt jule-bart og kunne godt trænge til noget fint pynt. Hvad ville være mere passende, end at hænge disse fine Mumi-ornamenter op på det værelse, hvor jeg som barn så Mumi-troldene i tv?

 • Reply Caroline 2 december, 2013 at 11:05

  Jeg vil drikke min ny-indkøbte instantkaffe med hasselnøddesmag af det store krus – mums. De små mumi’er vil jeg først hænge på adventskransen og den 23. december kommer de på juletræet :)

 • Reply Turid 2 december, 2013 at 11:09

  Ihh, hvor fint :) Det store krus er jo perfekt til en omgang kakao med skumfiduser nu hvor det rigtigt bliver vinter og december :) Og jeg bruger også min kubus-stage som adventsstage i år, så de små krus er jo perfekte dertil :)

 • Reply Laura 2 december, 2013 at 11:10

  De små krus er fyldt med pebernødder. haps

 • Reply Mette W.Mettemmmmemkjhb 2 december, 2013 at 11:12

  Til en kop te i kulden.

 • Reply Camilla 2 december, 2013 at 11:13

  Hold nu op, en fantastisk adventsgave. Mumi krusene er simpelthen det sødeste – så hvem ville ikke elske at vinde dem? Mumi kruset skal helt sikkert bruges til min dagelige aften-the, og at drikke den af mumi-kruset, ville gøre det hele lidt mere hyggeligt her i December. Derudover er jeg lige flyttet hjemmefra, hvilket betyder det er første jul uden mor og far, og alt deres julepynt. Så de små mumi-krus ville passe perfekt ind til min samling af nyt julepynt.

  Glædelig jul !

 • Reply TChristina CaspersenChriatiurid 2 december, 2013 at 11:15

  Min datter ELSKER Minitroldene, så de vil blive et kæmpe hit herhjemme! De vil kunne pynte ved at være et fast inventar i vores dagligdag på spisebordet og sofabordet.
  /Christina

 • Reply Julie 2 december, 2013 at 11:15

  De ville komme op i vinduet, mens de venter på hjemmets første lille mummitrold kommer til verden her til foråret.

 • Reply Cæcilie 2 december, 2013 at 11:15

  Sikke nogle fine kopper! Jeg er vild med flotte kopper og disse kopper vil jeg glæde vinde til en del af samlingen. Jeg er ikke så meget for “gammeldags” julepynt, så disse kopper er rigtig fine som moderne julepynt :)

 • Reply Karoline 2 december, 2013 at 11:16

  Ovenstående kommentar er fra mig, men ved ikke hvorfor min computer kalder mig Pernille i dag?!
  Prøver igen:
  Den vil pynte fantastisk i min kop-samling :) ! Og hvor vil den være perfekt til kolde decembermorgener med en kop varm te :)

 • Reply Mette Glerup 2 december, 2013 at 11:18

  De er da for cute at drikke kaffe af hver morgen <3

 • Reply Anne-Sophie 2 december, 2013 at 11:18

  De vil pynte fint på mit mmorgenbord med julete i :)

 • Reply Hvadskalvibage/Mette 2 december, 2013 at 11:23

  Er ikke i tvivl om at kærestens to børnebørn vil betragte de to små krus som noget at julebamsen kan bruge. Så jeg tror at de ville skulle placeres sammen med den :-)

 • Reply Maria Dyrlund 2 december, 2013 at 11:23

  Jeg ville lynhurtigt efterligne jer og hænge dem på min lysestage ;)

 • Reply Malene Storm 2 december, 2013 at 11:25

  Med to små piger og en stor-elskende-MUMI-fan (mig selv), så kan de ting kun passe ind hos os! De skal ikke kun pynte, de skal også bruges, elskes og slides op :-)

 • Reply Lærke Odgaard 2 december, 2013 at 11:29

  Jeg ville lave chaite og drikke det af det fine julekrus under et tæppe :)

 • Reply Amalie 2 december, 2013 at 11:31

  Ville pynte sammen med resten af samlingen :-)
  Har julekoppen fra sidste år, så hvis ikke jeg vinder, skal jeg helt sikkert ud og have fat i denne!

 • Reply julie g 2 december, 2013 at 11:31

  Ej, hvor er de fine! Jeg ville elske at servere te og julekager i disse fine krus!

 • Reply Johanne Knudsen 2 december, 2013 at 11:36

  Hvor er de bare fine. De ville pynte så godt på min nyopsatte køkkenhylde.

 • Reply Christina Bonke 2 december, 2013 at 11:36

  Den fine julekop skulle helt klart stå på mit skrivebord dagen lang – fuld af kaffe. Jeg skriver pt. speciale, så det ville ikke være dårligt med så skøn og hyggelig en udsigt. De små krus tror jeg, at jeg ville hænge på min kubus stage. Eller forære et hver til mine små niecer. Det vil vise sig.. ;)

 • Reply Line Kirsten Nikolajsen 2 december, 2013 at 11:38

  De ville helt klart lyse lidt op i en december fyldt med eksaminer :-)

 • Reply Caroline 2 december, 2013 at 11:46

  Jeg ville blive glad for at kunne tage sådan en hyggelig kop kaffe efter en hård dag på arbejde – har nemlig en rigtig hård måned foran mig på arbejdet :-)

 • Reply Ann 2 december, 2013 at 11:51

  Julekopperne skal bruges hele året sammen med resten af mit mumi-stel :)

 • Reply Astrid Jes 2 december, 2013 at 11:52

  Hvor er det pudsigt – jeg er lige i aftes begyndt på min barndoms yndlingsbog: Troldvinter. Det er verdens sødeste mumi-bog, som handler om Mumitrolden der vågner op alene og går på eventyr, imens resten af Mumifamilien stadig sover i vinterhi!

 • Reply Line 2 december, 2013 at 11:53

  Jeg har et lille kollegieværelse og har heller ikke et juletræ, men derimod en lille gren i vinduet, som snildt kunne bruge lidt mummi-pynt! Og det fine julekrus pynter jo allevegne. :)

 • Reply Pernille 2 december, 2013 at 11:54

  Jeg er studerende, er lige flyttet hjemmefra, og det står derfor meget sløjt til med julepynt i år. Jeg har derfor besluttet mig for at lave Teddycember, inspireret af https://www.facebook.com/dinovember (Dinovember) for at skabe lidt julestemning. Teddycember går i al sin enkelhed ud på at lave en opstilling med mine bamser hver dag, der hygger sig på forskelligvis, og derefter fotodokumentere det. Jeg tror mine bamser ville være lykkelige for et flot foto med Mumikopperne! :D

 • Reply Mette K. Frederiksen 2 december, 2013 at 11:55

  De ville se så fine ud på bøgerne i bogreolen (Elsker at bruge dem som “hylder” her i juletiden ;))

 • Reply Maria Camilla 2 december, 2013 at 11:56

  Jeg vil drikke min morgenkaffe resten af december af det fine fine krus! :)

 • Reply Ditte Sørensen 2 december, 2013 at 11:56

  Jeg har et lidt specielt forhold til Mumitroldene, da jeg for et par år siden fik tildelt kælenavnet Mumi. Derfor føler jeg lidt at disse figurer er en del af mig. Kopperne skulle hænges op på lågerne i mit køkken og kruset skulle bruges til alt den kaffe, the og kakao jeg drikker hele den kolde december :)

 • Reply Anonym 2 december, 2013 at 11:58

  Hvor er de søde:)
  Jeg vil hænge dem på min lærkegrene med fine kogler… Og så skal min lille datter selvfølgelig også have et og drikke varmt kakao i:)

 • Reply Ditte 2 december, 2013 at 11:59

  Mumikrusene vil være den perfekte tilføjelse til min mumi-merchandice-samling, som altid kan udvides! Derudover vil de små mumikrus fyldt med forskellige julelækkerier kunne glæde både øjne og mund hele december måned!

 • Reply Signe Lucie 2 december, 2013 at 11:59

  Jamen selvom jeg ‘bare’ er mig i min lejlighed, så har jeg et lille juletræ i stuen hvert år – og der ville de små kopper skulle hænge og pynte. Den store kop ville blive en favorit til min morgenkaffe, så jeg kan holde julehumøret hele december måned :-)

 • Reply Dagmar 2 december, 2013 at 12:01

  De fine mumi-krus vil klæde min daglige kop jule-te rigtig godt.
  God jul :)

 • Reply Chanette Hansen 2 december, 2013 at 12:02

  Jeg elsker mumikrus, så flere til samlingen vil være så dejligt! :-) Jeg skal drikke en masse julete af de store og de små skal da på juletræet så. :-)

 • Reply Anne Sofie C 2 december, 2013 at 12:05

  Kruset ville pynte fint på mit lille kollegie-værelse :)
  Og kruset ville være hyggeligt at kunne drikke varme drikke af, så min hals måske kunne få det lidt bedre her i den kolde tid ;)

 • Reply Stinna 2 december, 2013 at 12:11

  hvor er de fine! Jeg ville plante hyacinter i dem :-)

 • Reply Nickie 2 december, 2013 at 12:14

  Hold op hvor er de fine! :) Jeg er helt vild med de fine mumikrus, som også er at finde over listen på årets julegaveønsker.
  Jeg ville helt sikkert hænge de fine små krus på min hjemmelavede guirlande af silkebånd og julekugler, som hænger i mit vindue og pynter

 • Reply Maria 2 december, 2013 at 12:19

  Jeg er først lige begyndt at samle på mumikrus og har kun 2. og alle i familien kæmper om at få dem når de kommer ud af opvaskemaskinen – så jeg vil elske at få et jule-mumi-krus som jeg kan nyde julete i :)

 • Reply Katrine Lærke 2 december, 2013 at 12:22

  Hvis jeg vinder, skal de små krus hænges på mine grene, som i forvejen har julepynt på sig. Det store krus skal selvfølgelig bruges til en kop varm chai latte eller julete, som helt sikkert smager endnu mere fantastisk i sådan et fint krus:)

 • Reply Monica 2 december, 2013 at 12:23

  Jeg har en troldegren med julelys, hvor de ville hænge så fint sammen med.

 • Reply Jeanette Hosbond 2 december, 2013 at 12:25

  Hvor er de fantastiske søde / fede / smukke ! Iih altså – den store kop skulle helt klart være ved min hånd hver morgen med skøn kaffe i ! De små vil jeg helt klart anvende på det juletræ min kæreste og jeg har hver år. Et lille juletræ, der pyntes med pynt vi enten har arvet, fået eller købt diverse gange. Elsker duften og stemningen en juletræ giver, så disse små kopper vil være helt perfekte til vores træ !! :D

 • Reply Anne Karine 2 december, 2013 at 12:30

  Jeg ville drikke julete af den store kop, og hænge de små på mit minijuletræ :)

 • Reply Cathrine 2 december, 2013 at 12:37

  Julekrusene skal helt klart pryde ved min side, når jeg skal skrive eksamensopgave her i december måned.:D

 • Reply Sigrid 2 december, 2013 at 12:41

  Dejlig konkurrence! Jeg tænker at de skal stå som fast inventar på sofabordet med lækker julethe eller varm kakao. Og hvis ikke det er fordi at kopperne står på bordet, er det nok fordi de midlertidigt er til vask – ellers tror jeg nemlig at de vil blive en fast integreret del af mine julesager! :-)

 • Reply Rikke 2 december, 2013 at 12:50

  Det mumikrus ville bare pynte rigtig godt fyldt med varm kakao og sammen med nogle skønne æwleskiver med syltetøj!!

 • Reply Sandra 2 december, 2013 at 12:50

  Disse rigtig fine krus, vil helt sikkert blive brugt hver gang jeg skal have noget kaffe eller the at varme mig med her i kulden :)

 • Reply Anne-Marie Andersen 2 december, 2013 at 12:53

  De små vil jeg nok forsøge at hænge på juletræet med godter i, eller i hånden på en nisse, hvis der er nogen der passer i størrelsen.
  Den store skal bruges mange gange dagligt til min te.

 • Reply Henriette Olsson 2 december, 2013 at 12:55

  Hvis jeg vandt skulle den store kop gå til min kæreste, der intet mindre end elsker Mumi – og varm kakao der ville gøre sig særligt godt i sådan en kop ;) Til hans fødselsdag fik han foræret et par af Mumikopperne til brug når han flytter hjemmefra en gang næste år. Aldrig har jeg set en drengs ansigt lyse sådan op over service :D De små kopper ville jeg beholde selv, de kunne være rigtig fine at hænge op i vindueskarmen :)
  Rigtig glædelig jul!

 • Reply sebrina 2 december, 2013 at 12:56

  Elsker de krus! Vores børn har et fælles soveværelse og et fælles legeværelse,og havde da tænkt at krusene kunne hænge på en fin snor på et af de værelser :)

 • Reply Kathrine Petersen 2 december, 2013 at 12:57

  De små vil pynte på det første rigtige juletræ min kæreste og jeg skal have i år!
  Og det store vil være perfekt med julethe i, til at skabe julestemning til de to opgaver jeg skal have skrevet her i december!

 • Reply Johanne 2 december, 2013 at 13:02

  Kruset skal helt sikkert bruges til en dejlig kop julete (eller syv) ;-) De små krus ville pynte rigtig fint på nogle troldegrene i en flot vase!

 • Reply Trine K 2 december, 2013 at 13:05

  De skal bruges til saftevand, hver gang vi skal have risengrød (Hvilket er ret ofte, da det er favoritretten) :-)

 • Reply Anne 2 december, 2013 at 13:10

  de vil pynte fint på min hylde ved siden af mit lille te udvalg, så kan jeg altid være klar med en kop te til 2 :)

 • Reply Frida@bakedbyblondie 2 december, 2013 at 13:20

  Det skulle da fyldes op med varm kakao – og mini krusene skal hænges på mini-juletræet i vores lejlighed ;-)

 • Reply Ane 2 december, 2013 at 13:20

  Nu ejer jeg intet julepynt, så koppen ville være perfekt at drikke min kaffe af, mens jeg sveder over mine eksamensopgaver.
  De små kopper ville jeg hænge op i vinduet :)

 • Reply Irene 2 december, 2013 at 13:21

  Jeg har ikke meget julepynt, så hvorfor ikke hænge lidt mumi op? Måske kunne de små fungere som misteltene… Tja, hvorfor ikke?! :D

 • Reply HelenaHelHH 2 december, 2013 at 13:21

  Det skal pynte i min mors køkken, da jeg ville forære det til hende, fordi hun er så dejlig og elsker elsker mumitroldene!

 • Reply Helene B 2 december, 2013 at 13:24

  Jeg ville give de små til min dejlige niece som elsker te-selskaber OG mumi :-)
  Og så ville jeg beholde den store selv til te.

 • Reply Mie S. 2 december, 2013 at 13:25

  Har altid synes,de der mumi trolde er lidt underlige, men utrolig søde krus! De vil pynte, når jeg drikker te hver dag! Juhu!:-)

 • Reply Marie 2 december, 2013 at 13:26

  Jeg ville bruge kruset som holder til mine blyanter og kuglepenne. Det ville helt sikkert pynte på mit skrivebord :)

 • Reply Nanna Andersen 2 december, 2013 at 13:39

  jeg tror den ville blive en julegave til mig selv, og hygge sig sammen med de andre mumikopper på hylden i køkkenet :)

 • Reply Signe 2 december, 2013 at 13:48

  De ville passe perfekt til en kop stærk morgen kaffe eller til små julsnacks, nødder el. lign.

 • Reply Stine 2 december, 2013 at 13:52

  Mumi-kruset i juleedition vil holde mit andet Mumi-krus med selskab. De små kopper ville være fine i køkkenvinduet med et fyrfadslys i, eller med røde bånd i træbjælkerne i loftet her i taglejligheden.

 • Reply Simone B 2 december, 2013 at 13:58

  Jeg ELSKER the og varm kakao her i juletiden, så hver gang jeg skulle drikke sådan en varm kop glæde ville jeg hive disse søde krus frem! :)

 • Reply Anne Kathrine Østerby 2 december, 2013 at 13:59

  Jeg kæmper mig igennem eksamener i december i år, så jeg ville ønske at kunne drikke de store mængder kaffe tilsat lidt ekstra julestemning.

  Kan det virkelig passe, at de skønne ting ikke er til at købe i Aarhus? Glædelig mandag!

 • Reply Monica 2 december, 2013 at 14:02

  De store drikke krus ville pynte gennem hele december på morgen bordet med varm te i om morgnen og om aftenen. De små meget fine krus ville pynte hjemme i mit køkkenvindu

 • Reply Louise T. 2 december, 2013 at 14:17

  Hvor er de fine <3
  Jeg ville fylde dem med lækker (hjemmelavet) guf af forskellig slags og stille dem på gode, men lidt hemmelige steder og så sende drengene på skattejagt ;)

 • Reply tina 2 december, 2013 at 14:26

  Til legekøkkenet selvfølgelig. De store skal vel bare drikkrs af

 • Reply Julie Hyld 2 december, 2013 at 14:41

  De her krus vil pynte i mit hjem, fordi vi allerede ejer sommeredition!!! og det ville da være FANTASTISK at drikke gløgg af juleedition!

 • Reply Karin 2 december, 2013 at 14:45

  Jeg skulle helt klart kun bruge dem til at drikke te af, men det gør jeg også hver evig eneste dag. Og op til jul, med dampende julete og mumi krus, hvad kan være mere hyggeligt?

 • Reply Christina Rasmussen 2 december, 2013 at 14:52

  Ej ej ej… Jeg kan ikke stå for de søde krus :) Hvis jeg vandt dem ville jeg udentvivl give dem til min niece på to år som netop har kælenavnet mumi :) Hun ville blive så glad. Og go ide at hænge de små krus på juletræet!

 • Reply Kirstine 2 december, 2013 at 14:56

  Da jeg går på efterskole, så ville jule mumi tingene helt klart pynte på min rumbos og mit værelse :) Det ville gøre det en tand hyggeligere!

  God juj ;)

 • Reply heidi 2 december, 2013 at 15:03

  lidt gran , et lys og en rød sløjfe . så er der en fin lille jule deko :)

 • Reply Astrid 2 december, 2013 at 15:03

  Jeg ELSKER kopper så at få en ny til samlingen der passer til højtiden ville være skønt!! Fine kopper gør mig glad.
  Mvh Astrid

 • Reply Christine 2 december, 2013 at 15:07

  Jeg ville stille kruset på sofa bordet, hvor det er meningen det skal være fyldt med pebernødder eller havregrynskugler – men det ender nok med at være tomt med krummer i, det meste af tiden q;

 • Reply Ane-Grethe Ganderup 2 december, 2013 at 15:10

  Jeg vil gerne vinde et mumi krus og så også købe et. Så var der lige et til hver af vore tvillinger-børnebørn. Det vil de blive glade for. De helst små krus kan bruges til vores daglige jule-bitter

 • Reply Melissa 2 december, 2013 at 15:12

  Vil lade det stå fremme på bordet hver dag i december, ingen tvivl om det.

 • Reply Anna 2 december, 2013 at 15:21

  Ville pynte super godt med varm kakao i ;)

 • Reply Rasmus B 2 december, 2013 at 15:24

  Jeg vil benytte dem til at give en helt særlig julegave, til en helt særlig pige. Hun har været meget igennem dette år, og især her i julen hvor hun skriver bachelor.

 • Reply Camilla 2 december, 2013 at 15:25

  Jeg har tilbragt det sidste halve år af min liv i boston, USA. Kruset ville være den perfekte gave til min søster som jeg savner utrolig meget, og som elsker mumi krus!

 • Reply Jeanette h 2 december, 2013 at 15:33

  Jeg tror at mumikruset ville pynte rigtig fint i min mors hjem. Hun elsker mumitroldene og jeg er også vokset op med tegnefilmene. Jeg gav hende til morsdag nogle mumikrus og hun esker dem! Så er sikker på at en julekrus ville vække begejstring! Og de små koppe ville helt sikkert komme op at hænge på hendes troldegren :)

 • Reply Juliane 2 december, 2013 at 15:34

  Jeg tror jeg vil lave klassikeren, og hænge de små, fine mumikrus på juletræet! Men nu er der stadig længe til juletræet kommer inden for hos mig, så i ventetiden vil jeg nyde synet af de store mumikrus med en dejlig, varm vinterdrik i.

 • Reply Mette S 2 december, 2013 at 15:35

  kruset skal min lille pige på 6 måneder have, til minde om hendes første jul

  (Og så håber jeg at hun ikke bliver bange for mumi troldene som sin mor:-))

 • Reply Michelle Kaae 2 december, 2013 at 15:44

  Det skulle stå i min vinduekarm og pynte

 • Reply Lisa 2 december, 2013 at 15:51

  Jubii, endnu en mulighed for at vinde mummi-sager! Jeg vil hygge med en kop te af lakridsrod og masser af jul; kanel, nelliker, kardemomme, ingefær – hele balladen! Mhmmm. Tror jeg vil lave en kop nu! Må dog nøjes med min temmeligt kedelige tekande- og kop :P

 • Reply Amanda Grøntved-Grube 2 december, 2013 at 15:55

  Det store krus vil selvfølgelig gøre sig fantastik med varmt chai, og de små kopper ville være så fine på vores troldegren i sommerhuset, hvor vi skal holde jul
  *<:)

 • Reply Louise BL 2 december, 2013 at 16:01

  Jeg er sikker på, at juletheen vil smage SÅ godt fra et julemumikrus! Desuden er det altid dejligt med nyt pynt til juletræet, og de fine små mumikrus vil se rigtig godt ud her!

 • Reply Sarah 2 december, 2013 at 16:05

  De små fine mumi-krus vil jeg have stående på mit spisebord, med ‘julesnacks’ i – det vil være en ren stemningsskaber :D Mandler, pebermyntepastiller, pebernødder, bismarckstokke, chokolade osv. :) Det store krus vil jeg bruge til at give mine kaffe og the stunder et skud julehygge/stemning.

 • Reply Christina 2 december, 2013 at 16:06

  Da jeg skal bruge december måned på eksamenslæsning, skal det store krus pyntes ved siden af bøgerne med masser af kaffe, og de små må gerne være fyldt med de brændte mandler, fyrfadslys og andet der gør læsning rigtig hyggeligt.

 • Reply Christine Hansen 2 december, 2013 at 16:10

  Krusene skal hænges på mit højskoleværelse og pynte i de sidste tre uger. Så kan de fra næste år minde mig om højskoletiden.

 • Reply Anna 2 december, 2013 at 16:14

  Jeg vil så gerne have det krus! :) jeg ville bruge det dagligt til julethe i hele december. De små ville jeg bruge til at pynte rundt om kalenderlyset med :)

 • Reply Nikoline Minkasdatter Henningsen 2 december, 2013 at 16:18

  De skulle ikke pynte i mit hjem, men derimod i min venindes, hvor de har en hel række mumikopper hængende i køkkenet – de har endnu ingen juleeditions, så det skal de da have ;)

 • Reply sabine 2 december, 2013 at 16:31

  Noget af det bedste ved julen er at pynte op og finde alle de fine juleting frem som man helt havde glemt at man havde og dette gælder især også julestel, desværre samler jeg ikke rigtig selv på noget, men en lille mumi kop ville da være en god start… Især hvis den kan nydes med en varm gløgg i :)

 • Reply Nina 2 december, 2013 at 16:45

  i min hånd de næste 14 dage, så jeg ikke dør over at skrive srp om ph-lampen!

 • Reply T 2 december, 2013 at 16:50

  perfekt til en kop morgen Chai i Juleferien imens jeg læser i Jeres skøn blog

 • Reply Karen Strand 2 december, 2013 at 16:51

  Jeg ville tage de små fine mumi mini kopper med hjem til mine forældre hvor jeg skal tilbringe hele min juleferie, og så den 23. når der skal pyntes træ, ville de helt klart få en speciel plads på træet.
  Koppen vil jeg drikke store mængder af kaffe af i mens jeg kæmper med min SRP som lige skal skrives inden den står på juleferie hos mine forældre. Er sikker på at sådan en fin kop vil gøre skriveriet en lille smule sjovere.

  God jul (-:

 • Reply Line wenning 2 december, 2013 at 16:51

  De skulle stå sammen med mine 2 andre mumi krus! Og
  Er næsten sikker på at jeg får lidt fædre i julegave ;)

 • Reply Rikke B 2 december, 2013 at 16:53

  De skulle stå på mit skrivebord, så jeg har lidt glæder i denne juletiden nu hvor jeg skal til at skrive en eksamensopgave lige om lidt :-) Så er der også en god grund til at hygge med en god kop kakao

 • Reply Katrine 2 december, 2013 at 16:59

  Ville pynte perfekt til jul i min venindes nye lejlighed! :-) Hun er nemlig lige flyttet og har intet julehygge endnu

 • Reply Natasha Andersen 2 december, 2013 at 17:00

  Jeg har en fin, lyserød Mumi kop i forvejen – så den skal pynte i skabet sammen med den. Så har jeg en kop til min kæreste og en til mig :-)

 • Reply Clara 2 december, 2013 at 17:12

  Ih jeg er vild med Mumi. Jeg har i forvejen en mumikop, så det ville være skønt at have to så min gæst også kan drikke af sådan en fin kop! Desuden kunne jeg godt finde på at lave en lidt alternativ adventskrans af de fine små kopper, med røde fyrfadslys i. Vi har nemlig været lidt sent ude med julepynten i år!

 • Reply Ann 2 december, 2013 at 17:15

  Koppen skal da være gæstekoppen til dejlig æblegløgg fra Bornholmerbutikken i Torvehallerne. Når jeg ikke har gæster skal den bruges til morgenkaffen i min første rolige december i flere år.
  De små kopper skal hænge ned fra rørene i mit køkken, så de kan gøre mig ekstra glad, mens jeg bager fedtebrød. Glædelig jul!

 • Reply Stine BB 2 december, 2013 at 17:18

  Jeg ejer selv 10 styks mumi kopper men ingen årsjulekopper – den står øverst på min ønskeseddel :-)
  Kh Stine BB

 • Reply Kirstine 2 december, 2013 at 17:18

  Har en sådan brug for krus og kopper til når jeg flytter hjemmefra om lidt, og disse er jo bare de kæreste!

 • Reply ¨´i 2 december, 2013 at 17:21

  Jeg og min fantastiske kæreste flytter lejlighed næste weekend, og kopperne ville passe fantastisk til de mumikopper jeg har i forvejen! :-)

 • Reply Frederikke O. N. 2 december, 2013 at 17:27

  Den skal pynte i min hånd hver morgen, med en god kop te! :)

 • Reply Cathrine 2 december, 2013 at 17:44

  De ville passe perfekt til alle familiens julesmåkager, og fyldt med brandvarm chai-te <3 Desuden ville de pynte sammen med vores andre klassiske mumi-krus!

 • Reply Anna 2 december, 2013 at 17:57

  Uh jeg ville fylde kruset med lækker varm julekakao :-) og de små julekrus ville komme på mit første juletræ i min lille lejlighed :-)

 • Reply Louise 2 december, 2013 at 18:06

  Fantastiske krus! De er simpelthen så søde! Jeg ville helt sikkert drikke en masse jule-te af dem foran tændte lys og en god gang tv (;
  De små krus skulle hænges på et lille juletræ, som jeg håber på at min kæreste går med til skal ind i lejligheden senere på måneden. :)

 • Reply Jenny 2 december, 2013 at 18:07

  Disse krus er så dejligt barnlige, at min kæreste vil nedlægge veto. De vil derfor være at finde på mit skrivebord på arbejdet

 • Reply Anonym 2 december, 2013 at 18:33

  De vil pynte på mit skrivebord, fyldt til randen med sort kaffe, mens jeg skriver SRP hele december måned :-)

 • Reply Viktoria Matilde 2 december, 2013 at 18:34

  De vil pynte på mit skrivebord, fyldt til bristepunktet med sort kaffe, når jeg skriver SRP hele december måned :-)

 • Reply Heidi Dahl 2 december, 2013 at 18:49

  Næh, hvor ville de være fantastisk på min søn Victors helt eget juletræ. Victor er 4 år og han er i år helt vild med alt, hvad der har med jul at gøre. Han ønsker sig mere pynt til det lille juletræ og det ville være fedt at overraske ham med krusene ;-)

 • Reply Eva 2 december, 2013 at 18:58

  De skal da bruges til at drikke te af! :-)
  De små krus kan fint stå fremme på en hylde i mit køkken.

 • Reply Julie brønd 2 december, 2013 at 19:05

  Fin gave :) den vil pynte med varm kakao i ;) og hvor er de søde de små, kunne være rigtig pæne på en troldegren :)

 • Reply Christine 2 december, 2013 at 19:12

  De små kopper ville pynte i min laaange vindueskarm :)

 • Reply Line K 2 december, 2013 at 19:12

  Jeg elsker mumi krus så en juleversion vil pynte i min lille samling – og så skal det da være det der skal drikkes varm chokolade af i juletiden. De små krus er så søde – som jeg så tit siger alt i miniature er sødt. De skal helt sikket med i en juledekoration eller på juletræet.

 • Reply Nana k 2 december, 2013 at 19:14

  Op igennem hele min opvækst har mig og min bror altid bagt jødekager, trykket ud med forme og pyntet med kanel og mandler, og er et af mine kæreste barndomsminder. Mummi er ligeledes et minde for mig – og mælk til jødekagerne kan man ikke undvære! Så det passer jo perfekt sammen :-) glædelig jul!:-)

 • Reply Stine B 2 december, 2013 at 19:20

  Skal pynte hjemme ved min søde venindes 4årige datter – hun vil ELSKE de små krus og være endnu mere begejstret for den store kop – hun elsker nemlig mumi :D

 • Reply Liv Oustrup 2 december, 2013 at 19:21

  De små kopper skal bindes med en gren af kristtorn og hænges på døren. De store kopper skal der drikkes juleaften af!

 • Reply Majken 2 december, 2013 at 19:34

  De vil pynte fint på advent – morgen – julebordet med min ynglings julethe

 • Reply Katrine MK 2 december, 2013 at 19:36

  Det store krus skal selvfølgelig pynte, når jeg drikker varm kakao og de små vil pynte fint i mit lille vindue.

 • Reply Kamilla Stenå 2 december, 2013 at 19:43

  Åhhhh hvor ville jeg og mine 2 drenge ELSKE at vinde denne GIveAway- Moderens kærlighed til dette univers har smittet drengene så er sikker på, at drengene vil drikke the af de små hele december indtil juletræet kommer ind, mens jeg vil nyde kaffe af den store hele december samt resten af året

 • Reply Louise H 2 december, 2013 at 19:48

  Åhhh ville tage det store krus med på arbejde, så tror jeg den halvkedelige te smager meeeget bedre :-D og de små vil jeg dele med min søde niece. Hun elsker Mumi og miniting. Perfekt! :-)

 • Reply Elena Pedersen 2 december, 2013 at 19:48

  Kruset skal helt klar bruges til min jule-yndlings-te, og de små krus ville være fine på troldegrenene i min kählervase i stuen :)

 • Reply Sarah Højholt 2 december, 2013 at 19:48

  Vil være perfekt til en kop varm julete eller kaffe. Som fast inventar på morgen- og aftenbordet :)

 • Reply Ulrika Rysgaard 2 december, 2013 at 19:48

  De søde muminkrus skal mine to søde døtre have. De elsker chaithe i fine krus. De små krus kan deres dukker få :-)
  Mvh Ulrika

 • Reply Ulla Christiansen 2 december, 2013 at 20:13

  Elsker Mumi… Og vil drikke min jule chai i Mumi koppen mens jeg nyder at kigge på de små kopper sammen med nisserne på hylden ☺️

 • Reply Marianne Nielsen 2 december, 2013 at 20:18

  De vil pynte i et Mumi tosset hjem. Mine 3 drenge synes deres mor er lidt skør for hun er totalt vild med de små væsener. Så de vil sprede glæde så morgenkaffen hver morgen kan nydes med Mumi glæde

 • Reply Christine Rasmussen 2 december, 2013 at 20:23

  Hvis jeg vinder, vil disse krus pynte perfekt i min venindes lejlighed. Hun er hel vild med mumi krusene og derfor kunne det være sjovt at overraske hende med disse julekrus. :)

 • Reply Didde 2 december, 2013 at 20:23

  Det store glas skulle jeg drikke min kaffe af og de små kunne mine twins små damer bruge til dem selv eller deres dukker :-)

 • Reply Katrine 2 december, 2013 at 20:49

  Iiih de er fine. Jeg ville drikke julethe af det store og de små ville jeg måske bruge til at servere små godter i.

 • Reply Line Christiansen 2 december, 2013 at 20:51

  de vil helt sikkert kunne pynte til min morgenkaffe!! (Selvfølgelig også til samlingen) og så vil jeg helt sikkert bruge de små til små jule snacks!! Mums :-)

 • Reply Iben 2 december, 2013 at 20:58

  Jeg vil bruge koppen på mit skrivebord, så jeg kan nyde julestemning mens jeg arbejder.

 • Reply Julie - The Slightly Darker Side 2 december, 2013 at 21:05

  De skal ikke pynte i mit hjem, men i min søsters, da hun er helt vild med Moomin-tingene og samler på dem. :)

 • Reply byby Buskbyby 2 december, 2013 at 21:10

  Jeg vil elske at overraske min svigerinde med dem. Hun kommer fra Finland hvor de jo er helt tossede med mumi :-D

 • Reply Agnethe Herskind 2 december, 2013 at 21:15

  SIKKE en chance!! <3
  Det må være et must at være med i denne konkurrence. Mums en præmie, er helt ude af den!!!
  Anden december og mumi på højkant!!!

  Ville være den abselutte yndlingskop!

 • Reply Nastassja 2 december, 2013 at 21:22

  Åh, jeg bliver så nostalgisk. jeg elsker mummi, og er faktisk selv blevet kaldt snorkfrøkenen siden jeg var lille.
  Disse krus skal helt klart bruges hjemme hos mig, og jeg vil nyde det hver eneste morgen, når jeg drikker min morgen thé :)

 • Reply louise a 2 december, 2013 at 21:31

  Jeg tror nu altså de aller bedst vil klæde mit skrivebord på mit nye arbejde. Der er pyntet op i stor stil alle andre steder end mit skrivebord. Det er en mangel. Og så vil jeg jo også få glæde af at se og bruge det hele dagen (og en del misundelse fra mine kollegaer) :-)

 • Reply Caja Gram Rasmussen 2 december, 2013 at 21:31

  Min kæreste og jeg sidder begge med kæmpe eksamensopgaver her i julemåneden, og disse krus ville sætte lidt julestemning på al den kaffe og the, vi får brug for til skrivedagene (og nætterne). Vi har begge altid fået læst mumitroldene højt som børn, og måske kunne krusene også sætte gang i nostalgien, når vi holder pause fra skriveriet :-) Ih, hvor jeg håber, at jeg vinder dem til en travl, men skøn tid!

 • Reply Michelle 2 december, 2013 at 21:39

  De skal bruges til at drikke varm kakao, fra mine hjemmelavede chokoladepinde! Ellers skal de hænge på en lille krog :)

 • Reply Laura 2 december, 2013 at 21:39

  Jeg mangler en ordentlig te kop til at akkompagnere havregrøden om morgenen, så der ville den jo være perfekt. Og de små krus er da for søde!

 • Reply Kathrine 2 december, 2013 at 21:40

  På thehylden :)

 • Reply Julie Monberg 2 december, 2013 at 21:43

  Åh de er jo simpelthen så søde – jeg er sikker på, at de vil gøre aftenstuden endnu mere hyggeligt, når der skal serveres te til en god film (-:

 • Reply karoline i 2 december, 2013 at 21:53

  Efter en lidt for lang dag på skolebænken i december, findes der intet bedre end at komme hjem, lave sig en kop te og ligge sig under dynen med en julefilm. Og det ville såmænd ikke gøre mig noget, hvis teen blev serveret i et fint krus med mumitrolde på!

 • Reply Trine 2 december, 2013 at 21:53

  De er simpelthen så fine! Jeg synes det er lidt svært at komme op om morgenen, når nu det er så mørkt når man vågner, men jeg tror helt bestemt, det ville hjælpe, hvis jeg kunne drikke min morgenkaffes af en fin mumi-kop :)

 • Reply Laura Sippola Lund 2 december, 2013 at 21:57

  Krusene vil pynte godt til min forvejen store mummi samling fra Ittala. Med dem vil kunne byde min bror på en kop varm kakao og dele barndomsminder fra de mange ferier vi sammen har tilbragt hos vores familie i det finske. Noget der står særligt klart i min erindring, er de øjeblikke, hvor familien traditionen tro samledes om fjernsynsskærmen, for bl.a. at følge Mummitrolden og Mumrikken (eller Muumipeikko og Nuuskamuikkunen, som de hedder på finsk) på eventyr.

 • Reply Henriette Collett 2 december, 2013 at 22:08

  Jeg tror jeg ville hænge de små på en troldegren i loftet, eller en silkesnor hen over loftet i er hjørne måske :-)
  Jeg er simpelthen en anelse vred over man ikke kan få dem her i Aarhus(eller jylland i det hele taget), de er faaaaaantastiske :D

 • Reply Marianne 2 december, 2013 at 22:12

  Jeg ville pynte med de små krus på mit juletræ og nyde en kop varm kakao af den større kop : )

 • Reply Caroline Johansen 2 december, 2013 at 22:13

  de små krus skal på træet, og det store skal bruges til krydret julete :-)

 • Reply Maja 2 december, 2013 at 22:37

  Jeg har hængt en masse fin julepynt på snor på en renseribøjle og der ville de små krus også passe fint :)

 • Reply Janne 2 december, 2013 at 22:37

  De ville pynte på bordet og gøre min lille søn på 10 måneder så glad, han kender nemlig figurerne fra sit aktivitetstæppe :)

 • Reply Sara Vinther 2 december, 2013 at 23:12

  Jeg har nogle fine grene i en vase, hvor de ville pynte så fint!

 • Reply Laura N 2 december, 2013 at 23:16

  Det store krus ville jeg bruge hver morgen i december til min morgenkaffe og derved sikre julestemning fra morgenstunden af :) De små ville jeg pynte med i juledekoration eller på en hængende grangren.

 • Reply Liza Pedersen 2 december, 2013 at 23:22

  De skulle pynte i mig og min mormors hænder, med kaffe og varm kakao (da min mormor er ligeså stor mumi’fan, som jeg er)
  Hun har alle filmene fra da jeg var lille (: vi ville nyde dem (: !

 • Reply Line Andersen 2 december, 2013 at 23:36

  De vil pynte på mit julebord søndag morgen, når jeg drikker chaite, der smager af kanel og derfor er meget juleagtigt.

  Alternativt i vindueskarmen med små fine hyacinter i.

 • Reply Christina Andersen 2 december, 2013 at 23:38

  Åh, hvor jeg dog bare elsker mumitroldene! Jeg så det altid som barn.. Jule-kruset vil pynte i mit lille hjem, bl.a. når det står med varm te eller kakao i skæret fra mit kalenderlys ved siden af en skål vendsysselske pebernødder, mmh. De små krus vil fungere fint som pynt på min “pyntegren” i hjørnet af min lille stue. Jeg elsker julen og hvor ville den da bare blive forsødet med disse yndige ting!

 • Reply Mette B 2 december, 2013 at 23:38

  Det store krus ville passe utrolig godt ind i min samling og hvis jeg blev den heldige vinder ville jeg bruge det til at drikke kaffe af i hele december:)
  Med hensyn til de små krus ville jeg nok følge jeres eksempel og bruge som pynt, da jeg har en lignende adventsstage;)

 • Reply Ditte Ellen Rasmussen 2 december, 2013 at 23:49

  Ej, hvor er de bare nuttede!! :-) Det store krus ville nok mest pynte på bordet med varm te i og de små ville sikkert blive brugt til teselskab af de små, indtil de skal på træet :-)

 • Reply Anonym 3 december, 2013 at 02:14

  Jeg ville give dem til min søster, hun har ladet mig flytte ind i sin lejlighed helt gratis i et par måneder indtil jeg har sparet op til noget jeg virkelig drømmer om. Vi så altid Mumi troldene som små :)

 • Reply Stine C 3 december, 2013 at 04:56

  Det store lækre julekrus ville jeg bruge til morgenkaffen gennem hele december. Det vil med garanti give mig en sød december-start på alle dage, så selv den værste gråvejrsdag ville blive startet med et julesmil på læben.
  De søde små krus ville jeg bruge til at hænge på mit mini juletræ i lejligheden, hvor de med garanti ville pynte og vække misundelige blikke fra julegæster :-)

 • Reply Lots 3 december, 2013 at 06:12

  Jeg vil selv nyde at drikke kaffe af det store krus hver morgen i december – og er sikker på at mine børn ville elske at få lov til at bruge de små krus.

 • Reply Maria B 3 december, 2013 at 06:44

  Jeg tror kruset skulle bruges til at drikke kaffe af under eksamens skrivning lige om lidt, for at minde om, at det trods alt er jul! :) De små skulle pynte på en grangren på en væg i køkkenet.

 • Reply Emma 3 december, 2013 at 07:19

  Ville elsker synet af mummier i huset, mens jeg skriver SRP hele December:-)

 • Reply Marie 3 december, 2013 at 07:22

  Fine mumi ting altså :-) Faktisk vil jeg ikke pynte med disse herhjemme, men hos min søde svgerinde, som jeg ved elsker alt med mumi – en sød juleoverraskelse til hende :-)

 • Reply Simone Bak Laursen 3 december, 2013 at 07:52

  De skal med hjem til mine forældre på juleferie. De søde små kommer til at pynte vores fine juletræ, og de større krus skal hjælpe mig igennem eksamen med varm the og kakao <3

 • Reply Cecilie 3 december, 2013 at 08:08

  Åh, hvor ville de klæde min julethe hele december :)

 • Reply Frk. Struds 3 december, 2013 at 08:18

  Du vil pynte på julebordet til vores julehygge med vennerne.

 • Reply julie herskind 3 december, 2013 at 08:50

  Jeg ELSKER mumi og alle søde ting, der efterhånden dukker op med disse :-)
  Hvis jeg vandt ville jeg hænge de små mumi-pyntekrus op på mit lille juletræ i min (lille) lejlighed, og det store krus ville jeg selvfølgelig drikke julete af, imens jeg nyder synet af juletræet med det fine pynt!

 • Reply Karen 3 december, 2013 at 09:04

  Det store krus skal fyldes med varm chokolade på min fødselsdag, som er lige før jul.
  De små krus skal fyldes med chokoladerosiner og andet godt og hænge rundt i lejligheden, så gæster og min bonusdatter kan smæske sig lidt.
  God jul til alle!

 • Reply Maria W. Høyer 3 december, 2013 at 09:29

  Jeg har et minijuletræ på mit værelse, hvor de søde mumikopper ville pynte rigtig godt!

 • Reply Anne Houman 3 december, 2013 at 09:37

  Mumi-krusene vil pynte så meget i min 19-årige datter Frederikkes lillebitte lejlighed i London, hvor hun lige er flyttet til. Hun har altid elsket Mumi-troldene…. :)

 • Reply Sarah 3 december, 2013 at 09:37

  De store krus skal fyldes med varm chokolade og skumfiduset! Placering er lige gyldig ;-)
  De små ville pynte fint på juletræet.

 • Reply Sabrina 3 december, 2013 at 09:43

  Det smukke julekrus skulle bruges til at drikke en masse dejlig jule-te denne måned! De små krus kunne lige passe fint på vores alle første juletræ i vores nye hus. Glædelig jul!

 • Reply Marie 3 december, 2013 at 09:47

  Jeg elsker julen og jeg elsker mumi, to ting der bare vil passe så godt sammen i min lejlighed. De små krus skulle hænge på mit juletræ, som jeg vil elske at stå at kigge drømmende på mens jeg nyder en god kop kaffe fra mumi-kruset, se det vil være julehygge efter mit hoved

 • Reply Christina Jørgensen 3 december, 2013 at 09:55

  Min bedste samler på fine julekrus, og det her ville da bringe lykke i det lille hjem hos hende :)

 • Reply Mette Lassesen 3 december, 2013 at 10:06

  Den vil glæde mig her i julen, skal skrive SRP og vil kan have en fin kop til at bringe lidt hygge ind så man har en undskyldning for at få en kop te og varm kakao ind i mellem :-) de små fine kopper kan pynte i vindueskarmen! Glædelig jul

 • Reply Nanna 3 december, 2013 at 10:19

  De små fine julemumi krus ville pynte fint på vores lille juletræ som står inde i stuen. Tror de ville passe fint sammen med resten af vores julepynt

 • Reply Maria F 3 december, 2013 at 10:23

  Det store krus ville blive mit faste tekrus, mens jeg ville hænge de fine små kopper op på en troldgren :)

 • Reply Sofie Jensen 3 december, 2013 at 10:27

  Ihh hvor er de fine :)
  I min familie holder vi jul hjemme hos min søster og hendes lille familie. Mine niecer er vilde med Mummi – og er sikker på at disse mini udgaver vil pynte træet i December og te-selvskabet resten af året med bamserne. Den store kop er til min søster som tak for en god aften.

 • Reply Sofie 3 december, 2013 at 10:29

  Krusene ville ikke skulle pynte hjemme ved mig men hjemme ved min far og papmor, da min papmor er vild med mumi. Jeg kommer selv til at nyde synet af dem jule aften da jeg skal holde jul hjemme ved min far.

 • Reply Rosa 3 december, 2013 at 10:35

  Jeg arbejder i en the-salon i København og ejer en the julekalender med en ny the hver dag – det ville være så fint at drikke den af de sødeste jule-mumi kopper! Derudover ville jeg pynte med de små mumi kopper ved siden af fint svensk julepynt. Glædelig jul.

 • Reply Charlotte 3 december, 2013 at 11:00

  Sikke en skøn gave I udlodder, årets Mummi krus er rigtigt fine, og passer jo til mine helt hvide teema krus. :-)

 • Reply Rikke 3 december, 2013 at 11:01

  Jeg ville elske at julehygge med min lille nevø og mumikopper! Det vil gøre det ekstra julet fordi julen er for børn og barnlige sjæle og det er lige hvad mumi kan bidrage med.

 • Reply Cecilie 3 december, 2013 at 11:05

  De ville passe SÅ fint sammen med mine andre to mumikopper som i lang tid så gerne har villet have selskab. Og så skal der drikkes julete i litervis :)

 • Reply Katrine 3 december, 2013 at 11:07

  Et sødt julekrus med en dejlig varm juleté! Så bliver det vidst ikke bedre! Og så sidde foran pejsen pakket ind i tæpper, med en skål pebernødder ved siden af en, og ens yndlings tv-serie i fjernsynet – Så er det jul

 • Reply Sara 3 december, 2013 at 11:13

  Jeg sidder hjemme og skriver opgave i december, så der ryger en del kaffe og the ned i løbet af dagen, det ville helt sikkert være hyggeligere med så fine nogle krus! :)

 • Reply Louise Andersen 3 december, 2013 at 11:16

  ÅRH! Bliver helt nostalgisk. Husker tydeligt Mummi troldene fra min barndom.
  Jeg har ingen lækre unger at købe sådan nogle til – men tror i bund og grund også at mig og min barnlige sjæl vil være mest glad for dem.
  Håber at vinde :)

 • Reply Bella 3 december, 2013 at 11:20

  De skal da klart bruges til juleguf, pebernødder og brændte mandler !

 • Reply Nanna Strøm 3 december, 2013 at 11:25

  Det store krus skal min lillesøster have, da hun er nået til en ny epoke, hvor hun skal flytte hjemme fra – derfor kunne hun godt bruge både krus og julepynt. De små søde krus er jeg blevet inspireret af jer til, hvordan de kan bruges. 1. søndag i advent fik jeg nemlig en stage magen til jeres af min mor – og for pokker, hvor ser det godt ud med de små mumi-krus på! :-)

 • Reply Pernille 3 december, 2013 at 11:36

  Min morgen starter helt obligatorisk med en kop kaffe eller the, og da det er december, så ville det være fantastisk at begynde dagen med kaffe/the af de søde mumi-julekrus imens man åbner julekalender og tænder kalenderlyst – simpelthen mere julehyggestemning med et sødt jule-mumikrus! De små krus vil pynte flot ude i mit lille køkken på mine hylder (jeg har nemlig intet julepynt til mit køkken :-( ), så der ville de være oplagte at sætte!

  Mvh. Pernille

 • Reply Emma 3 december, 2013 at 11:37

  Elsker mummi serien!
  Hvis jeg vinder, vil jeg bruge de små kopper som pynt i vindueskammen eller på julebordet med brændte mandler i :)

 • Reply Lene Jensen 3 december, 2013 at 12:00

  Jeg vil blive superglad for at kunne give dem til min søn som flytter hjemmefra 1/1-14. Det vil være starten på en ny tradition for ham. En ny kop hver år.

 • Reply Marie Lundsfryd 3 december, 2013 at 12:16

  Jeg har ALTID elsket mumi og vil så gerne vinde de fine krus.
  Jeg samler på mumikopperne og har selv fire, så de ville passe perfekt ind i samlingen. Jeg har kruset fra i sidste jul, så endnu et ville være lækkert!

  krydser finger!

 • Reply Kristine Nørgaard 3 december, 2013 at 12:17

  Ååååååh, hvor er de fine. Jeg vil dø af glæde over at vinde dem. Jeg tror de vil være SÅ søde med Glögg i. Den dybe røde farve vil så så fint i kontrast til det lyse krus – og så skullle der selvfølgelig være nogle kanelstænger i – både for smag og syns skyld. Minikopperne vil jeg binde nogle røde silkebånd i, og hænge på mit mini-juletræ som kræmmerhus, og fylde dem op med fx pebernødder.

 • Reply Marie Lundsfryd 3 december, 2013 at 12:25

  Jeg samler selv på mumikopper og har også julekoppen fra sidste år, så de ville passe perfekt ind i min samling.

 • Reply Pernille From 3 december, 2013 at 12:29

  Jeg ville helt sikkert hænge mini krusene på vores mini juletræ der står på spisebordet.
  Og det store skulle indeholde min yndlingsthe :)

 • Reply Cæcilie 3 december, 2013 at 12:33

  Åååh det sæt ville pynte i min nyelejlighed! Den store i mellem alle de andre og de små må der jo findes plads til ;-)

 • Reply Tove 3 december, 2013 at 13:18

  Drikke kakao med ynglings niecen på 3år :) det er pynt i sig selv ;)

 • Reply Berit 3 december, 2013 at 13:24

  Åh at sætte sig med benene oppe i sofaen og et Mumi krus i hånden med julete. Se det ville være lykken.❤️❤️

 • Reply Sabine 3 december, 2013 at 13:29

  Mumi vil pynte så fint på min troldegren i hjørnet af stuen :-)

 • Reply Anne 3 december, 2013 at 13:44

  Jeg har et kæmpe tekrus med en julemand på, som jeg altid drikker af hele året rundt :-) Men det er gammelt og faktisk ikke så lækkert mere, så et fint mumi julekrus ville så dejligt!
  De små søde krus kan pynte mit lille juletræ, som er blevet klemt ind i lejligheden ;-)

 • Reply Kristine Gottlieb 3 december, 2013 at 13:50

  Perfekt til min daglige kop chai te!

 • Reply Nadja 3 december, 2013 at 13:53

  Jeg er mumikop- og mumiskålesamler :b Så hvis disse bliver mine, vil selvfølgelig komme op på hylden og pynte sammen med de andre (:

 • Reply Malene Madsen 3 december, 2013 at 13:55

  Hvis jeg vandt kruset, ville jeg give det til min veninde, som altid inviterer på lækker kaffe eller te. Efter alle de kopper af både det ene og det andet jeg har drukket hos hende igennem tiden, er det vist snart på tide, at jeg giver lidt igen :-) Her ville julekruset være den perfekte gave, da hun i forvejen har en samling af mumikrus, som hun elsker :-)

 • Reply Mette Rubin 3 december, 2013 at 14:23

  Jeg ville tyvsjæle jeres ide og straks sætte de små krus på min adventsstage. Og julekoppen skulle straks fyldes med kaffe og opmuntre mig mens jeg læser, læser og læser…

 • Reply SimoneS 3 december, 2013 at 14:40

  Jeg ELSKER mumi kopper, og drikker min daglige kop te af en af de 7 kopper, jeg allerede har i min samling.. Og jeg ville elske at drikke min te af en julekop hver dag i december! :)

 • Reply Anna Louisa Olufsen 3 december, 2013 at 15:13

  Min søster og jeg drikker altid te af vores mummikrus.
  De to jule-mummikrus skal stå fremme og være en del af vores nisselandskab der snart har indtaget hele huset!⛄️

 • Reply Emilia J 3 december, 2013 at 15:20

  Ååh de søde, hyggelige julekrus ville være prikken over i’et i min juleoppyntning. De skulle klart stå fremme på den åbne hylde i køkkenet, så de netop sætter sit præg på julestemningen herhjemme og fuldender den. Og så skal de selvfølgelig tages i brug med den nyindkøbte julete.

 • Reply Emilie 3 december, 2013 at 16:32

  Jeg tror kruset ville pynte noget så dejligt på midt sofabord fyldt med julete og med æbleskiver ved sin side :-)

 • Reply Line GJ 3 december, 2013 at 17:05

  De vil passe rigtigt fint ind til mine andre mumi kopper

 • Reply Jo F 3 december, 2013 at 17:21

  Jeg er lige flyttet hjemmefra og mangler desperat nogle store krus til the/kako/kaffe og lign. Disse virkelig søde julekopper ville være helt perfekte! Hvis de blev mine, skulle de stå på min lille køkkenhylde med kogebøger og se fine ud. :-)

 • Reply Yvonne i 3 december, 2013 at 17:24

  Uhhhh, hvor er de skønne,
  De ville kvikke min dag op ;-)
  Er lige blevet opereret, så må kun få 1 dl mad af gangen, 15 gange om dagen, lidt hårdt men bliver super godt om en bette måneds tid.
  Glædelig december

 • Reply Kamilla Sørensen 3 december, 2013 at 17:26

  De er bare så fine, og min roomie ville blive ellevild, hvis jeg fik fingrene i dem, hun har nemlig lige efterlyst nogle fine julekrus til the’en, og er desuden en stor mumi-fan! De små krus ville hænge fint på en ranke i vinduet.

 • Reply Mette 3 december, 2013 at 18:11

  Vil elske at drikke te i mummi-kruset her i julekulden :-) De små krus vil jeg bruge i mine lærke-grene som pynter i vindueskarmen her i den søde juletid :) Håber på at vinde!

 • Reply Cecilie 3 december, 2013 at 18:23

  Det store mumikrus vil jeg drikke the af! Og de små krus skal pynte på vores juletræ, som skal fyldes med så meget hygge som muligt :-)

 • Reply LineLine 3 december, 2013 at 18:30

  Jeg elsker Mumi, og jeg ville blive i super godt humør af at drikke af en Mumi-kop og se de små mumi-kopper sprede julehygge i en meget travl tid for mig med meget arbejde og eksamensopgave. :-)
  Glædelig jul alle sammen.

 • Reply stine 3 december, 2013 at 18:36

  Der skal drikkes uforskammet meget julekaffe af de krus! Både små og store!

 • Reply Anita Nielsen 3 december, 2013 at 19:00

  Mens jeg drikker the af det store krus vil jeg nyde synet af de små, hyggelige krus, som jeg tror skal stå til pynt på en hylde i lejligheden.

 • Reply Cathrine 3 december, 2013 at 19:25

  Jeg vil gerne nyde min morgenkaffe og eftermiddagsthe i det store, fine mumikrus. De små ville pynte fint i mit vindue :) Jeg krydser fingre for at vinde og ønsker jer begge en rigtig dejlig jul. Tak for en evigt skøn blog.

 • Reply Henriette Mørch Pedersen 3 december, 2013 at 19:26

  De fine krus vil pynte som ophæng i mit vindue!

 • Reply Helle 3 december, 2013 at 19:36

  Ville så gerne kunne finde dem frem af julekassen hvert år til min lille datter. Hun er født i februar i år, så dejligt med 2013 kruset som kan minde os om det bedste år i vores liv – siden vi har fået hende. Glædelig jul

 • Reply Annemette 3 december, 2013 at 20:16

  Kaffe i den store kop…og de små til pynt :-)

 • Reply Anne Nielsen 3 december, 2013 at 20:33

  Det store ville passe perfekt til varm glögg med alt hvad der hører til.
  De små kunne pynte fint på borderet til julefrokosterne – med pynt i samt små julelys :)

 • Reply Linnea 3 december, 2013 at 20:36

  De små pyntekopper ville jeg hænge på min troldegren. Jeg har ingen julepynt, så det ville være tiltrængt. Så ville jeg drikke varm kakao med flødeskum af mumikruset, imens jeg nød mit nye pynt :-)

 • Reply Helena 3 december, 2013 at 20:41

  Tedrikning og pynt:-)

 • Reply nataliechristina 3 december, 2013 at 20:53

  IIIIIH de ville være HELT perfekte til min lækre jule-chai te, som jeg netop skal til at lave! masser af kanel og stjerneanis mmm

 • Reply Line 3 december, 2013 at 21:17

  De flotte, nostalgiske krus vil helt sikkert bidrage til julehyggen i mit lille hjem :)

 • Reply Simone 3 december, 2013 at 21:17

  De vil pynte så fint på min køkkenhylde, være det første der bliver tyet til når kaffen skal indtages om morgenen (det ville pludselig blive en fornøjelse at stå op) og de i miniature skal min lillesøster da låne til sin dukke når hun kommer til julehygge 3. Advent. Tror de ville skabe fundamentet i en helt ny slags juletradition :D Glædelig jul til jer! Jeg glæder mig til at følge med i hvad i ellers bringer os af (mad)jule hygge den kommende tid :)

 • Reply Line 3 december, 2013 at 21:19

  Hej

 • Reply Katrine 3 december, 2013 at 21:19

  Mumi har altid været en af mine favorit børnebøger. Jeg elsker det finurlige univers, og tegningerne i bøgerne kunne jeg bruge timer på at studerer.
  Hvis jeg vandt kopperne, skulle de selvfølgelig bruges til at drikke kaffe af, og de små krus vil pynte så fint på et juletræ.

 • Reply Sarah SarahDresselSarah 3 december, 2013 at 21:22

  Jeg er tosset med mummi og det vækker rigtige gode minder fra ens barndom.. Jeg ville elske at blive mindet om de hyggelige stunder ved synet af denne herlige mummi kop :)

 • Reply Maja 3 december, 2013 at 21:48

  Jeg er lige flyttet hjemmefra og har derfor virkelig næsten ingen julepynt. Kun et par nisser ligger på en hylde. :( Og disse små krus ville være de sødeste at hænge op og de andre krus de fineste på min nye hylde. Glædelig jul.

 • Reply Christina 3 december, 2013 at 22:19

  Jeg ville drikke kaffe af det store krus hver eneste morgen – og de små kopper skulle da klart på juletræet :-)

 • Reply SimoneSimonesimoSimonesSimone 3 december, 2013 at 22:40

  Jeg tænker, at de vil passe fint ind med mine andre mummi kopper :)

 • Reply Janni Bruun Søndergaard 3 december, 2013 at 22:44

  Nu er det sådan at jeg eeeelsker mumi!
  http://ifigrowupp.blogspot.dk/2013/09/mumitroldene.html (det kan måske bevise det!)
  Til sjældenthed så var det en af de serier jeg så meget da jeg var lille, og åbentbart ikke kun da jeg var lille, jeg er nemlig begyndt at se den melankolske og finurlige serie igen (ja jeg er 20 ;-) ), og hvad ville ikke gøre dette billede mere perfekt og juleagtig end et jule mumikrus! det ville være perfekt. De må julekrus vil jeg hænge i min juleuro sammen med bedstes julestrik og farmos selvmalede julekugler – ingen tvivl om at de ville stå smukt dertil!

 • Reply Sara Toft 3 december, 2013 at 23:10

  Den store kop ville være perfekt til min varme kakao. Og de små ville bringe glæde hos min søde lille niece, som elsker Mumi og alting småt, der passer til hendes små fine hænder. Hun skal også gerne forkæles lidt ekstra, når jeg skal fejre jul med hende for første gang i år :)

 • Reply Christina 3 december, 2013 at 23:30

  Disse fine, fine Mumi-kopper vil pynte i mit hjem som noget af det eneste julede her, da jeg midlertidigt bor i København, mens alt mit julepynt er i Aalborg. Derfor vil kopperne bestemt sprede hygge i mit hjem! <3

 • Reply Maria Bjerregaard 3 december, 2013 at 23:39

  Julekruset skal der drikkes yndlings the fra Perchs, hvid tempel the, og de små ville jeg bruge i en fin juledekoration :)

 • Reply Clara Kynne Schmidt 4 december, 2013 at 06:20

  Min kæreste er Australier og dette er hans første jul i Danmark. Jeg har lovet ham et ægte kæmpe dansk juletræ. Jeg er ung og har brugt en del tid i Australien, så min julepynts samling er begrænset til hvad vi kan lave af papir. Vi har bagt kagemænd, som vi har hængt op i rødt silkebånd – mummi kopperne ville være super fine ved siden af!

 • Reply Matilde Hegnsgaard 4 december, 2013 at 09:05

  De små skal hænge på min troldhasselgren sammen med de andre småting, jeg har fra barndommen. Mumi var en integreret del af min barndom, så de passer perfekt sammen med de andre børnesmåting. Den store kop skal erstatte min knapt så fine nuværende personlige kop.

 • Reply Laura R 4 december, 2013 at 09:12

  Koppen ville pynte rigtig fint på mit skrivebord her i december, mens jeg læser til eksamen.

 • Reply Susie Pedersen 4 december, 2013 at 10:45

  Jeg ville elske at pynte mit lille fine juletræ med disse flotte krus :)

 • Reply Laura Hansen 4 december, 2013 at 10:55

  Mumi minder om glade barndomsminder ligesom julen ofte gør – det ville være så fint, at hænge de små krus ned fra mine skråvinduer, hvorfra jeg vil nyde dem samt udsigten over Århus (selvfølgelig imens lækker the nydes af den store kop)! :)

 • Reply Catrine 4 december, 2013 at 11:04

  Jeg ville tage de fine krus med op på specialekontoret, hvor jeg skal tilbringe hele min december måned – er overbevist om, at lidt ekstra julestemning og varme jule-drikke vil hjælpe mig med at finde julehumøret frem trods speciale-travlhed!

 • Reply Mette 4 december, 2013 at 11:07

  De små krus ville passe perfekt ind i mit lille nisselandskab. Og det store krus kunne holde den eneste Mumi “kærlighed”s krus jeg har ved selskab i skabet :-)

 • Reply Sofie 4 december, 2013 at 11:24

  Jeg ville give mine forældre, som er midt i at flytte fra hinanden, et af de små hver, så de ikke glemmer,at vi hører sammen som familie.

 • Reply Signe Baldvinsson 4 december, 2013 at 13:35

  De fine krus vil passe rigtig fint til vores vindueskarm under de hjemmelavede perleplade-snefnug, som hænger i vinduet. Der skal evt. være en smule gran i.

 • Reply Pernille Bang 4 december, 2013 at 14:36

  De små søde krus skal pynte på kubusstagen ligesom hos Jer og det store krus skal der serveres gløgg i :o)
  Krydser alt hvad der krydses kan :o)

 • Reply Anne-Marie 4 december, 2013 at 15:14

  Da jeg lige er flyttet i lejlighed for mig selv, kunne jeg virklig godt tænke mig de fine krus til at give lidt hygge på en kold vinterdag :-)

 • Reply Christina 4 december, 2013 at 16:00

  Jeg ved bare, at Mumi-kopperne vil sprede julehygge og julestemning ved vores lille morgenbord i julemåneden (og i lang tid efter julen er slut). Tænkt, at jeg engang har været bange for Mumitroldene :-)

 • Reply Mille 4 december, 2013 at 17:01

  Jeg ville sende et krus til min søde veninde i Norge, da hun samler på mumi krus, og de små krus ville jeg hænge på en Trollegren. :)

 • Reply Ani Frøslev 4 december, 2013 at 17:20

  Jeg ville uden tvivl stille den forrest i min Mumi Kros samling. De små skal helt sikkert op på juletræet, men først kan mine små fætre og kusiner prøve at drikke af dem :)

 • Reply Thit O 4 december, 2013 at 19:06

  Af kruset skal nydes en velfortjent kop kaffe i pauserne på mit arbejde i en vuggestue :-) De små krus, tror jeg, vil hænge flot i et vindue.

 • Reply Karina 4 december, 2013 at 20:36

  Det store krus skal helt klar stå fremme og pynte (når det ikke lige er i brug ;-) ) og de små ville, som I skriver, være utroligt søde på juletræet :-) krydser fingre for at jeg vinder!

 • Reply Aviaaja 4 december, 2013 at 20:52

  Glædelig Jul

 • Reply Camilla 4 december, 2013 at 21:08

  Min søster elsker alt med Mumi, og jeg ville elske at give hende krusene i gave!

 • Reply Maria 4 december, 2013 at 22:12

  Den store kop til varm kakao med flødeskum og de små som pynt på min kubus stage.
  KRYDSER FINGRE :)

 • Reply Nanna F Nielsen 4 december, 2013 at 22:46

  Hvis jeg vandt dette sæt, ville jeg give det til min kære søster som pt er på udveksling i Arizona, USA. Hun er helt vild med Mumi og har flere år i træk haft især koppene på ønskesedlen.
  Hvis jeg vandt/min søster vandt disse kopper, ville de gøre sig gode i hendes køkken som fin vinduespynt når hun lige om lidt kommer hjem til kolde, dejlige julestemningsfulde DK! Det ville hvertfald være mit bud på et sted at placere dem i søsterens lejlighed. Selve koppen skulle selvfølgelig ind til resten af hendes samling i skabet :-) P.s krydser fingre!!!

 • Reply Ann-Kristin 5 december, 2013 at 00:03

  Da jeg ikke lige har noget juletræ, at hænge de små mini-kopper i vil jeg lade mig inspirere af jer og derfor hænge dem i min kubus lysestage :) Den store kop vil jeg fylde op med lækker chai-te ;)

 • Reply Claudia Rasmussen 5 december, 2013 at 10:18

  Jeg bor på et lille værelse og har dermed ikke meget plads. Jeg har dog købt et mini-juletræ, hvor disse krus ville hænge rigtig flot på! Jeg elsker mumi figurerne og det ville simpelthen være så hyggeligt, hvis de kunne bringe julehygge i mit værelse :)

 • Reply Ida 5 december, 2013 at 10:48

  Mumi er en dejlig del af min samling af kopper, og disse ville da være fantastiske at tilføje til samlingen :)

 • Reply Anna Eiholm 5 december, 2013 at 11:34

  Iiiih! Fin giveaway. Jeg ville nyde min the hver eneste morgen i den fine mumikop.. De små kopper ville jeg bruge til lys, fx som advents”krans” – eller bruge dem som små fine urtepotter med julens blomster, grene, grankogler mm. :)

  Mvh. Anna

 • Reply Lene Bonde 5 december, 2013 at 11:36

  Årh fine jule-mumi krus! :)
  Jeg ville drikke min morgenkaffe af det store krus hver eneste morgen i december. De små krus ville være fine at bruge til julegodter fx pebernødder og placere dem rundt omkring i min lejlighed, så jeg hele tiden bliver mindet om julen og at der er plads til godter hver dag fordi det er jul :)

  Hilsen Lene

 • Reply Flora 5 december, 2013 at 13:03

  De skulle pynte i min bedste venindes hænder d. 24, da hun har fødselsdag dér, og jeg ville give dem i gave. de små kopper ville jeg stoppe med snacks som juledaddelkugler og fyldte nougatchokolader, og til den store ville jeg give hende en julechai.

 • Reply Iben 5 december, 2013 at 13:18

  Min mor er en ægte te-elsker og så nyder hun at eje flotte kopper. De pynter altid så fint i køkkenet. Jeg er sikker på, at hun ville elske mumi-troldende – det minder mig om min barndom!

 • Reply Inge 5 december, 2013 at 13:39

  Jeg ville invitere vores venner og deres 3 dejlige børn på besøg og lege te-selskab med børnene. Bagefter kunne de drikke varm kakao af dem og spise pebernødder til.
  Resten af december vil jeg hygge med baby og drikke ammete af det store krus, mens jeg nyder synet af mumi-julekuglerne på det store kunstige juletræ.

 • Reply Ida Dorthea 5 december, 2013 at 13:55

  Jeg er ikke særlig julet, og på ingen måde i julestemning, da december i år kredser omkring bolig og økonomi – det vil altså sige at de små krus ikke skal hænge i vinduet eller på juletræet, men ville klæde en god espresso, en morgen i kulden.
  Det store krus skal komplimentere de andre mumikrus der bliver samlet, og måske give lidt julestemning i al det kedelige kaos?
  Alt godt – Ida

 • Reply Rikke Christensen 5 december, 2013 at 14:12

  Det store krus ville jeg drikke the af hele julen og de små ville pynte utrolig godt i min nye lille lejlighed her til jul, da jeg endnu ikke har noget særligt julepynt, og det ville derfor være meget velkomment :) Glædelig jul!

 • Reply Signe Nielsen 5 december, 2013 at 14:13

  Disse søde Mumi krus, er lige dem som mangler i min ellers meget veludrustede Mumi samling ;) Men når man er begyndt er det jo som man ved svært at stoppe igen.

 • Reply Vibeke 5 december, 2013 at 14:14

  De små krus ville pynte på vores første juletræ i vores første hus! Det store ville komme til at pynte smukt samme med andre Mimi-krus. Håber jeg vinder

 • Reply Freja 5 december, 2013 at 14:49

  Er kæmpe fan af te, så de skal da selvfølgelig pynte morgen, middag, på mit køkkenbord med min yndlingste :)

 • Reply Ida 5 december, 2013 at 17:26

  Hvor er de søde de mumikopper! De ville passe perfekt til mit morgenbord <3

 • Reply Vanessa Jelskov 5 december, 2013 at 18:53

  Vil elske det søde mumi krus. Det er lige nok julet til at være det mest jullet herhjemme

 • Reply Rikke 5 december, 2013 at 19:17

  De vil skabe lidt julehygge ved siden af min computer, mens jeg skriver bacheloropgave :)

 • Reply Catrine Kudahl Thomsen 5 december, 2013 at 19:18

  Her midt i al eksamenslæsningen, ville det bare give lidt ekstra julestemning at drikke sin julete og kaffe af sådan et fint krus. Desuden kunne de små pyntekrus være så fine på mine små 12 kvadratmeters kollegieværelse ;).

 • Reply Pernille 5 december, 2013 at 20:11

  Koppen skulle bruges til en dejlig chaithe om og om igen :-)
  De små mini krus skulle op stå på i vores vinduer sammen med små huse med stearinlys i (jeg ved godt, de er til at hænge, men det ville jeg ikke). Det ville være så fint :-)

 • Reply Mai-Britt 5 december, 2013 at 20:54

  Da vi lige har fået en datter, har vi ikke fået pyntet op til jul. De to kop vil derfor hjælpe en smule. Min kærestes kop bliver fyldt med kakao, min med ammete.

 • Reply Cecilie H. 5 december, 2013 at 21:10

  De ville pynte i mit køkken med varm kakao med flødeskum, og selvfølgelig en pebermyntestok. Det ville give det hele lidt mere julestemning i denne våde kolde tid.

 • Reply sophie 6 december, 2013 at 15:29

  nu har jeg et køkken med åbne hylder, så man kan se mine glas og krus. Så der vil de pynte rigtig fint :) desuden er køkkenet ikke det sted, hvor jeg synes det er så nemt at pynte op til jul, så lidt julekrus ville jo være perfekt :D

 • Reply Stine Larsen 6 december, 2013 at 17:26

  Jeg ville dele denne skønne gave med de skønneste mini me´s, de ville ELSKE at sidde med hver deres kop varm cacao med flødeskum med deres mor ( som snupper det største krus, hvor der kan være ekstra meget flødeskum i :P… )

 • Reply Ragna 6 december, 2013 at 18:11

  Det kunne være dejligt at starte dagen med en go mumikop julete :)
  De små koppe ville passe perfekte til min julekommode, som er pyntet i hvid og blå, vinterjul dekoration :)

 • Reply Natascha 6 december, 2013 at 22:14

  De små mini-mummikrus ville pynte så fint, hvis de hang i mit køkkenvindue – så er det lidt ekstra hyggeligt at æave julebag. Samtidig kan det store mummikrus så fyldes op med varm kakao, bare for at gøre det hele endnu bedre :)

 • Reply Cæcilie Hansen 7 december, 2013 at 09:43

  De små julekrus ville være prikken over det berømte I på mit og kærestens første juletræ sammen! Jeg GLÆDER mig til at pynte det sammen med ham og nyde den fine pynt! Den store Mumikop ville komme i brug når en af veninderne kigger forbi i løbet af december – med nybrygget julete så de ikke bærer julen ud ;-)

 • Reply Mette 7 december, 2013 at 11:59

  Koppen skulle gå til min fantastiske veninde, der ville drikke en kop varm kakao og ville elske den ekstra julehygge <3 Hun har været og er en kæmpe støtte og sidste gang hun var på besøg ved mig havde hun en gave med, der indeholdt en Mumi kop. Den drikker jeg kaffe af dagligt og tænker på hende :)

 • Reply Mette 7 december, 2013 at 11:59

  NEEEEJ, hvor er de fine! Jeg ville nyde dem til min eksamenslæsning over hele julen og give det lidt mere mening at nynne sangen fra outroen konstant ;) haha. De kan ikke købes nogen steder i Aarhus?

 • Reply Sofie Klitgaard 7 december, 2013 at 14:26

  Det store krus vil klæde både mit gamle Mumi-julekrus fra 2011 og den nye Fabel julete, jeg skal nyde hele december. Og de små, ja, de vil bare være skønne til alt lige fra julepynt på mit STORE træ (i min LILLE lejlighed) til småtteri-knas eller en lille espresso-kræs-drik… Hmm. :)

 • Reply Trine brix 7 december, 2013 at 15:43

  De skal da hænge på min troldegren og både give julestemning og godt humør :)

 • Reply Alexandra 7 december, 2013 at 18:56

  Jeg sidder og skriver speciale her op til julen med frist i januar og drikker mindst et par liter te om dagen. Det ville vaere ekstra dejligt at kunne drikke af en soed mumikop. De smaa mumikrus ville pynte sammen med nisserne i min “julevindueskarm”.

 • Reply Jenny Clausen 7 december, 2013 at 20:27

  jeg har endnu intet julepynt oppe har ikke været i stemning, men er sikker på disse fine ting kan give mig lidt julestemning og godt humør, ville hænge den i vinduet i stuen:-) og drikke varm kakao af kruset <3

 • Reply Mari 7 december, 2013 at 20:40

  Der skal tørrede kanelstænger i:-)

 • Reply Pernille Overgaard 8 december, 2013 at 00:02

  Man kan da kun blive i godt humør af de fantastiske kopper, store som små. Jeg vil bruge dem til julethe – og espresso i det små.Mimi er og forbliver en finsk klassiker!

 • Reply Hanne K 8 december, 2013 at 10:39

  Hej

  Jeg vil glæde vores datter på 26, med de små krus…
  Hun elsker Mumi…
  Hun vil sikkert bruge dem til at pynte op på en guirlande i køkkenet..

  Kh
  Hanne

 • Reply Sandra 8 december, 2013 at 10:51

  De små mumikrus skal helt sikkert på vores lille juletræ – det ville være så fint :)

  De store krus vil bare pynte så meget til de varmedrikke. Det vil gøre det så meget hyggeligere, at drikke en kop varm kakao, hvis man kan gøre det fra et jule-mumikrus :)

 • Reply Anne Kristine 8 december, 2013 at 10:57

  Jeg elsker MUMI-troldene og jeg ELSKER te og kaffe, så det er en helt fantastisk kombi, og alt for sød og pæn til at gemme væk i et skab. De skal hænge på kroge og pynte i mit køkken, og være klar til brug lige når det passer:)

 • Skriv en kommentar