FROOSH GIVEAWAY –
Giveaway

FROOSH GIVEAWAY

Vi ved godt der har været et par giveaways på bloggen på kort tid – men vi tænker det ikke gør noget og specielt ikke når det er noget så lækker som 100 % frugt smoothies i kan vinde :-)!
Charlotte fra Froosh-gruppen kontaktede os for et par uger siden, og spurgte om vi kunne tænke os, at lave en giveaway på vores blog. Hun skrev lidt om hvad froosh var, og efter det kunne vi ikke sige nej!
“Smoothies fra froosh er fuld af frugt. Ja, det er faktisk det eneste,
vores smoothies er lavet af. Ingen tilsætningsstoffer, intet
koncentrat eller sukker. 100 procent frugt. Derfor er froosh også
fulde af vitaminer, fibre og antioxidanter.”
De fleste kan nok bedst lide, at lave deres egne ting, fordi så ved man præcis hvad der er i og hvad der ikke er i. I froosh juice kan man være helt sikker på hvad der er i, da det er 100 % frugt og der står bagpå juice hvilke frugter der er i. Der er altså ikke grund til at være bange for at der er tilsat noget som helst træls i disse smoorhies! Der findes 5 froosh smoothies: Ananas, banan og kokos, mango og appelsin, kiwi og æble, Blåbær og hindbær, goji, mango og acerola. Jeg har smagt dem allesammen og må indrømme, at min favorit er mango og appelsin. De er super gode som et ekstra måltid midt på dagen og til morgenmad. :-) Min kæreste kan også godt skrive under på, at specielt blåbær/hindbær er god til tømmermænd!
“En froosh dækker to af de seks stykker anbefalet frugt og grønt om dagen.
Derfor er froosh en nem og hurtig vej til en sund kost, især når man
ikke lige selv gider stå og blende alle de sunde sager. En froosh
indeholder nemlig mange forskellige frugter, som er sammensat for at
give den gode smag, og som giver kroppen et ordentlig skud sundhed.
Derfor kan du med fordel gøre kroppen vinterklar med en froosh.”
Nå.. Nu til det vigtigste, nemlig hvad I kan vinde og hvad I skal gøre for at være med i konkurrencen. Vinderen er så heldig at få 5 kasser froosh smoothies (en med hver smag). I hver kasse er der 12 stk. smoothies så i alt får vinderen altså 60 stk – ikke dårligt, vel!? 
Det I skal gøre for at være med er, at skrive en kommentar til indlægget hvor i svarer på, hvordan I får jeres 6 stykker frugt/grøntsager om dagen. Vi finder vinderen via random.org mandag d. 19 november.

 

“Nyd froosh som en sund snack – på farten eller derhjemme – når du får
lyst til noget lækkert.”
– Laura og Christine
tidligere indlæg næste indlæg