1. ADVENT: VINDER OG LIDT JULE-DRIKKE –
Drikke, Højtider

1. ADVENT: VINDER OG LIDT JULE-DRIKKE

Først og fremmest vil vi gerne sige mange tak til alle Jer, der har været med i 1. advents konkurrencen om at vinde en slankekasse fra Aarstiderne – vi ville ønske, at vi kunne give Jer alle sammen en ;-) Desværre er der kun en kasse, og vinderen af denne er Pia med kommentar nr. 42 – Stort tillykke!! Pia har fået kontakt pr. email, og vi håber du får stor glæde af kassen.

Screen Shot 2013-12-01 at 12.30.48

Uden at sige for meget… Så synes vi, at I skal kigge forbi bloggen igen i morgen, hvor der måske sker lidt spændende sager igen. Det er jo trods alt 2. søndag i advent om en uge og tid til endnu en adventsgave her fra bloggen ;-)! Indtil i morgen kunne i jo passende nyde 1. søndag i advent med en (eller flere) af følgende drikke.

 

Vi har været lidt i gemmerne på bloggen for at kigge på drikke, der snildt kan nydes her op til jul, hvor man ofte har lyst til lidt varmt at lune sig på. Vi er både the, kaffe og frugt-saft/juice drikkere – så der skulle gerne være lidt for enhver smag.

 

Varm hyldeblomstsaft (vi ved godt at linket her er til kold hjemmelavet hyldeblomstsaft, men i stedet for den kolde vand, kan kogende vand blandes i i stedet og vupti – en dejlig varm hyldeblomstsaft-drik!) Hvis man skal forkæles ekstra kan et skvis rom sikkert også gøre underværker og give endnu mere varme. Det behøver selvfølgelig ikke at være hjemmelavet og andre safter f.eks. æble- eller solbærsaft kan sagtens bruges i stedet.

 

Earl grey latte – vi elsker cremet, skummet mælk, som snildt kan gøre en earl grey the lidt mere spændende :-)

 

– En frisk varm drik er også denne vinterlimonade, der er lavet på vand, citroner, honning og ingefær, der specielt er god til de dage med forkølelse og ondt i halsen.

 

Varm chokolade på små pinde, hvor man helt selv bestemmer om det skal være mørk, hvid eller lys chokolade man vil lave sin varme chokolade på. Chokoladerne kan også sagtens blandes og med et skvis bailey bliver det kun bedre :)

 

Lakrids chai latte, hvor den klassiske chai får et lille twist med lakrids – super lækkert og helt sikkert noget vi snart skal prøve igen.

 

Æbletoddy er en varm æble drik med en skøn julesmag. Æblesaft blandes med citron, ingefær, anis samt kanelstænger og varmes op til en lækker varm drik.

tidligere indlæg næste indlæg

2 Kommentarer

 • Reply Fru Kofoeds Køkken 2 december, 2013 at 09:57

  Årh, den dér lakrids-chai må vist efterprøves i løbet af hjemmearbejdsdagen :-)

  • Reply Twin Food 4 december, 2013 at 09:01

   Det lyder da som en fornuftig idé ;-)
   Vi håber den faldt i god smag!

  Skriv en kommentar