MUMI GIVE-AWAY (LUKKET) –
Giveaway

MUMI GIVE-AWAY (LUKKET)

image004

Det er tid til en give-away og oveni købet endnu en hvor man kan vinde søde mumi-ting – vi ved hvor mange af Jer der var med i sidste give-away med mumi, og håber der er (mindst) ligeså mange som har lyst til at være med i denne. :-)

 

Finske Arabia har netop udvidet det populære Mumi-stel med en helt ny, frisk og spændende serie, der tager afsæt i en spændende historie om at drage ud og vende hjem til trygge omgivelser. Da vi fik tilbuddet om at få nogle produkter og samtidig muligheden for at give én af Jer nogle produkter, kunne vi simpelthen ikke sige nej.

mumi2

Siden vi har fået mumi-kopper, tærtefad og skål ind I vores køkken er vi kun blevet mere fan af serien. Mumi-kopperne er altid de kopper hjemme ved os, som der bliver taget først (hvis de ikke lige er I opvaskeren ;-)), fordi de bare er så hyggelige.

 

Den nye serie har som sagt et “tema” der handler om at være ude i den store verden, men hvor man samtidig altid har den mulighed for at vende hjem til de vante, trygge og hyggelige omgivelser. Det må være noget vi alle kender til. Vi synes altid det er rart at komme ud og se verden og opleve en masse ting, men vi har det nok også begge sådan, at det er rart at komme hjem igen på et tidspunkt. Christine var sidste år 5 måneder i Sydney og lige nu er Laura 4,5 måned i San Diego – en af de ting man hurtigt kan komme til at savne er netop den tryghed og de vante omgivelser man er vant til hjemmefra. Selvfølgelig er det altid en kæmpe oplevelse og udfordring netop at turde at give lidt slip på de ting.

 

“De fleste kender til følelsen af, at verden pludselig ser ny og usikker ud, når tordenen brager, eller stormen rusker. Historien om Mumi der flytter, minder os om, at selv truende kometer kan være en del af et spændende eventyr, der ender lykkeligt i hjemlige omgivelser.”

 

I denne give-away har én af Jer mulighed for at vinde hele 3 ting fra den nye serie, nemlig et krus, en skål og en opbevaringskrukke (alle tre ting kan ses på billedet nedenfor). Udover de 3 ting er der også en kande. Hvis vi ikke havde My-kanden, skulle denne helt sikkert hjem til vores lille samling :-)

Arabia_Mumi Flytter_Foto 1

 

Illustrationerne på “Mumi Flytter” udspringer af en af de tidligste originale Mumi-romaner, Mumi og Kometen, hvor flere af de kendte figurer introduceres for første gang. Det hvide porcelæns-stels karakteristiske sorte stregtegninger har som noget helt nyt fået et strejf af rødt og rosa, som giver borddækningen et lækkert touch af autentisk varme og nærvær.

 

Og nu til det i sikkert er interesserede i – hvordan I vinder de søde produkter?! Det i skal gøre er, at skrive en kommentar til dette indlæg, hvor i skriver hvilken mumi-figur, der er Jeres favorit. Kommentaren skal være skrevet inden søndag d. 22 september kl. 20 (hvor vi trækker en vinder via randorm.org)

Vi synes de nye produkter fra Arabia er så søde og snildt nogen vi kunne se passe ind i vores køkken. Hvis den nye mumi-serie var kommet ud lidt før, er vi sikre på de også havde været gode at have med i kufferten til Sydney og San Diego. En kop kaffe/the i en mumi kop til de lidt svære tider, ville helt sikkert kunne få en i bedre humør :-)

mumi3Nu når vi har Jeres opmærksomhed vil vi gerne sig TAK! Vi har netop rundet de 5000 følgere på bloglovin’ og det er bare helt vildt! Vi er så taknemlige for at der bliver ved med at komme nye følgere til, det er det der gør det her arbejde så sjovt.

Ps. Vi skal som skrevet før godkende jeres kommentarer hvis ikke i har kommenteret før, derfor skal I ikke blive nervøse hvis ikke jeres kommentar dukker op lige med det samme – den kommer når den er godkendt

 

Sponsoreret indlæg

tidligere indlæg næste indlæg