TUN NUGGETS –
Fisk, Nemme hverdags retter

TUN NUGGETS

tuna-nuggets

Vi har før kastet os ud i de klassiske kyllinge nuggets og har her prøvet en udgave med tun. Vi synes selv de blev smadder gode og så var de også nemme at lave. De består hovedsageligt af tun (selvfølgelig) og herudover har vi tilsat lidt friske urter og æg til at holde massen sammen. Man kan forme nuggets’ne som man vil – vi valgte at lave dem lidt aflange og vendte dem herefter i en blanding af sesam og grov rasp. Det er klart at de bliver aller bedst i en omgang friture, men hvis man vil spare lidt kan man bage dem i ovnen indtil de er gyldne på toppen. Det gjorde vi og det tager de altså ikke skade af. Servér nuggets’ne med en skøn salat, som f.eks. denne her sprøde sommersalat – den var på bordet som tilbehør til vores tun nuggets.

Ingredienser (10-15 stk.)

2 dåser tun

2 æg

1 spsk frisk hakkede urter

Salt

1 dl grov rasp

1/4 dl sesam

 

  1. Bland tunen godt med æg og friske urter indtil massen er ensartet
  2. Form tun nuggets’ne og vend dem i en blanding af rasp og sesam
  3. Put dem på et stykke bagepapir og bag dem i ovnen ved 200 grader i 20 min. indtil de er gyldne på toppen

nuggets-with-tuna

tidligere indlæg næste indlæg

No Kommentarer

Skriv en kommentar