MUMI GIVE-AWAY (LUKKET) –
Giveaway

MUMI GIVE-AWAY (LUKKET)

Arabia kevat 2014

Jaa, vi ved godt at det ikke er første gang man har mulighed for at vinde nogle fine mumi sager her på bloggen, men vi er altså selv så stor fan, at når vi får mulighed for at give en sød mumi ting til én af vores dejlige læsere, siger vi ikke nej!

 

2014 bliver et særligt år for alle Mumi-fans. Det er nemlig året, hvor skaberen af de charmerende Mumi-trolde, Tove Jansson, ville have fyldt 100 år. Det fejrer Arabia med en ny, limited edition, der hylder kvinden, der satte Mumi-troldene i verden. Illustrationerne på kruset og de tre krukker i jubilæumsserien er inspireret af Tove Janssons historie om ”Den farlige rejse”. Fortællingen tager afsæt i at se verden med nye briller og udforske den, med alt hvad det indebærer af farer på vejen. Hvis man er heldig kan det være man finder en af de kopper med et par briller på indersiden – disse er kun på hver sjette kop :-)

mumi55

 

Vi har aldrig haft svært ved at købe de nuttede mumi-trolde, og hver gang de kommer med nye serier synes vi de er ligeså nuttede som de forrige.
Endnu en god grund til at købe noget fra denne serie, er at der doneres 15. kr ved hvert køb til UNICEFS uddannelsesprojekter i hele verden.

mumi

 

For at være med i denne give-away skal i følge os på bloglovin’ samt instagram (@twinfood) og derudover skal i kommentere på dette indlæg. Kommentaren skal skrives inden 16. februar kl 12.00 hvor i må skrive lige hvad i vil :) Vinderen får 2 krus og 2 krukker i valgfri størrelse.

Og lige et lille forslag til hvad de fine mumi ting kan bruges til, hvis man skulle gå hen og vinde. Vi har plantet nogle løg i den mellem krukke og den mindste krukke er indtil videre blevet brugt til forskellige snacks (og slik ;)) – den nye serie skaber en skøn glæde og farve og man kommer virkelig i forårs/sommer stemning med de fine motiver.

mumii333

tidligere indlæg næste indlæg