SPRØDE ÆBLECHIPS –
Bagværk, Snacks, Sundere alternativer

SPRØDE ÆBLECHIPS

23_dec

Juleaften nærmer sig og vi har i dag sidste arbejdsdag inden turen går tilbage til Jylland og juleferie! Jubii, hvor vi glæder os! Vi fortsætter stimen med jule-opskrifter og har virkelig været i gemmerne. Disse æblechip har faktisk været på bloggen siden 2012, vi har bare fuldstændig glemt dem! Vi synes de er ret julet, specielt hvis man tilsætter lidt kanel. Kanel er bare et ægte julekrydderi! Vi tænker de specielt egner sig til det søde julebord, hvis man ønsker lidt andet end nougat, chokolade og marcipan ;-)!

Ingredienser

2 æbler

1/2 dl sukker

1/2 dl vand

lidt kanel

  1. Skær æblerne i tynde skiver (pas på de ikke bliver ALT for tynde)
  2. Opløs sukker i en gryde med vand
  3. Læg æbleskiverne i gryden lidt ad gangen og lad dem blive der til de er bløde i det (ca. 2-3 minutter)
  4. Kom æbleskiverne på en bageplade med bagepapir
  5. Drys med lidt kanel hvis du har lyst
  6. Bag skiverne i 2-2 1/2 time ved 110 grader (alm. ovn). Tag dem ud inden de bliver for mørke og brændte. Lad dem stå lidt og køle af – de bliver først sprøde når de er kølet helt af. Hvis de alligevel ikke virker helt sprøde, så kom dem i ovnen igen i ca. 10 min

OBS! det er muligt at skiverne slet ikke er færdige efter 2 1/2 time, fortsæt bare med at give dem tid i ovnen til de er færdige. Det afhænger af hvor tykke de er blevet skåret :-)

æblec1

tidligere indlæg næste indlæg

No Kommentarer

Skriv en kommentar