SPINAT SHAKE –
Drikke, Morgenmad

SPINAT SHAKE

grøns2
Hvis man vil starte ugen på en god måde, burde man starte med denne sunde shake. Den er lavet hovedsageligt af bananer og spinat, som giver den flotte grønne farve. Derudover er der også lidt citron og mynte i for at give en ekstra smag, og mælk for at gøre det mere flydende. Hvis man ønsker konsistensen smoothie agtig, skal man ikke komme helt den mængde mælk i, som vi har skrevet. Lige i dag burde vi nok havde startet dagen med sådan en grøn drik. Både lørdag og søndag har stået på studenterfest for vores vedkommende og vi vil godt indrømme at der både er blevet spist og drukket rigeligt- men det hører sig jo til ved sådanne fester. Vi har tænkt tilbage på vores egen studentertid i weekenden og har simpelthen ikke kunne forstå hvordan energien til festerne er kommet frem, men den hue må helt sikkert have givet noget ekstra energi! Vi duer hvert fald ikke til at feste vildt i mere end to dage nu ;-) (Scroll down for english version)

 

Ingredienser (2 store glas)
2 frosne bananer
2 dl mælk
Saft fra 2 citroner
2 dl vand
2-3 håndfulde frisk spinat
1 lille håndfuld mynte

 

 1. Blend alle ingredienserne sammen
 2. Smag til om der mangler mere citronsaft eller mynte

grøns1

 

 

SPINACH SHAKE

Ingredients (2 large glasses)
2 frozen bananas
200 ml milk
The juice of 2 lemons
200 ml water
2-3 handfuls of fresh spinach
1 small handful of mint

 

 1. Blend all ingredients together
 2. Season to taste if more lemon juice or mint is needed
tidligere indlæg næste indlæg

2 Kommentarer

 • Reply Kirsten 30 juni, 2014 at 16:30

  Hej! Jeg laver også ofte spinatjuice og det er virkelig en lækker energi booster – jeg putter udover spinat også gulerod, æble og ingefær i. Havde aldrig overvejet at blande banan sammen med spinat, men det vil jeg prøve næste gang. Tak for opskriften!

  • Reply Twin Food 3 juli, 2014 at 16:39

   Vi er også helt vilde med spinat juicen med ingefær, gulerod og æble – det er noget vi kunne starte hver dag med at drikke! :)
   Bananen giver det en mere smoothie konsistens, og derfor kan denne shake faktisk også fint fungere som en morgenmad i sig selv

  Skriv en kommentar