PÅ BESØG HOS “SANS MED FRÜD” MED EARLY BIRD –
Anbefalinger

PÅ BESØG HOS “SANS MED FRÜD” MED EARLY BIRD

Processed with VSCOcam with f2 preset

Early Bird kom i her juni måned til Aarhus og vi har været så heldige at få lov til at prøve konceptet. Konceptet findes, udover i Aarhus, også i København og Nordsjlælland. Helt overordnet er det et last-minute koncept for de gode spisesteder, hvor der hver dag kan findes gode deals lige her (gælder både Aarhus, København og Nordsjælland).

I torsdags fik vi afprøvet konceptet og var nede og spise en lækker middag på restauranten, Sans med früd (se her ift. menu og pris), en rigtig hyggelig restaurent der ligger nede i Mejlgade. Vi havde udset os restauranten et par dage inden vi vidste vi skulle afsted og sørgede derfor for at bestille så tidligt på dagen som muligt, hvor der ligeledes (højest sandsynligt) er større udvalgt. Middagen bestod af 9 skønne retter med blandt andet grillede artiskokker, fjordrejer, rimmet torsk, peberbøf samt en dessert, der var en fortolket udgave af en cheesecake. Der var i middagen også inkluderet 4 glas vine, der var passet ind til maden og specielt dessertvinen var et hit hos os – MUMS!

sans1

Selve Early Bird konceptet går ud på, at man på udvalgte restauranter kan få 1/3 af prisen skåret af, når man bestiller bordene på dagen, hvor man vil ud og spise. Hver dag tilbyder de restauranter, der samarbejdes med, altså deres borde til billigere penge end normalt.

Som studerende er det ikke meget vi kommer ud og spise, da det ofte ender med at være ret dyrt. Derfor synes vi at konceptet er rigtig godt og vil helt sikkert få gavn af det.

En lille ulempe er at det først er på dagen at man kan bestille bord, men hvis man sørger for at booke tidligt på dagen (vi bookede kl. 7.00) er der et rimelig stort udvalg af restauranter. Spontane middage er altså heller ikke dårlige ;) Derudover kan man ikke være sikker på om den restaurant man nu ønsker at besøge “sælger” et billigt bord når man vil afsted, men der er heldigvis en masse gode iblandt, så der er helt sikkert noget ligegyldigt hvad.

Som ekstra bonus har man lige nu mulighed for at vinde en 8-retters middag inkl. vinmenu for 2 på en af de bedste restauranter i Aarhus – Nordisk Spisehus (værdi 3.096 kr.). Vinderen findes ved tilfældig lodtrækning den 1. juli og offentliggøres på earlybird.dk. Man deltager ved at like Early Bird Aarhus på Facebook + skrive sig op til nyhedsbrevet inde hos Early Bird

 

Indlægget er sponsoret af Early Bird. Alle billeder og meninger er vores egne

tidligere indlæg næste indlæg

No Kommentarer

Skriv en kommentar