I aften havde vi lyst til noget nemt. Det blev til fuldkornspasta med green curry. Vi lavede vores egen udgave af green curry, da vi ikke havde alle ingredienserne til den “rigtige”. I vores curry blev det til kylling, squash, svampe, kokosmælk, green curry paste og lidt yoghurt natural. Vi serverede curry’en oven på pasta og derefter hældte vi peanuts, rosiner og ananas over. Vi rev lidt limeskal på toppen. Det var en virkelig let ret at lave, og det smagte virkelig godt! Det gode ved retten er, at man selv kan bestemme hvor stærk den skal være. Vi kan ikke lide vildt stærke ting, så vi kom ikke så meget curry paste i – men hvis man kan lide stærke ting, kan man bare komme rigeligt i :-)
Ingredienser til Green Curry (til 2 pers.):
1 lille dåse kokosmælk
1/2 dl yoghurt natural
200 gram svampe
1/2 squash
2-3 spsk green curry paste
200 gram kylling
Til toppen: Rosiner, peanuts og ananas
Start med at lave ‘saucen’. Bland kokosmælk, yoghurt og green curry paste. Steg svampene på panden og tilsæt kyllingen når næsten alt vandet fra svampene er fordampet. Kom også squash i og lad det simre. Hæld saucen over kyllingen og grøntsagerne og bland det rundt.
Kog pasta som anvist på pakken. Kom blandingen oven på pastaen og top med rosiner, peanuts og ananas. Her ville man helt sikkert også kunne bruge andre ting, vi brugte bare det vi lige havde.
No Kommentarer