NUDLER MED OKSEKØD OG EDAMAMEBØNNER –
Kød, Nemme hverdags retter, Pasta

NUDLER MED OKSEKØD OG EDAMAMEBØNNER

kødnu2

Som vi vist har skrevet før, har vi begge travlt med specialet for tiden. Specielt Christine er ved at være halvpresset med en deadline d. 1 Juni – hvorfor er det at den tidsplan bare aldrig holder? På de travle hverdage fortrækker vi at aftensmaden er nem, det kan enten være rester der bare skal varmes, eller sådan en omgang nudler her med oksekød og edamamebønner. Det tager ikke mere end 15 min at bikse sammen på panden, og så kan man nemt tilsætte lidt ekstra, hvis man fx. har et par tomater eller peberfrugter, der skal bruges :-)

 

Ingredienser (2-3 personer)

1 løg

2 fed hvidløg

1 tsk hakket chili

300 gram hakket oksekød

2 spsk soya

2 spsk hoisin sauce

2 håndfulde edamamebønner

Salt og peber

 

Tilbehør: 200 gram nudler

  1. Kog nudlerne efter anvisning på pakken
  2. Hak løg og hvidløg
  3. Varm en pande med lidt olie og svits løg, hvidløg og chili
  4. Kom den hakkede oksekød på panden og lad det blive brunet (hak ikke for meget i det, det er lækkert når stykkerne er lidt større)
  5. Kom soya og hoisin sauce lidt kødet og bland det hele godt rundt
  6. Smag til med salt og peber inden edamamebønnerne vendes i

kødnu1

tidligere indlæg næste indlæg

No Kommentarer

Skriv en kommentar