FORÅRSRULLER MED PULLEDPORK –
Bagværk, Kød, Til madpakken

FORÅRSRULLER MED PULLEDPORK

pulledf3

I løbet af ugen har vi igen haft gang i projekt pulled pork, og hvor er det altså bare lige lækkert hver gang. Der var en forholdsvis stor portion tilbage og eftersom vi erfarede sidste gang at det smager mindst ligeså godt dagen ville vi prøve at bruge kødet i en ny “ret”. Det blev til nogle crispy forårsruller med pulled pork og lidt salat blade. Til rullerne serverede vi coleslaw (ligesom man gør til pulled pork) og barbecue sauce som dressing. Det var bestemt ingen dårlig idé at forsøge med pulled pork i en sprød rulle, kun en lækker måde at få brugt resterne på. Hvis I har andre kød rester kan de også sagtens bruges i forårsruller, da det selvfølgelig er ret voldsomt at lave pulled port kun til de her ruller. Det er blot en inspiration til hvad man kan bruge sine pulled pork (eller andre kød) rester til dagen efter i stadig spændende- og lækker mad. Derudover er det også en lækker hapser at have med på madpakken!

 

Ingredienser (6 ruller)

Ca. 300 g. pulled pork rest
6 stk. forårsrulle
Blandet salatblade

 

Tilbehør

Coleslaw
Barbecuesauce

 

  1. Lav en forårsrulle efter fremgangsmåden på dette link. Læg evt. lidt salatblade i bunden og kom derefter pulled pork oven på
  2. bag dem i ovnen i ca 20 minutter ved 200 grader over/under varme – vend dem efter 10 minutter og lad dem blive gyldne på begge sider
  3. Servér med barbecue sauce og evt. lidt coleslaw

pulledf2 pulledf1

– Laura og Christine

tidligere indlæg næste indlæg

9 Kommentarer

  • Reply A+K 13 april, 2013 at 12:13

    God idé! Pulled prok er så lækkert restekød at have – det kan bruges til så meget (:

    – ANne

    • Reply Twin Food 13 april, 2013 at 18:29

      Ja, det kan det nemlig! Og det smager bare godt ligegyldigt hvad man laver ;-)

  • Reply Mette 13 april, 2013 at 17:27

    Hej :-)
    Det ser mega godt ud!
    Jeg ved ikke om det bare er mig, men linket til forårsrullerne kan jeg ikke finde…
    Mvh. Mette
    P.S. Jeg elsker jeres blog:-)

    • Reply Twin Food 13 april, 2013 at 18:30

      Der er tjekket op på det igen, og det skulle meget gerne virke nu :-)!
      Tak fordi du skrev det, hav en god weekend :)

  • Reply Mette 13 april, 2013 at 21:49

    Tusind tak og i lige måde :-)

  • Reply Mette 15 april, 2013 at 08:37

    Fordelen ved pulled pork er at nok tager det lang tid at lave (både tiden hvor det skal stå med marinade, og tiden i ovnen), men det tager ikke længere tid hvis man laver en dobbelt portion :-)

    Vi laver ofte en for stor portion og så ryder der noget i fryseren til en hurtig og lækker gang aftensmad.

    • Reply Twin Food 15 april, 2013 at 11:36

      Ja, vi laver også altid kæmpe portion herhjemme. Og ja det tager lang tid at lave, men så har man også til en del aftensmade ;) vi har ikke prøvet at fryse noget ned endnu, men det lyder da også som en smadder god idé :)

  • Reply MAD FORBEREDELSER TIL STUDIESTART IMENS BLOGGEN HOLDER LIDT FERIE | TWIN FOOD 8 august, 2013 at 15:20

    […] kan laves med alverdens fyld (pulled pork, tun eller oksekød) og med en udgave hvor “dejen” er filodej er de meget fedtfattige. […]

  • Reply Spring rolls with PULLEDPORK | MBSIB: The Man W... 22 august, 2013 at 02:12

    […] "During the week we have again been running project pulled pork , and where is it all just delicious every time. There was a relatively large portion back and as we learned last time that it tastes just as good the day we would try to use the meat in a new "right". It was to some crispy spring rolls with pulled pork and a little salad leaves. For rolls we served coleslaw (like you do for pulled pork) and barbecue sauce as dressing. It was definitely a bad idea to try the pulled pork in a crispy roll, only a delicious way to get used debris on it" http://buff.ly/1bUtSmi  […]

  • Skriv en kommentar