Hvor har det bare været rart med et par ekstra fridage. Der har været en del planer, og vi har virkelig nydt en masse gode stunder. Der har dog også være tid til ekstra lækkerier herhjemme. Disse mini bagels blev f.eks. lavet til frokost i weekenden, hvor vi havde sørget for, at have alle ingredienserne på lageret. Efter vi har fået vores tefal maskine, med plader til donuts, tænkte vi, at den da også kunne bruges til bagels. Det kunne snildt fungere, og de blev faktisk rigtig gode sprøde på ydersiden. I øvrigt kan I finde maskinen + to plader lige her, hvis der var nogen, som skulle være interesseret i det. Pladerne kan købes enkeltvis til maskinen. For at køre den amerikanske stil med vores bagels, blev de smurt med cream cheese og pyntet med laks, kapers, radiser og agurk – en kombi man aldrig går galt i byen med og som vi har nydt en masse af i USA som små børn hos vores moster!
Ingredienser
Bagels (Vi lavede dem ud af en fast dej, som blev rullet til en slange, formet til en bagel og tilslut bagt i vores tefal-maskine med donutplader. Man kan også vælge at følge denne opskrift og blot lave dem mindre)
1/2 stykke røget laks pr. bagel
Radiser i tynde skiver
Agurk i tynde skiver
Avocado i skiver
Kapers
Cream cheese
Frisk timian og rødbede spirer til toppen
- Skær en bagel over og smør cream cheese på begge sider
- Byg en bagel op med avocado, laks, agurk, radiser og kapers
- Pynt med timian og rødbede spirer
(Indlægget indeholder afilliate links)
No Kommentarer