MAD FORSLAG TIL GRILLEN –
Grill, Kød, Kylling

MAD FORSLAG TIL GRILLEN

grill4

Vi lavede tidligere på sommeren et indlæg omkring tilbehør til grillen og vil nu vise Jer lidt flere retter, som vi har haft på grillen indtil videre. Vi fik i starten af foråret en lille gasgrill fra Cobb og har siden brugt den meget flittigt på vores altan. Størrelsen er perfekt og med gas går det hurtigt og så elsker vi at man bare kan tænde og slukke som det passer. Den er ofte blevet brugt både til hovedret og dessert og at den ikke bliver varm under/omkring gør det kun endnu bedre. Det betyder nemlig at den kan stå på vores lille altan bord, mens der grilles marshmallows i store mængder ;-)! Hold nu op hvor smager det godt – specielt med kiks og chokolade i en lille sandwich, også kaldes S’MORE. I går lavede vi en luksusudgave, der bestod af to bastogne kiks med chokolade og 2 grillede marshmallows imellem – det var VANVITTIGT og vi tror hellere at vi må prøve igen i aften ;-)!! Vi lægger kiksene på en stegerist, der kom med til grillen – her ligger de imens marshmallows’ne bliver grillet med et lille stykke chokolade på, der smelter imens – kombinationen med smeltet chokolade og marshmallows SKAL i altså prøve!! 

 

 

GRILL2

Til gasgrillen fik vi også en wok, hvor vi har lavet Pad Thai – så nemt og lækkert! Vi lavede det faktisk også i går aftes i sommerhuset, hvor der i panden snildt var mad til 5 mand – så selvom grillen er lille kan der sagtens laves mad til mange mennesker! Opskriften på Pad Thaien kan i finde lige her (vi lavede dog en større portion).

 

grill21

En anden ret, der er blevet grillet er pizzaer, blandt andet med fyld af kylling, spinat og pinjekerner. Vi elsker pizzaer og på grillen bliver bunden MEGA sprød. Vi har grillet pizzaerne på en pande, der også hørte med til grillen. Dog lærte vi efter første forsøg at de skal have rimelig svag varme så bunden ikke når at blive sort inden fyldet er færdigt ;-)! Og at man ikke skal dække de små huller i siderne med dej.

 

Udover ovenstående er der også blevet grillet svinemørbrad, lam og selvfølgelig masser af pølser!

Hvad plejer i at grille og hvad MÅ vi bare prøve?

 

grill3

tidligere indlæg næste indlæg

4 Kommentarer

  • Reply Marian 22 juli, 2014 at 20:30

    Grillede, røde peberfrugter – de bliver så utroligt saftige og søde. Der er en opskrift på min blog.

    Vi grillede “Pulled Chicken” i weekenden – det var virkelig også et kæmpe hit! Nøj hvor blev det toplækkert.

    Til dessert ville jeg enten grille foliepakker med æblebåde drysset med kanel, som skal serveres til vaniljeis eller mascapone. Uhhm.

    Sød lille gasgrill i har jer…

    • Reply Twin Food 23 juli, 2014 at 19:07

      Årh ja, grillede peberfrugter, det er også en favorit herhjemme :)
      Og pulled chicken lyder virkelig også lækkert og det gør æblebåde i foliepakker jo også – det må vi prøve!

  • Reply Pernille 24 juli, 2014 at 01:50

    Kan I ikke lige uddybe, hvordan I griller skumfiduser?
    Kender kun til at gøre det på bål, og selv dét var jeg ikke god til:-)
    Tak for meget inspiration gennem over et år!

    Kh Pernille

    • Reply Twin Food 24 juli, 2014 at 10:35

      Hej Pernille
      Det kan du tro – de kommer på et grillspyd (1 eller 2 stk.) og så indover grillen (lav varme) mens vi drejer på spydene indtil de er gyldne (puffet op) på alle sider – vi vil næsten ikke mene at man kan ødelægge en grillet fidus ;)
      Og tusind tak – dejligt du følger med
      KH

    Skriv en kommentar