I aften har jeg til aftensmad fået de her lækre madpandekager. Det er en hurtig ret at lave også selvom pandekagerne er lavet fra bunden.
Spinatfyld:
1 hakket rødløg
250 gram svampe
500 gram spinat – frisk eller frossent spinat kan bruges
200 gram kylling (man kunne også putte hakket oksekød eller laks i)
100 gram pikant ost
- Jeg starter med at svitse løgene i gryden og derefter kommer jeg svampene i.
- Når der ikke kommer mere væde fra svampene puttes den optøede spinat og kylling i.
- Lige inden pandekagerne skal laves vender jeg pikantosten i, her kan man også sagtens bruge philadelphia eller andet flødeost.
- Inden pandekagerne foldes helt sammen kan man lægge lidt revet ost – her er der brugt emmentailer.
Pandekage dej (ca. 8 store pandekager):
3 æg
4,5 dl mælk
1 tsk salt
100 gram rugmel
100 gram hvedemel
- Alle ingredienser røres sammen i en skål med et piskeris. Hvis man ikke ønsker dejen så tyk, kan man komme ekstra mælk i.
2 Kommentarer
Jeg lavede kun pandekagerne, men de var rigtig gode. Tak for opskriften! :)
Det lyder godt, Linnea :-)!